Aradence DC...! (121 )
Raspunsuri - Pagina 13
Somleac spune:
Salut,
Alina fain ca ati terminat asa frumos cu alaptatul.
Na am trecut si hopul asta. A fost fain spectacolul, Daria a cantat frumos ( desi ea zice ca s-a incurcat o data). Oricum n-a bagat nimeni de seama. Matia a fost obosit si agitat. M-a batut acolo de vai de lume. Au venit si Cristina cu fetele, Flavia cu Bogdi si Gabi cu pruncii. Dupa spectacol am vrut sa mergem la Grand Center dar cand am ajuns acolo am constat ca era inchiriat.
ASa ca am organizat rapid o mini petrecere la mine. A fost super, pacat Cristina ca n-ati venit. Pruncii s-au jucat, iar noi fetele ( adeca eu Flavia, Gabi si Daria) am jucat remi.
Ada chiar imi pare rau ca n-ati ajuns.Daca vrei am sa-ti copiez unul din spectacolele mai vechi.
Na ma duc si eu la culcare.
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Alina haideti cu noi. Sau nu puteti din 6 iulie?
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
adablackcat spune:
Mai Miha, a cantat Daria sau a baletat?
Nu era concurs de balet? Ceva nu pricep...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Si noua ne-a placut foarte mult spectacolul. Miha ne-am simitit si noi tare bine la tine aseara. Acasa Ioana nu avrut nicicum in pijama si nici in patut asa ca a adormit in sufragerie pe canapea si am mutat-o apoi in patutu. Dimineata a avut o problema ca nu e in pijama
si a urlat vreo juma de ora.
Ada, Daria a cantat si a baletat.
adablackcat spune:
Aha, asa deci. N-am ratat doar baletul...
Pe maine punem ceva sandwich-uri? Hai ca dau ceva telefoane sa ne punem de acord.
Iulia e cu febra de azi-dmineata, probabil gatul o deranjeaza. Sa vedem cum evolueaza.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu
gabitzica spune:
Ada imi pare rau de Iulia ca are febra.
Noi nu mergem maine la Tm, ca Tudor are miine concurs de desene pe asfalt.
flavia ramona spune:
Ada, eu trebe sa pun ceva iaurt si cereale pt Bogdi ca el manca naspa dupa cum stii si nu cred ca as gasi ceva ce sa-i placa. Ma orientez mai tarziu ce si cum.
Miha, la gara ma duc numa mai tarziu si va spun daca este si la 10 tren. Pana la urma cine vine????
A fost fain aseara, noi am ajuns pe la 18:30, dar a fost ok ca am mai prin spectacol. La Miha am jucat remi si dau cu para ca si copii, a trisat, a vrut sa inchida cu 16 piese
.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
cristinacsa spune:
No imi pare rau ca nu am ajuns aseara, dar al meu sot a venit cu ciinele la plimbare si am zis ca-l ducem acasa si era deja tirziu...
Miine se arata ploi, eu am ceva retineri, daca ploua ca azi am cam incurcat-o...
Cu gradi merg pruncii la desene pe asfalt?
Spectacolul a fost super, noroc cu Miha care ne-a rezervat si locuri...
adablackcat spune:
Doar la 12.20 mai este tren catre tm. Uitati www.mersultrenurilor.ro/Statie/Arad" target="_blank">aici.
Claudelu spune:
nici noi nu putem merge maine la Timi pentru ca avem botez 

Chiar mi-ar fi picat bine o excursie cu trenu pana la Timi, dar no obligatiile sunt obligatii!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei