Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu ma retrag la patut. Va urez noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Acum am ajuns acasa, am avut o zi super. Plaja minunata, soarele ardea, batea un vanticel numai bun de racorit, pentru ca in apa nu puteai sa intri decat cu picioarele si cu mare greutate, e inca tare rece. Bine, ca asta n-a impiedicat-o pe Silvia sa stea in apa pana la genunchi. Ne-am jucat frisby si ne-am distrat. N-am facut poze ca n-am luat aparatul. Apoi am fost iar dupa pietre si aproape am terminat. Mai am de luat cateva flori unde am mai lasat loc si e gata. Daca maine termin, pun poze ca tot promit....

si de la noi, mergem la imbaiat si apoi stam pe net sa terminam cazarile pentru concediu. si o saptamana frumoasa sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!
si noua la fel, ca suntem copiii mamelor noastre!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Era sa uit sa va dau o cafea!
E mare si tare, ca pentru un inceput de luna!!!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Eu is matinala azi, de fapt Stefan e, ca aseara a cazut frant, si a dormit de aseara de la 8...asa ca dimineata la 6 jumate cand s-a trezit impreuna cu tata-sau nu m-am mirat. L-am fentat eu cum am putut, a facut la olita i apoi ne-am pus iar in pat, ca poate poate o adormi la loc...a fost el cumintel saracu, dar de pe la 7 a inceput tot mai tare: MAMI PAPI, PAPI...o juma de ora l-am fentat cu mancarea, da noah...daca-i flamand omu, ce era sa fac...m-am ridicat din pat.
Adriana, mult succes la dieta, sper din tot sufletul sa reusesti, si sa ai mai multa ambitie ca mine, sa o tii pana la capat!
Miha, fain ca v-ati distrat la mare. Asteptam poze cu florile.
Oti, tu stiu ca esti in functie de programul lui Alex...dar restul fetelor? Pe unde umblati? Nemtoaicele? Olimpia, tu pe unde esti? acasa in Romania, banuiesc.
Sa aveti o luna frumoasa, si pe la sfarsitul lunii sa ne intalnim cu toate la o poveste. Abia astept!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Multam de cafei! Da Miha, abia astept poze cu florile. Aici e innorat si rece, nu stiu ce desene pe asfalt or face copii pe frigul si umezeala asta. Saracul Andrei are o ditai cutia de creta colorata, spera sa poata desena si La multi ani! tuturor copiilor! Si noua off cource.Apropo eu le-am dat asora mari ieri cadoul de 1 iunie, cate o cana Lui Andrei i-am facut un milk shake de banane si i l-am pus in cana noua (cu winie ) iar lui Vlad o cafea in cana pe care scrie coffe. Bautura lui Andrei i-am dus-o la pat, in fata tv-ului iar cafeaua am lasat-o in bucatarie cu un bilet pe care am scris happy 1 iunie A fost de efect, ca au cascat neste oki... si o zi buna.Dulciuri

Mergi la inceput

ziulica buna!

Io am muncit o tzara la blog asa ca trec in fuga sa va spui copilasilor!!!!

Ma duc sa tin casa ca fuge si mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Gata, pus si floricele ca nu cred ca mai apuc azi sa mai completez cu flori si pietre. Unde sunt locuri goale(ma refer la partea cu pietre si aranjamente) am plantat bulbi si astept sa creasca flori, sau mai vreau sa completez cu ceva flori. De maine sa face frig si urat la noi, asa ca vreau sa profitam de ziua de azi care e la fel de superba ca cea de ieri.

pana deseara.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha ce faine is florile! Dar ce mult imi place cum le-ai aranjat. Auzi da broasca aia ai gasit-o pe plaja? Era fosilizata? Am gasit acolo flori pe care le-am pus si eu. Atata ca ale ale sunt inflorite ale mele nu Harnicutza foc. Dulciuri

Mergi la inceput

Oti multumesc, eu am luat florile gata inflorite, n-am nici un merit . Dar astea nu sunt perene, le cumpar in fiecare an(adica le-am luat si anul trecut, o parte dintre ele, le-am avut in chiveciul in care am acum panselutele si s-au uscat). Stiu ca o matusa de a mea avea gura leului care facea toamna seminte si se imprastiau pe loc si in primavara ieseau alte flori. Am luat si eu acum 2, sa vad cum s-or comporta. Am si garofitze, astea nu stiu daca raman. Si am dalii, una am luat-o inflorita si alta am pus bulbi care a iesit floarea dar inca nu a inflorit. Apoi am luat o pelargona care va trebui in toamna sa o pun in ghiveci ca altfel ingheata. Apoi in alt loc am panselutze si in cele 2 "ghivece" asa lunguiete am facut un "puzzle" cu mai multe flori. Intr-una am o dalie, aia ar trebui sa iasa la primavara iar. Restul nu stiu...nu sunt perene. Azi am luat pana la urma 3 flori perene, dar nu stiu cum se numesc in romana, una din ele e ca o garofitza dar cu floricele mici si multe in inflorescenta, dar celelalte 2 nu le stiu. Mai trebuie sa culeg restul de pietre pe unde mai am nevoie si am terminat. M-a laudat si vecina ca ce frumos mi-am aranjat. Acum trebuie sa infloreasca irisii, am o multime. Din cei 6 capsuni de anul trecut au ramas doar 4 dar sunt mari si frumosi, au facut vreo 3-4 flori fiecare si o sa am recolta bogata anul asta . Am insa un mur care le tine umbra, cred ca o sa-l mut de acolo. Mai am inca 3 ramuri de mur, sunt niste mure mari si buneeee. Am mai semanat niste flori dar inca n-au iesit...Si astept sa-mi infloreasca freziile pe care le-am pus in casa in ghiveci, nu stiu de ce s-au intiiiins in sus si nu au facut flori. In oras e nebunie, e liliacul inflorit si e pliiiin orasul de el. Nu cred ca am mai vazut atata liliac pe undeva...e asa de frumos! A inflorit si al meu, is bucuroasa ca s-a prins. Si sunt ceva copaci atat de frumosi, ornamentai, ceva inrufit cu socul care acum sunt plini de flori...merg in oras si e alb totul, trebuie sa iau maine aparatul cu mine. Ma intalnesc cu prietena mea poloneza maine, sa stam la povesti suedeze si apoi o sa ma plimb putin si o sa fac poze. Sper sa nu ploua...Noa v-am facut capul calendar cu florile mele....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput