Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am fost si noi la serbare (sau ce-o fost...mai avem saptamana viitoare una cu carnaval).
M-am intalnit cu Ada chiar la sfarsit...la ce harababura era acolo.

Miha, m-am intalnit si cu Cami(era cu nepoata), zicea ca cumnatul ei e in operatie (la Tm). Sa ne scrii cum a decurs operatia daca afli ceva.

Cristina, sa folosesti sanatoasa masina! De care ai cumparat?

Noi cautam oferte pentru concediu, am gasit ceva, dar n-am vrea sa mergem singuri ca e cam departe. Locul si conditiile mi se par super. Nici pretul nu piperat...
Nu mai sunt doritori sa vina www.toronibluesea.com/index.php?lang=ro" target="_blank">aici din 11 iulie? A vorbit Calin cu ei si atunci au locuri, nu stiu exact cate.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina,Moulinex mi-am luat...
Si eu caut oferte pt concediu , dar pt august...Fain acolo, dar scrie undeva si pretul?
Miha, cum a fost la concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,

Alina mi-a spus Cami ca v-ati intalnit. Cumnatul ei a stat 7 ore in operatie. Se pare ca e ok. Profesorul le-a spus ca e mare minune ca a scapat din accident si ca pentru operatie nu trebuie sa-si faca probleme.

Ieri la concurs nu a fost foarte bine. La prima piesa Daria s-a blocat, pur si simplu nu si-a mai amintit ce note urmeaza. Asta la o piesa pe care o stie pe de rost de nu stiu cand. Fetelor nu stiti ce groaznic e sa stai sa te uiti la copilul tau ca are probleme si sa nu poti sa faci nimic. Dupa aceea si-a revenit si totul a decurs bine.A primit locul 3.Iarasi si din nou s-a dat premiul I "cui trebuie". Fetita care a luat premiul 1 s-a incurcat ca si Daria. Stie si ea ca a buctat-o si ceilalti copii. Na ce castig are copilul asta ca a luat un premiu pe care nu-l merita? Dar ceilalti copii care au cantat perfect cum se simt ?

Na sa va fac o propunere. In contul zilei de 1 iunie am intocmit urmatorul program pentru duminica. Plecare cu trenul la Timisoara, unde vom face ce va vrea muschii nostri . Pana acum s-a mai inscris si Ada.

ATENTIE LOCURILE SUNT LIMITATE

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cand or sa auda ai mei prunci ca mergem cu trenul...n-o sa le vina sa creada! De cand ne tot bat la cap sa mergem cu trenul undeva. Iulia a fost doar o data iar Vlad deloc.
Am pus poze de ieri aici. Pisicul ala mic e al pisicii noastre dar numai ieri a iesit de pe unde l-a adus pe lume si au fost tare fericiti copiii. Mai tre' sa pun cu costumatia Iuliei entru carnaval. E super incantata.

Edit ca am pus si pozele cu balerina.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Si eu vreau la Timi cu trenul.E cu tatici sau fara tatici?
Oricum Cipri nu stiu daca are timp, in caz ca-i cu tatici.
La ce ora e plecarea?

Mergi la inceput

La mine nu e cu tatic ca n-am. Susu e plecat de azi la Tg Mures.Dar se primesc si tatici daca aveti.

Din pacate plecarea va trebui sa fie dimineata la 8 si 20 min. Alta varianta nu este decat la pranz, ceea ce mi se pare cam nasol ( in jur de 13 plecarea, sosirea la 14.)

tren de intoarcere avem la 17 cu sosire la 17 si 46.

Mie mi se pare prea putin de la 14 la 17 timp de zvanturat prin Timi. Nici sa-i alergam pe prunci nu am chef. Ca doar pentru ei mergem.

Mergi la inceput

Miha felicitari pentru locul 3.Foarte nasol ca totul se bazeaza pe pile la noi.Daca vrem sa fie altfel cred ca trebuie sa schimbam tara, sa ne mutam undeva departe.

Mergi la inceput

E bine ca mai dorm ei copilasii in tren.
Duminica si luni primaria organizeaza ''Festivalul Copiilor" in parcul copiilor, incepand de la ora 10.Zice ca o sa fie spectacole, concursuri si jocuri distractive pentru copii de toate varstele.

Mergi la inceput

S-a inscris si Flavia.

Pana acum vin :

Somleac +4

Ada +2

Nico +2

Flavia +1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Miha, sa stii ca esti plina de idei. Si Bogdi abia asteapta sa mearga cu trenul, cel putin o data pe saptamana merge la gara sa vada trenurile, asa ca o fi tare incantat. Nici nu-i spun nimic pt ca o sa ma bata la cap pana duminica. Si noi cred ca venim fara tatic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput