Condica Salajencelor [92]
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela_s spune:
Aseara Silvia la 22.15 nu voia inca sa se culce, ca "e lumina mama afara, cum sa ma culc pe lumin?" A uitat ca anul trecut toata vara a trebuit sa se culce pe lumina, chiar si in vacanta cand limita maxima era 23...si afara era lumina
.
Omu' meu munceste la curtea comuna, tunde iarba...e atat de minutios, dar asa un gazon fain va fi...a cumparat alaltaieri o masina de tuns iarba si dupa ce a tuns la noi in curte, a zis ca trebuie sa o rodeze mai mult
.
daca nu mai viu, pe maine seara. Maine am ultima zi de laborator, pana in 20 iulie cand ma duc la munca...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
adriana felicitari puiutului

miha si tie felicitari pentru sfarsitu de an
io citesc zilnic da nu am vreme de scris deloc, inca adunam din casa trebe sa fac geanta, sa il sarbatorim pe colegu pe 30 adica sambata si tot asa.
va
pe toate
astept un telefon numar de la o blonda ca nu l-am memorat, paote o vad cand vine la cluj![]()
silvana_salajan spune:
'mneata la toata lumea. Poftiti la cafei.Deci aseara piciu ne-o dat programul peste cap la toti. De fapt numa mie in final, ca io am ramas sa il legan
Ca nu i-o fost somn pana pe la 12 jumate...O dormit cam mult ieri de la ploaie cred si aseara se vazu. ![]()
Ca faceti azi?Dulciuri
dianalaura spune:
Multam de cafea Oti!
Cami, am uitat aseara sa te felicit pentru test! felicitari!!! 

