Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele
Intru si eu la raport= Z3

Nu sunt suparata- sunt ok
Vesela, puternica, optimista, plina de energie...

Luna acesta iau o pauza- nu ma mai duc la monitorizare.
Daca se prinde bine- daca nu voi vedea

Pana atunci o sa ma bucur de absolut orice.

Toate fetele

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ely, uite o pt atitudine!
Rocsy, multumesc!Stiu ca suntem in situatii asemanatoare!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Madutz
Georgi, Feli
Elly, imi pare rau ca nu ti-a reusit IA, insa imi place tonusul tau .
Tamy, te asteptam cu vesti bune despre mama ta.
Mami Lali

Despre mine, vesti bune : z42 de la chiuretaj a devenit z1 . Este primul cm dupa diphe si chiuretaj, n-am mai vazut rosu din noiembrie 2008. Ma bucur ca nu mai am durerile pe care le aveam inainte la cm, fara calmante nu puteam sta. M-a durut si acum spatele si burtica, dar suportabil. Cum am spus si fetelor, Georgi si Feli, asta e inceputul lunii in care voi ramane gravi din nou .

Pup toate fetele, fara exceptie si va urez o zi frumoasa.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Magdita felicitari pt z1 in sfarsit. Te felicit pt ca va fi ultimul pt citeva luni bune. Iti tin pumni strinsi si o sa ma rog sa fie luna ta, ca tare mult este nevoie de vesti bune
Elly asa atitudine scumpa mea nu va aduce decit vesti bune in curind. Ma bucur ca sotul tau s-a decis sa faca acea eco...
Felix fata scumpa ce mai faci?
Rocsy esti mult mai bine da? ca asa simt eu
Tamy asteptam vesti buneeee
Mada tinem pumni la eco sapt asta, sa fii cu vesti despre grasun.
Ana tu ce mai faci? ce iti face flacaul?
Tinuta tu cum este draga mea? ce vesti ai?
alina nici tu nu mai spui nimic?
Mami lali tu cum te mai simti?
Georgi, jasmine,rala si toate fetele frumoase va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , suntem bine , saptamana asta ajung si eu la T sa vedem pustiul . Abia astept !

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna dimineata, in sfarsit am si eu vesti de dat. Nu sunt cele bune (inca!) dar declar venirea lui mos craciun in plina vara. Deci ziua 87 de la ultima injectie s-a transformat in ziua 1. Dureri... suportabile, adica ca in una din lunile bune din trecut. Ma bucura ca totusi se pare ca trompa mea refacuta dupa SEU nu da semne de suparare. La cele 2 cm de dupa operatie m-a durut intr-un mod de nedescris.
De dimineata m-am oprit la farmacie si am constatat ca in jumatatea de an de cand nu am mai cumparat tampoane, s-au si scumpit!! Hahaha!
Asta e, I'm back in business, abia astept cozile de la cabinet, mi-e dor de Dr T, mi-e dor de dimensiuni, mi-e dor chiar si de sonda endovaginala . Mi-a fost dor si de voi toate, va tin pumnii in special celor in focuri zilele astea: Lali, Tamy...
Magda, multumesc inca o data pt tot, se pare ca ne vedem pe 4 iunie la cabinet?
Hai fetelor ca eu cred ca pe multe dintre noi nu ne prinde toamna pe aici!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ralaaa, aparusi? Ti-e dor de sonda, ha? Iubita nu cred ca ne vedem pe 04 iunie la cabinet, ca noi ne vom iubi " ca chiorii", fara monitorizare. Asa ne-a iesit si data trecuta, asa ne va iesi din nou . Doamne ajuta sa auzim cat mai multe vesti bune saptamanile care urmeaza. Intra vechiturile in cursa .
Aditu, tu ce mai zici iubita? Esti bine? Vesti despre tine, nimic?
Ana, bafta la eco.
Tinuta, chiar nu ne dai nicio veste de la laparo. Maine ai deja o saptamana, trebuie sa mergi la fire. Hai cu vesti .
Sandy, ce vesti mai ai despre bebe ?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana pai bafta la eco, te asteptam cu vesti...vezi poate ne aduci o poza cu mandrul flacau...
Magdita despre mine ce sa spun, trebuia sa ma duc luna asta la monitorizare si sa fac niste dozari hormonale recomandate de endocrinolog, dar am aminat pt ca la mom respectiv aveam alte griji mai mari. Va povesteam eu ca am un ganglion inflamat inghinal, care mi-a dat multe batai de cap... un dr mi-ar fi zis ca e hernie, de nu am dormit doua nopti, dar alti doi dr au zis ca este ganglion si tre sa vedem daca am sau nu vreo infectie. Am facut multe analize de sange,printre care si hiv si sifilis, plus cele de secretie, culturi de col, chalamidya, ureaplasma si micoplasma...sa vedem ce o fi. Cele la secretie au iesit f bune, deci nu e nimic acolo, hiv si sifilis negativ (la astea nu aveam nici un dubiu, dar macar stiu ca le am facute), azi astept analizele de sange de la medicul de familie. EU sunt convinsa ca vor iesi bune si astea.... vedem
Intre timp ganglionul s-a mai tras, mai este doar putin inflamat, abia il simt eu la atingere...deci am scapat de grija asta. Nu stiu ce o fi fost.
Am fost si la eco la dr Albu, asa pt o verificare in z10 si totul era in regula, f curat totul, erau ceva foliculi, cel mai mare de 16.7 era pe ovarul drept, si conform dr as fi ovulat in week-end. Asa ca in week-end am fost f ocupati, am prestat in fiecare zi, stiu ca nu este cel mai indicat...dar acum am ajuns la concluzia ca d-zeu decide cind o veni momentul sa concepem un copilas indiferent de cite planuri ne facem noi.
In rest mi-am propus (sper sa si reusesc) sa nu ma mai stresez atit, pur si simplu imi termin organismul cu atita stres si oboseala, ginduri, suparare... asa ca ma voi duce in iunie la monitorizare la dr T, voi face analizele si apoi fetelor toata vara pina in septembrie pauza de dr si de analize, vreau sa ma relaxez, sa ma bucur de vara, de sotul meu minunat, de viata in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magdi, zau ca ai dreptate! Va fi ultima luna cu CM!
Ca sa vedeti ce optimista sunt si eu, mi-am luat o rochie care e cam mare si pe care nu o sa o modific, caci voi avea nevoie de ea in cateva luni!
va pupacesc!
Va voi da vesti bune despre mama in 2 saptamani!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna dimineata,
Sunt si eu de cateva luni pacianta dr. Tutunaru si sper sa ma consiliati si pe mine cu ceva sfaturi.

Am avut 3 luni de monitorizare cu T. Luna acesta fac inseminare. Am avut stimulare cu Menopur din z2 pana in z6. ieri la monitorizare s-au vazut 4 foliculi, unul pe OS de 15 mm si 3 pe OD de 14, 12 respectiv 15 mm. Probleme la noi sunt la sot, s-au mai rezolvat intre timp nitel intrucat a uramt tratament cu Puregon FSH lui fiind foarte mic si de aici probleme cu spermograma.

Pentru cele care au facu insemiare cu Tutunaru si Matei poate imi spuneti si mie din experiantele vostre.

Mergi la inceput