Aradence DC...! (121 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Aaaaaa, Carmen, nu e umplut cu apa covorasul. Carioca e umpluta cu apa si lasa o urma pe covoras care se usca in 15-20 minute. Ma duc la nani.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Neata
Foarte faine sunt pozele voastre. Se vede cu ochiul liber ca va priit aceasta excursie Imi pare rau ca noi n-am avut cum sa venim ca si mie mi-ar fi cazut bine
Chiar si asa am avut o zi plina...de dimi am fost in parc, ne-am intalnit cu Diana lu Moni care era cu tati. AsteptA cumintica la randu sa o deseneze si pe ea cineva pe fata. Dupa parc am fugit repede acasa sa ne pregatim de botez. Botezul a fost super.
Sa nu uit...faza in parc...la concursul de desene pe astfalt trebuia sa vina d-nul primar sa-i premieze pe castigatori si au asteptat copiii si organizatorii pana li s-a urat si d-nul primar n-a mai binevoit sa apara...vorba cuiva, sa vada si copiii cum e cu politica
Apropo, Alina si Gabi, ziceati ca si Dragos si Tudor sunt la concursul de desene pe astfalt...V-am tot cautat si nu v-am gasit...unde ati fost?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

da ce v-ati inghesuit la scris
Am fost in Armonia cu Raul, Clau si mami ca cica era ceva spectacol ptr copii...daca si ala s-a numit spectacollll M-am intalnit cu Moni, care statea tolenita pe un fotoliu...asa burtica faina are si sa nu te aud ca spui cumva ca esti grasa

La multi ani, copilasilor nostri
Sa ne traiasca si fie sanatosi, fericiti si devreme acasa
Si noi sa traim la multi ani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da, inghesuiala maaaare! Numai atat in Armonia? No, decat deloc...
Moni, te-ai mai miscat si tu din casa?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, Miha, Flavia, se vede ca v-ati distrat super la Timisoara. Nu am reusit sa vad toate pozele Adei, am ajuns pe la pagina 10.

Clau, Dragos cu Tudor au fost la concursul de la Selgros.
Ce tiganie a fost acolo, asa pe fata ...din 3 premii (1,2 si 3) doua s-au dat fetelelor educatoarelor din juriu. Noi clar nu ne-am gandit la premiu (erau copii si mai mari care au desenat f frumos), dar m-a distrat faza. Erau desene super faine, noi apoi le-am vazut dupa ce s-a terminat concursul. Tema a fost "protejarea mediului inconjurator".
Au primit toti copiii cate o plasa cu dulciuri, o masinuta...iar cei cu premii au primit o jucarie mai "voluminoasa" in plus.

Carmen, sper sa scap de lapte, incet si sigur. Ma mai mulg la 3 zile cate putin, dar acum nu mai simt disconfortul acela din primele zile (ma strangea sutienul).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Da' ma m-am miscat si io din casa in harmalaia aia din Carrefour
CLAU' n-am zis mai ca-s grasa mai,sunt doar ca o balena pe uscat,asa mai hobosita si abia ma tarai.

N-am apucat sa vad inca pozele de la Timisoara ca am o miorlaitoare alaturi Numai fitze a facut si ieri dupa-masa cu ai mei si azi cu noi prin Carrefour
Chiar ca n-a fost niciun spectacol,ca ala era bataie de joc ,zbierau niste idioti total aiurea la copii.Noi am intrat in autoservire si acolo s-a mai distrat Diana cat de cat la casutele,toboganele si masinutele expuse spre vanzare,mai ales ca s-a intalnit acolo cu doi vecinuti unul de la noi din bloc,unul de la mami.Dupa aia am esuat la KFC si ne-am indopat oleaca,dar era o atmosfera galagioasa ,chiar dupa ce s-au imprastiat aia cu "spectacolul" lor.Era plin numai de familii cu copii ,predominant mici.

MONI 29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Alina, cred ca nu te-am felicitat pt renuntatul la alaptat. Ma bucur
ca a fost asa usor.

Bogdi a dormit pana dimineata la 8 si io pe langa el de la 10 fara 10 de aseara . A venit mami dimineata sa il duca la ea si azi i-a tot povestit ca el a fost la gadina joologica .

Miha, iti multumesc din suflet pt ideea minunata pe care ai avut-o pt ca nu am mai avut o zi ca asta de multa vreme si azi noapte nu am avut niciun cosmar .

Avem niste copii extraordinari, nu vreau sa credeti ca laud degeaba copii, dar eu m-am mirat cat de bine s-au inteles ieri si ce copii cuminti avem. Va dati seama ca am fost cu 7 copii dupa noi si nu s-a plans niciunul ca e obosit, sa planga pt cine stie ce sau sa fuga departe de noi. Alergau ei, dar chiar au fost ascultatori. Daria e o dulce, cu grija pt fiecare (Miha nu stiu daca ai auzit-o langa fantana cand i-a zis la Bogdi "tu esti al meu" .

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani copiilor nostri de 1 iunie.
Am citit tot ce ati scris, ca am fost restanta cu 3 pagini. Ma bucur ca v-ati distrat asa bine la Timisoara. Poze inca nu am apucat sa vad.
Clau, ne-am intlnit cu Raul si cu Clau. Tudor a fost tare bosumflici si nu a prea vorbit cu Raul.
Ioana m-a terminat , e asa de caraita de imi vine sa imi aiu campii. Nu m-a last deloc de mana nici sa imi scot banii din portofel sa platesc la casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna seara,
acu am depus si eu armele. Sunt franta. La 19 am venit abia de la lucru.

Ada, am vazut pozele, Doamne ce multe sunt. Eu nu am descarcat aparatul. Nu mai am chef acum. Iar las pe maine.

Flavia ma bucura mult ce-mi spui. Inseamna ca-ti lipseste activitatea fizica. Te-ai gandit sa mergi undeva la sala?
Cat despre idee, taica-meu m-a intrebat astazi " Si totusi cum ai reusit sa le prostesti pe femeile alea sa vina cu tine?"

Din seria Idiotuladeca omul cu idei, vin cu o propunere pentru saptamana asta, poate mai dam un pic de avant subiectului nostru care-si cam horcaie ultimele suflari.
Deci Daca ati castiga un mare premiu ( Nobel?) sau ati scrie o carte sau singuri in fata unei foi albe, cui anume ati adresa multumiri in afara de parinti. Care sunt oamenii care v-au influentat pozitiv viata, evolutia, felul de a fi si cum au facut-o?

Hai sa incercam sa raspundem la intrebarea asta pana la sfarsitul saptamanii

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani copiilor de 1 Iunie!
Vad ca a fost super la Timi. Am vazut si ceva poze, nu pe toate...
Na,meterologii astia numai minciuni spun. Pe mine m-a speriat ploia de sambata...
Alina, felicitari pt renuntatul la alaptat. Ai fetita mare...
Miine avem serbare, ultima de la gradi...
Miha, vada ca ai idei...Ti-am vazut masina ieri in fata postei din Gradiste, eu ma grabeam la gradi...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput