Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 14
flavia ramona spune:
Sanse de ploaie sunt maine, trebuie doar sa ne hotaram, mergem sau nu? Eu vreau, ramane la hotararea voastra.
Ada, zicea Miha ieri ca i-a spus cineva ca mai este ceva tren pe la 10 si ceva si nu apare pe net asa ca o sa trec pe la gara, dar mai incolo putin si apoi va scriu, sa fiti pe faza putin mai tarziu, eventual va sun daca nu e tarziu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Somleac spune:
Doamne ce zi de toata pleazna am avut.
Mi-au adormit piticii pe masina cand m-am dus sa o iau pe daria de la club si si-au stricat somnul . Sa te tii caraiala si nervi si atitudine distructiva. L-am pleznit pe Matia destul de rau la fund. Cand e nervos incepe sa ma loveasca, dar da nu gluma. Toata-s vanata din cauza lui. La un moment dat nu am rezistat si i-am tras si eu. Doamne ce satisfactie am avut sa-l pleznesc pe bucile alea grase.
Acuma i-am parcat pe amandoi. Mai trebuie doar sa adun ravagiile.
Colac peste pupaza m-a enervat si Susu. E plecat de joi, ieri a avut intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Il intreb acu cand vine acasa si imi spune ca maine noapte pe la 12.
. Bai fratele meu, da de sambata dimineata pana duminica dupa masa nu mai circula trenurile? Asta-i nesimtire curata. Da nu-i bai ca ma duc si eu si-l las sa vada cum e. Nici macar atat nu s-a gandit sa vina duminica mai repede sa ma ajute seara cu baile si pregatirile pentru scoala , gradi. daca as putea l-as
.
Na, cu plecarea de maine, am hotarat sa mergem indiferent de starea vremii. Iaca daca ploua nu vom sta asa de mult.
Chiar ma gandeam la tine Clau ca nu vii?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Am sunat la informatii. Mai este un tren la 9 40, dar e personal. Ala de la 8 si 20 este sageata. Asa ca vom merge cu ala. Bineinteles ca a trebuit sa-i smulg informatiile cu clestele la cel de la capatul firului. Mai bine s-ar numi "birou de informatii secrete".
Dimineata la 8 ne vedem in gara.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
flavia ramona spune:
Noi venim. Ne vedem dimineata. De Nico nu reusesc sa dau. Io am pus niste cereale si piscoturi si pun iaurt pt Bogdi si bineinteles lapte praf pt somn ca poate va dormi in carucior (sper io
).
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
adablackcat spune:
Ne vedem dimineata la 8 atunci. Io is la birt cu fetele pe wireless.
Pe la 1-2 poate ajung acasa... Inca n-am pregatit nik.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
cristinacsa spune:
Noi zicem pas, e prea ciudata vremea...Erau 10 grade azi dupa-masa...
Distractie placuta!
monica70 spune:
Distractie placuta maine la Timisoara! Va tin pumnii sa nu ploua! 
MONI
29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
flavia ramona spune:
Am ajus acasa, a fost o zi minunata, nu stiti ce ati pierdut.
Am plecat cu trenul de 8:20 si am ajuns la Timi la 9:30, am luat tramvaiul pana aproape de zoo, de acolo pe jos la plimbare pana la zoo. Intrarea a fost gratuita, gradina frumoasa, ingrijita si destule animalutze: lebede, pauni, capre, ursi, maimute, canguri, reni, cerbi si caprioare, broaste testoase, ratoni, etc.. A fost si ceva organizat acolo, o tipa facea animale din baloane si una i-a vopsit pe copii pe fata, ne-am plimbat, s-au jucat copii si la locl de joaca din zoo si pe la aproape 2 am plecat in Piata Operei. Ne-am mai plimbat si apoi ne-am asezat la o terasa sa papam ca eram rupti de foame. Dupa masa am mai stat in parcul din apropiere vreo juma de ora si inapoi cu tramvaiul la gara.
Copii au fost cuminti, s-au jucat, s-au distrat si mai ales au fost incantati de tren.
La un moment dat nu mai stiam pe care cum ii cheama cand strigam dupa ei
, Vladut ma striga mama
, iar mie mi se parea mereu ca lipseste careva. Matia era sod de tot cum vroia sa ne povesteasca ceva repede, iar Daria ca de obicei a fost cu ochii pe cei mici si de mare ajutor.
Per total o zi obositoare, dar minunata, pacat ca nu ati venit mai multe.
Poze avem o gramada, numa sa avem timp sa le descarcam.
Ada, Miha, Bogdi a adormit vorbind cu mine in masina
si acum l-am lasat putin sa doarma ca mi-a fost mila de el. As dormi si eu la greu, dar dupa ce il trezesc pe Bogdi il duc la mami si apoi fac o baie si ma pun in pat.
de
monica70 spune:
FLAVIA mersi de impresii,chiar eram curioasa cum v-ati distrat.Ma bucur ca a fost asa de fain,dealtfel ma asteptam. Bagati pozele acum
.
La gradina zoologica din Timisoara noi am fost vara trecuta si ne-a placut pe-acolo.Am fost si la cea din Oradea,dar acolo acum doi ani ,era cam mica Diana ca sa mai tina minte.
Si Diana s-a ales azi cu pictura pe fata in parcul copiiilor si cu un balon impletit,dar a fost doar taica-su cu ea inainte de masa,ca eu mai greu cu deplasatul acum.Abia pe cand sa se intoarca acasa s-au apucat aia sa monteze niste tobogane gonflabile
,cred ca vor fi si maine in zona.N-au mai stat ca era rupta de oboseala.
MONI
29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
niko_26 spune:
Ceau fetele!
Noi am plecat de sambata la Firiteaz, si ne-am intors abia duminica , pentru ca pe mine m-a rapus frigul de sambata si sunt cu nasul ca o patlagica, si ma doare gatul ,nu eram apta sa umblu prin Timi o zi intreaga cu doi nazdravani dupa mine.
Am vrut sa las un mesaj pe forum ca nu mai pot veni, dar nu a mers netul la Firi, semnal pe digi nu am la Firi, si dialogul l-am uitat acasa descarcat.Cand am mai multa nevoie de tel nu-l am la mine;sigur mi se trage de la alaptat;sa vedeti ce "cu picioarele pe pamant'' o sa fiu cand nu mai alaptez
.
Ma bucur ca v-ati distrat fain.