Condica Salajencelor [92]
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Am adus pietre, pietricele, dar nu au ajuns pentru tot. Asa ca maine o sa mai aducem si voi termina. Am sa pun maine si poze sa vedeti, eu sunt tare incantata de creatie
. Mai am de luat intr-un loc cateva flori, mai am si bulbi plantati care trebuie sa iasa mai incolo. Dar in mare e gata...
adriana, nu-i nici un bai. Doar ca tot mai tarziu apune soarele acum, poate prin august sa prinzi apus de soare mai devreme, apoi sigur in septembrie ca apoi apune in stanga camerei si nu se mai vede cum intra soarele in mare. Daca iti salvezi link-ul si iti amintesti atunci prin august, inceput de septembrie...
eu am sa merg la tv sau sa citesc ceva. Am inceput cartea a 3-a care mi-a ramas rest la suedeza si tare m-a prins...aseara am citit pana pe la 12.30.
Pe maine!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Vedeti ca v-am facut cafeaua pe dimi. Nu ma asteptati,
beti-o cu incredere.
Dulciuri
dianalaura spune:
Multam Oti de cafea!
Am intrat si eu pe fuga sa va spun odihna placuta, ca pe ploaia asta nu prea aveti unde sa mergeti..doar eu plecf imediat la Badon, la tara, ridica bunica paus de 1 an de zile dupa bunicu.
Da Oti, am uitat si eu sa iti zic de lada, felicitari!
Miah, pe bune, nu ma iei la tine macar 2-3 saptamani? Sa ma relaxez si eu? ![]()
No, am pus ieri compot asa cum ai zis si tu Miha, asa am mai gasit pe net, cel mai simplu. Am pus vcirese, 2-3 linguri de zahar si apa. Si apoi infiletate si puse in cratita cu ziar pe fund, si acoperite cu prosop de bucaratie ud. Si le-am tot fiert vreo ora. Si le-am lasat asa, acum ma duc sa le scot din oale. ![]()
Si am pus vreo 2 kg si la congelator, doar spalate si puse cate o juma de kg in punga. Sper sa stea.
Va pup, ma termin de machiat si la inbracat, si apoi plecam!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
'mneata! Multam pt felicitari. Ieri am fost la shoping si mi-am luat neste lazi din plastic in care am de gand sa organizez continutul lazii. Asa stiu ca in lada x am carne de orc, in lada y am carne de pui (ca la noi se taie si porcul si pui multi o data) In caserole o sa pun fructe si mai vad eu. Abia astept sa incep operatiunea "lada" ![]()
si va doresc o duminica frumoasa.Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Multumim de cafea , Otilia !
coleg de Olim ! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna , alaturi de copilashul vostru scump si drag .
Parca spuneai ca pe 30 e ziua colegului, dar "mai bine mai tarziu decat niciodata" , nu ? ![]()
Va doresc si eu duminica placuta !
dianaiulie2009 spune:
Bia, inca nu te-ai plictisit de mah-jong ???
Mai intra si pe la noi si mai scrie si tu un rand, doua ... 
mihaela_s spune:
ziulica buna!
Oti, multzam de cafea. 
Diana, cum spuneam, tzup in avion si intr-o zi esti aici, la relax! 
La noi azi e zi de plaja, prima zi adevarata de vara. Asa ca facem gratar la pranz, asa peste vreo ora si apoi mergem la plaja, de data asta plaja adevarata, sa prindem si noi putina culoare.
si o duminica frumoasa. Pe deseara!
PS. Azi noapte m-am culcat la 2...am stat pe net sa cautam hoteluri pe drum, apoi in Norvegia...si am intrat in bucatarie sa-mi iau mobilul de pe masa, n-am aprins lumina. Nici nu era nevoie, ca deja se crapa de ziua, la 2 noaptea! Soarele rasare la 3.50 dar nu se face noapte de tot deja, soarele coboara sub orizont dar atat de aproape de orizont ca nu se intuneca cerul in partea de apus-rasarit. M-am uitat pe camera live la 1 noaptea si era rosu orizontul pe mare. Inca ma fascineaza asta, desi tin minte de anul trecut cat de fain era...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
La multi ani! Marius, coleg de Olim! Sa fiti cu totii sanatosi sa va bucurati impreun de puiut si de fratiorul/surioara ce va veni candva.Miha, ma fascinezi cu povestile tale! 
eu mor de somn. Sper sa pot sa ma intind cand a dormi Alex macar 15 minute.Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Pe platou e nebunie. Isi face PD-L reclama. Este o chestie din aia enorma gonflabila de sarit si e gratis , iar copiii ( si parintii k nu trebuie sa dea bani ) sunt in extaz. Mai este pictura pe unghii si fata tot free. Ceva concursuri, terasa cu inghetat si praji de la Mondo gelato. Daca aveti timp poftiti la tiganiada ![]()
Noi am dat o tura, ne-am plicti si am venit acasa. Facem baitza la fete, verificam teme si pe urma la somn ...