Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, multumesc mult!
cred ca am scris ca venim ca anul trecut...cand pleci in concediu? parca scriai ca nu mergeti la mare...mergeti altundeva? Noi mai repede de 1 iulie nu cred ca ajungem in Zalau, poate pe 29-30 iunie cel devreme. Si eu vreau sa ne vedem, cum sa nu!
si sanatate Paulei!

Biiiiaaaaa, hai treci si tu la petrecere, nu vezi ca dau de baut? Hai sa mai punem tara la cale, ca acum am si io mai mult timp!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

In concediu vom pleca undeva dupa 6 iulie, dar numai pe la neamuri pe la Hunedoara .

Mergi la inceput

A, ok adriana, pana pe 6 iulie noi vom fi plecat inapoi...asa ca ne vedem cu siguranta!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ufff ... am scapat de un stres , Andreea a ajuns cu bine acasa si e foarte incantata de ce a vazut , pe unde a umblat. Au facut si petrecere in pijama. Bine ca a fost totul ok.
Eu va urez noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, abia astept sa ne vedem.Adriana, bine ca Andreea a ajuns cu bine. tuturor!Dulciuri

Mergi la inceput

Oti si eu astept!

adriana, ma bucur ca a ajuns Andreea cu bine!

Diana, clar ca va povestesc in suedeza cand ne vedem. Pana atunci, putem incepe lectiile in scris . Ce vrei sa stii?

Biiiaaaaa, cu ce sa te momesc? Hai sopteste, trimite pasarica aia ciripitoare si let me know ce sa fac sa vii la poevesti?

olim, tu esti prin zona Zalaului la inceput de iulie, sfarsit de iunie? Nu ne putem intalni?

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Hello, Hello!

Intru si eu sa ma laud, aseara am aflat rezultatul de la examenul meu de stat, si anume ca l-am luat!!Din prima (joia trecuta am fost sa dau examenul).
Felicitari, Mihaela, felicitari speciale, ca tu ai tras mai mult ca mine!

Si, vorba ta

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Felicitari multe multe Cami!!! Tu taci si faci .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cami, bravo! Felicitari! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

As putea minca acuma cu placere un tort de-a lui Oti, cu ocazia asta.Daca eram mai aproape dadeam comanda.

Mihaela, am tacut pentru ca mi-au tremurat "gacii", nu am reusit sa citesc nimic inainte, m-am prezentat acolo doar cu amintirile de la curs si cu experienta.Stiam ca multi nu au reusit din prima incercare, asa ca luam in calcul si asta.
Am avut 77 de intrebari cu raspunsuri multiple(4 variante de raspuns la fiecare intrebare)si o ora jumate la dispozitie.Scorul trebuia sa fie 65% sau mai mult raspunsuri corecte.Eu am avut 85%.
Pentru testul practic (skill test) a fost nevoie de 80% sau mai mult ca sa il trec, nu stiu exact procentul, dar de trecut se pare ca l-am trecut.

Acuma urmeaza sa imi vina prin posta certificatul cu care o sa merg la lucru sa "dovedesc" ca merit o marire de salar.

Yupiii!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput