Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

blndo da vreu tilifonu tau.
maine seara plecam la 21.40 si ajungem la cluj la 1.40
stam pana in 7 iulie.
fug la impachetat ca mai am multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Bia, intreaba si tu poate a facut cineva foto-digitale si le-a trimis finilor tai pe mail si ti le trimite si el tie. Mno ...
Martie e ziua colegului si ma gandesc ce surpriza sa-i pregatesc. Voi veni mai rpd de la munca si ma bate gandul sa pregatesc masa cu lumanari, sa-i fac un tort si ... mai vad eu ce ... o sampanie la rece ... astept si idei din partea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hop si io sa va scriu 2 randuri pe ziua de azi...

Acum am intrat in casa...am fost la cumparaturi si am fost si la magazinul de plante, mi-am luat flori sa pun langa casa(am un loc gol unde inca n-am aranjat nimic), mi-am luat si un vas din metal si am facut un aranjament frumos cu 5 feluri de flori, tare bine arata. Maine vreau sa mai mergem sa mai iau ca sa mai fac un aranjament si sa mai pun pe jos ceva flori si sa culegeme pietre de pe malul marii sa-mi aranjez si eu putin locul acela de flori. Intre timp mi-am fiert cartofi si oua si acum ma duc sa fac cina-cartofi frantuzesti. Asa ca va si poate intru dupa ce papam.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Mihaela, sa ne pui poze cu aranjamentele de flori. Yamy-yamy ... cartofi frantuzesti sunt mancarea preferata a familie mele

Diana, somn usor, vise placute si noapte frumoasa. Cum de mergi asa de rpd la nani ??? Sau e iar Stefan prin zona ???

Sa va spun ceva ... de cateva luni buuunnneee ma tot bate gandul sa ma apuc de ceva cura de slabire k uite e aici vara si eu tot mare sunt . Mi-am comandat de pe net cartea cu dieta de 90 de zile in care sunt scrise pentru fiecare zi ce anume poti sa mananaci. Acum m-am hotarat si am zis ca din 1 iunie ma apuc de dieta. Sper sa si reusesc .

Va urez si eu noapte buna, am fugit sa intind o tura de haine si apoi la pat

Mergi la inceput

Daca nu v-ati culcat, va invit sa vedeti un apus de soare live!

Daca nu azi, maine e sambata, poate aveti chef, e la 22.30 la ora Romaniei...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

adriana, o sa pun poze dupa ce termin, poate duminica daca reusesc maine sa aranjez cum vreau. Spor la cura, eu nu-s in stare desi m-am rotunjit in ultima vreme. Mai bine m-as apuca de ceva miscare, poate acum daca stau acasa o sa am chef mai mult.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha multam pentru superba priveliste. Fetili Dulciuri

Mergi la inceput

Poftiti la cafelutza !!!

Mi asa de ciuda ca ma trezesc la ora 6.30 dupa cum mi s-a fixat ceasul biologic, chiar si in week-end, cu toate k eu ma simt tot obosita
Ni s-a facut pofta de ciolan cu fasole si merg imediat pe platou sa cumpar afumatura apoi ma apuc de treaba. La 12.30 trebuie sa merg cu Andreea la ziua unui baietel pe Sarmas. Pe Paula o duc la magazin la Elvira sa se joace cu Cristina, iar colegu , saracul, trebuie sa stea sa invete ca de miercuri incepe sesiunea.
Cam atat de la mine, deocamdata ...

Mergi la inceput

adriana, multzam de cafea!

O zi frumoasa va doresc.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput