Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Chiar a fost o zi superba atat pentru copii cat si pt noi! Eu am descarcat o parte din poze sa le vad dar in momentul asta calculatorul meu are ceva figuri, habar n-am ce, ca pe desktop n-am nici o iconita, chiar daca i-am dat restart de la buton. Doar cu ctrl+alt+del reusesc sa dau ceva newtask.
Vlad a fost foarte "alive" pana cu 10 secunde inainte sa ne coboram din tren la Arad. Atunci a vrut in brate si a adormit inainte sa-i zica ceau la tati care ne astepta in gara. Nu-l trezesc pana dimineata, face el dus inainte de gradi.. Revin azi sau maine cu muuuuuuulte poze.
Restul trupei ce-ati prestat?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari,
Hai ca mai scriu si eu ,m-a tras Miha de urechi ca nu mai intru pe aici.

Ma bucur ca v-a placut la zoo.Cu trenul si lui Mela i-ar fi placut,la un moment dat ma gandeam sa o duc si eu pe undeva.Noi am fost la un chef de pitici sambata,in Gradiste.Poate ne organizam sa mergem si acolo o data.S-au mai schimbat conditiile de plata si acolo.Nou nu e nimic dar e tot fain.
Alina super ca ai scapat usor de alaptat.Sa vad cum scapi de lapte .Serban mai suge seara si ziua de 1-2 ori,dar noaptea se trezeste doar de amorul artei.Cateodata ma gandesc ca nici nu mai vrea tzatza(ziua) ,numai eu i-o indes in gura.Dehh scot si eu parleala cu Serban daca nu Mela am abandonat lupta.Si ce rau imi pare acum .
Ada imi pare rau de incident ,dar nu prea am inteles ce si cum s-a intamplat?!
Miha felicitari Dariei!Speram la mai bine pt ca s-a schimbat directoarea,nu ca exa ar fi de vina.
Flavia ma gandesc ca pana la anu' nu se reintoarce sora-ta,nu mai are rost.Off,de-as trai vremuri mai bune le-as duce bomboane copiilor maine.
Moni savureaza periada de balena esuata.

Eu am o stare de ameteala de vreo 2 zile.Sper sa fie vremea de vina si nu ceva lipsa de Ca sau mai stiu eu ce.Oricum cafea am inceput sa beau,nu ma pot abtine la scoala,dar numai 2 zile and am pana la 14 si 15 ore .

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Credeti ca am reusit sa-l trezesc pe Bogdi ????!!! Doarme tun. Macar de-ar dormi pana dimineata si sa nu fac noapte alba.

Am reusit sa dau jos pozele mele, restul sunt pe cardul lui Ada, ca al meu se umpluse, asa ca Ada vezi ce faci cu pozele. Mai are si Miha cateva.

Poze Aradence in Timisoara

Aaaa, sa nu ma cautati in poze ca nu is, normal, poate in alea de la Miha , da jur ca am fost si eu, pe bune .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina si Ada,voi ati luat copiilor ,parca anul trecut de Craciun,ceva covoras umplut cu apa pe care puteai sa scri si ramanea imprimat asa catva timp.Stiti despre ce vorbesc?Nu-mi dati si mie linkul de unde le-ati comndat?daca va amintiti

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Doamne, ce ne-am mai distrat. Am ras si ne-am veselit de numa.
Vin doar cu completari la tabloul descris de Flavia.
O capra a sarit din imprejmuire si i-a furat sandviciul lui Matia. Tocmai lui sarmanul!
Animalele erau imprejmuite cu gard cu curent electric. Bineanteles ca Matia a bagat mana si l-a curentat, incercand sa hraneasca o maimuta.Ca sa nu ramana copilu speriat ca l-a muscat maimuta, i-am explicat ca l-a muscat gardul, ceea ce si povesteste la toata lumea.
Iulia a vazut un strut care era "chel la fund".
Eu cu Flavia era cat pe ce sa scapam copilul ( Vic) din carucior in cap, in incercarea disperata de a da jos caruciorul prin usa ingusta a tramvaiului, fara sa spargem nici macar un balon.
Tot Iulia ne explica de zor ca face ursul nu stiu ce cu "amandoua toate trei labele".
Na cu asa copii cum sa nu te distrezi.
Cu poze mai incolo daca oi mai putea.
Tata Susu mi-a facut surpriza si a sosit imediat dupa noi.

Carmen paturica din aceea este si la Miniblu. Aqua doodle se numeste.

Nico multa sanatate. Trebuie sa ne vedem.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

www.amazon.com/Spinmaster-Aquadoodle-Thomas-Toot-Doodle/dp/B0007WWZYK" target="_blank">Asta il avem noi si e super fain. Da un search dupa "aqua doodle" pe google si iti gaseste de toate. Este la miniblu cu 81 lei, sau asa ceva, dar asta al nostru e cu locomotiva thomas care are senzor pt. apa si merge pe sinele alea trasate cu chestia aia. Avem si carioca. Eu l-am pus de mult deoparte jocul ca se plictisisera.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha imbaiasi trupetii?
Eu savurez un Fervex si muncesc la ziarele mele aci la calc,si mi-am amintit ce ne povestea astazi dupa amiaza Bianca , verisoara unui prieten.Zicea ca statea cu colegii in birou dimineata inainte sa inceapa ei activitatea si unul dintre colegii spunea ca aduna nu stiu cine cainii comunitari sa-i eutanasieze,la care una dintre colege intreaba "Si dupa aia le da drumul?"

Mergi la inceput

Miha acum am vazut ca a sosit si ajutorul.Si eu vreau sa ne vedem, poate ajungem la tine intr-o zi ca avem si noi masina acuma, numai sa ma fac bine sa nu va virusez.Astia micii ai mei au scapat pana acuma.

Mergi la inceput

Ziceam de tel meu orange ca nu mai are baterie;de fapt sper sa fie asta ca a luat o tranta serioasa vineri si mi s-a inchis, si am zis eu ca n-o mai avea baterie, asa ca ar putea fi si stricat.Am vrut sa-l incarc acuma seara dar e ratacit pe aici prin casa.Il caut maine dar daca ma sunati si e inchis, ori e stricat, ori e ratacit.
Somnic usor

Mergi la inceput

Miha, era "ursul s-a ridicat in amandouatrei picioarele". Completez si eu cu faptul ca Alex si Iulia au gasit in sfarsit o cale de comunicare mai pasnica, ca Iulia pana acum l-a cam brutalizat. Au facut intreceri in parc, au chicotit amandoi, ce mai, toata lumea s-a avut bine cu toata lumea. Doar Matia si gardul au avut ceva de impartit.
Vlad s-a trezit cand l-am schimbat in pijama si a cerut suc, n-a vrut apa nicicum, desi pana acum noaptea n-a cerut vreodata suc. Pozele inca se incarca. Oricum, azi ne-am intrecut pe noi cu pozele. Am facut eu cu aparatul meu pana s-au epuizat bateriile, apoi Flavia pe aparatul ei pana s-a apuizat cardul, Flavia pe aparatul ei si cardul meu, eu pe telefonul meu si Miha pe aparatul ei. Deci ne laudam ca avem cu ce! Luati de-aici. Inca se mai incarca si acum.
Nico, sanatate multa!

Mergi la inceput