Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Noi sigur venim fara tatic!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti! Faina aventura planificati,sigur se vor distra copiii mai ales! Ce-as mai merge si eu ! Din pacate-s balena si nu pot .Si Dianei i-ar placea,desi ea a fost deja de multe ori cu trenul. La noi ar mai fi o problema: Diana daca nu-si face somnul de amiaza e zombie ... Ai vostri rezista fara sa doarma ziua ?

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Ai mei is destul de ok si fara somn de amiaza, mai ales Iulia chiar n-are nici o treaba. Moni, daca si tu esti balena.... vai si-amar! Daca mai pui vreo 30 kile poate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA ba is mai balena ca abia ma tarai deja si suport greu caldura,dar si aerul conditionat.Nicicum nu-i bine ... In plus din ora-n ora cel putin trebuie sa merg la Si deocamdata stationez la numai 9+ kg , sunt curioasa daca ajung iar la 20+.Poate din cauza caldurii nu mai ajung,ca nu mai am asa pofta de mancare cand e canicula.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Trezirea.

Matia al meu e azi la gradinita. Dimineata a fost super. S-a dus in grupa fara sa ma bage in seama. Nu-l las sa doarma, merge femeia dupa el.

Aseara am ajuns acasa la 21 de la repetitia de la balet.

Azi de la 18 avem spectacol, la teatru intrarea libera.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am vorbit cu educatoarea lui Alex. Matia dormea in brate la ingrijitoare.
Oare asa plictiseala o fi acolo, ca l-a adormit pe Matia?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Miha, super tare pruncu' tau! Da' ce-o facut azi-noapte? Vlad al meu dimineata la 6 fara ceva plangea ca-l doare puta. O fi dormit cumva pe burta intr-o pozitie mai neplacuta, ca dup-aia i-o trecut, si o dormit pana la 9. Nici nu i-am dus azi la gradi. Cred ca venim diseara la spectacol. Ma gandesc ca gasim locuri, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Miha, e total Matia. Poate venim si noi la spectacol...
Poate si duminica, sa vedem cum va fi vremea. Nici ele mele nu au fost prea recent cu trenul...
Cel de dimineata e destul de fain, gen Sageata Verde sau cum se numeste.

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!

Noi nu putem merge duminica la Timisoara ca Dragos participa la un concurs "Desene pe asfalt" la Selgros.
Sa va dau o VESTE MARE - AM INCHEIAT ALAPTATUL! (parca mi dor deja)
Sa va zic in mare cum a fost: am facut schimbari in camera mica, am pus patutul etajat si de cand Ade doarme in el nu a mai cerut seara tzatza (pana acum o culcam in patul meu pana adormea si apoi o mutam in patut). Saptamana trecuta cand eram in concediu venea dimineata cu mine in pat, imi ridica pijamaua si se servea singura...ei, de luni cand am inceput lucrul n-am mai fost acasa dimineata si n-a mai avut ce "servi"...asa ca seara n-a cerut, dimineata n-am fost eu acasa si intr-o saptamana s-a intarcat. Ma bucur ca n-a fost nevoie de prea mult efort, plansete si alte chestii...sper sa nu o apuce dorul.
Aseara m-am mult putin la dush ca simteam ceva disconfor si nu mi-a venit sa cred cum curgea laptele (prin 5-6 canale), era dupa 3 zile. Sper sa scada de tot treptat, ma mai mulg cate putin daca e cazul.

Cristinacsa, pretul e 40 euro/pers./zi - cazare, mic dejun si cina, a si umbrela si sezlong pt. plaja.
Nu cred ca mergem acolo ca nu ne potrivim la concediu cu prietenii nostri si nu am merge singuri.
S-ar putea sa merge la Marea noastra cu ceva prieteni cu copii.

Miha, sper sa fie bine cumnatul lui Cami.
Mortal Matia cu gradinita...

Moni, as vrea sa te vad si eu balena.

Ada, n-ai facut prea multe poze la serbare.
Dragos va fi indian la carnaval. Am inchiriat costum din Aradul Nou. Ioi ca abia am gasit, toate erau ocupate pe 1 si 3 iunie.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Io-s tare suparata! Ne-am imbracat frumos, Iulia era tare incantata si nerabdatoare sa vada pe viu un concurs de balet, l-am pus pe Teo sa circule cu microbusul ca sa-i iau eu masina, am plecat frumusel de-acasa pe la 5.30...si mare tzeapa! Era coloana de masini pana la iesirea din Mandruloc. In 30 minute am ajuns pana la cantar, adica nici in Vladimirescu. Se circula greu pe centura si de-asta se facuse coloana. Asa ca ne-am intors acasa cu buzele umflate. Le-am cautat pe youtube spectacole de balet ca sa vada totusi ceva.
Alina, bine ca s-a intarcat treptat Ade si fara necazuri. Io am uitat ca se pot inchiria in Arad costume. Dar oricum Iulia e atat de incantata ca o sa fie balerina!

Mergi la inceput