Adriana, felicitari si tie pt Andreea! Cred ca esti o mamica tare mandra!
Olimpia, puiul mic cum se simte? Ti-a plecat soacra? SAu sta sa isi sarbatoreasca feciorul?
Oti, cumosc....si la noi tot eu is cu Stefan, il iubeste pe tata-sau, tata-sau pe el, dar cand vine vorba de culcare, sau cam orice altceva, numai cu mine vrea. Stefan si-a cam facut un program de somn, se trezeste dimineata pe la 8-9, la amiaza doarme cam doua ore, de pe la 1, 1 jumate, iar seara pe la 10 daca nu il duc eu la culcare, vine el la mine la calculator de obicei si ma trage de mana: nani, nani..
Dar ieri cum a fost innorat s-a culcat pe la 12 si un sfert la amiaza. Poate o fi si el meteodependent, ca eu stiu ca sunt.
Azi nu avem nimic in program, de fapt astept sa vad, s-ar putea sa ma sune cineva sa merg pana in oras, dar inca nu e sigur. Si pe ploaia asta, ce sa faci: mi-am pus o tura de haine la spalat, mai am vreo 2 in asteptare....mi-oi mai strage din hainele uscate, ceva de mancare...vedem.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
Bimilit spune:
'neata!!!!
oti,multam de cafei!!
mihaela, am luat parchet stratificat.io as fi vrut de ala clasic,sa-l pot aseza cum vreau si sa-l raschetez si lacuiesc dupa bunu-mi plac,da baiu e ca am intrebat in stanga si-n dreapta si nu am gasit mesteri sa-l puna ,dar nici ceva firma sa-mi aduca la comanda asa ceva.nu-s incantata de parchetu stratificat[nu-mi place aspectul lui, imi da impresia de rece si linoleum
] ,dar alta solutie nu am gasit.baia, sper sa iasa bine .acu eu caut vana.normal ar merge una clasica, de fonta asezata pe ceva "picioare de leu" de fier forjat sau bronz,dar ma gandesc ca pot sa pun si ceva modern .ma frec sa combin bine "anticul" cu modernul
.baia de jos am sa o fac mai moderna.aici il las pe tudor sa-si etaleze talentele de designer
.el vrea o combinatie de rosu cu alb.am ochit doar chiuveta ptr baia de jos. e un bol mare de sticla asezat pe un suport cu rafturi tot din sticla.om vedea ce o sa iasa.am ajuns la concluzia ca DA sunt o dificila si-o carcotasa si nu ma multumeste ce gasesc pe piata.as fi vrut tot altceva
.toat lumea cauta modern ,eu cat "vechituri" vorba lui tudor.
diana, la nunta fu ok.am stat pana dimineata la 6,30 cand efectiv ne-au scos afara.am dansat si ne-am simtit bine, gratie lui adriana si colegului ei
.am dansat lacul lebedelor
,sa vezi acolo piruete si sarituri
,la un momendat am dansat desculta
,am salvat tortu de la dezastru
,intrun cuvant a fost bestial
.faza naoala fu ca la 7,30 am primit telefon ca s-a trezit matei si tusti dupa el.abia dupamasa la 17,30 am ajuns si eu sa vaz patu si sa DORMMMMMMMMM.mnoa, da trecu, fu frumos si nunta asta ne facu sa ne gandim bine si sa hotaram ca musai trebuie sa ne vedem mai des cu prietenii ca prea faina fu distractia.
adriana, ce poze mama?ca nu am primit nik.trebuie sa sun finii sa vad ce fac?nu ma cadorisesc cu ceva poze?da cum intru in posesia lor te anunt.
olim cand veniti in ro?cat stai si unde?vrei tilifonu meu
?adica nr de tele?
va pupez si salutez mai viu..........
PS Giulia ti-ai lasat fecioru in excursie?
Elvira cum sunteti?
dianalaura spune:
Bia, poate ca finii tai nu au intrat inca in posesia pozelor. Ca nici ai mei nu au primit inca pozele de la fotograf si caseta cu filmul de la nunta. Ce poze au, sunt primite de la unul sau de la altul care a fost la nunta si a avut aparat. Astept si eu cu nerabdare sa vad pozele, mai ales ca nu am cu Stefan ferchezuit, decat ce a facut fotograful, ca pana sa ii fac poze cu aparatul nostru, isi scosese camasa din pantaloni, cravata si-a smuls-o de la gat, sacoul dat jos...plus cateva cazaturi si mancare pe haine, asa ca...astept pozele oficiale, sa il vad la 4 ace ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
silvana_salajan spune:
Deci io is happpy happpy happpy. Imi vine sa tzopai de fericire. Mi-am luat lada frigorifica!!!!! Yupiiiiiiiiiiiii! Visez la ea de ani de zile, amu cu ocazia noului venit in famelie am zis ca gata. Nu mananca nimeni compoturile deci o sa le congelez fructe si legume. De ex conopida, mazarea verde. E maaare asa cum mi-am dorit (nu cea mai mare- are aproape 300 l
da ii mare ) Amu stau si ma frec unde o pun. Am loc berechet har domnului, am cetit instructiunile se pare ca tre sa fie intre 10 si 43 de grade acolo unde va sta.
Va las, merg sa mai tzopiai un pic.
Dulciuri
silvana_salajan spune:
Biaaaaaaaaaaaaaaaa, presimt ca vei fi depresata mereu de chiuveta de sticla. Stiu pe cineva care are si injura in fiecare zi, in fiecare secunda ideea de a o cumpara. Din cauza calcarului din apa. Deci, gandeste-te bine!
Dulciuri
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaaaaaaaaaaa, presimt ca vei fi depresata mereu de chiuveta de sticla. Stiu pe cineva care are si injura in fiecare zi, in fiecare secunda ideea de a o cumpara. Din cauza calcarului din apa. Deci, gandeste-te bine! Dulciuri |
da, da , cunosc problema asta.plus ca am vazut ca intre chiuveta si suport e o garnitura care se face urata in timp.bine e in stadiu de proiect baia de jos.pana ajungem acolo , parca vad ca ne sucim si invartim de o mie de ori.merci ca m-ai avertizat si tu.stiam ca trebuie sa stau toata ziua cu carpa si solutiile de frecat pe chiuveta, da mno da bine ca design, dar atat
eu m-am orientat spre aceasta chiuveta ptr ca suportul pe care sta e ca o tulpina cu frunze rafturi, iar bolul are aspect de mac
uite ca sunt constructive si discutiile despre design interior.ia asa ma mai luminez si eu
silvana_salajan spune:
Fetelor ne-am indragostit de o melodie:http://www.trilulilu.ro/zamfircristina/74a2eda7bc8a5b

Dulciuri