Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
In aceasi cladire cu Iosup?
Mersi mult
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
lalitica2000 spune:
da, la cabinetul FORTIS. Tutunaru are cabinetul pe stanga iar Iosup are cabinetul pe dreapta.
lalitica2000 spune:
ma bucur rocsy ca te-ai indepartat de butoiul cu tristete. stii ca noi suntem aici si ori de cate ori simti ca te atrage butoiul cu tristete vino aici ca gasim noi o modalitate sa te tragem de acolo.
week-end placut in continuare!!!
rocsy2007 spune:
lali stiu ca aici gasesc sprijinul de care am nevoie. nu numai eu ci noi toate. asta se intasmpla pentru ca ne leaga un vis, o speranta...speranta de a deveni mame.sper ca mai tarziu sa facem un forum unde sa vorbim despre copiii nostri. sa ne impartasim experientele. sper sa vina clipa aia. va pup si va iubesc pe toate din tot sufletul . voi sunteti surorile mele de suferinta daca pot numi asa. sa speram ca va veni si pentru noi acea bucurie care s-a lasat atat asteptata. hai gata ca iar cad in butoi.![]()
pupici

rocsy2007 spune:
lali stiu ca aici gasesc sprijinul de care am nevoie. nu numai eu ci noi toate. asta se intasmpla pentru ca ne leaga un vis, o speranta...speranta de a deveni mame.sper ca mai tarziu sa facem un forum unde sa vorbim despre copiii nostri. sa ne impartasim experientele. sper sa vina clipa aia. va pup si va iubesc pe toate din tot sufletul . voi sunteti surorile mele de suferinta daca pot numi asa. sa speram ca va veni si pentru noi acea bucurie care s-a lasat atat asteptata. hai gata ca iar cad in butoi.![]()
pupici

aerlilian spune:
Rocsy, ce bine ca ai un pic de tonus...O sa fie bine,vei vedea!Daca mai primesti si vesti bune legate de sanatatea parintilor tai,atunci totul va fi perfect!
Tamy ,ai fost atat de pesimista in ultima vreme...Tu care ai fost o luptatoare,care ai spus ca mergi pana la capat orice ar fi, in ultima vreme ai spus ca nu mai conteaza nimic...Stiu ca este cumplit cand MAMA sufera,este bolnava,poate chiar incurabil...E cumplit si simti cum pica cerul...Dar vreau sa-ti impartasesc un lucru din experienta personala:mamelor noastre nu le face deloc bine atunci cand vad ca in loc sa ne traim viata noastra, ne facem griji pentru a lor!Cu siguranta mama ta va vrea sa te vada implinita,tinandu-ti copilul in brate,pentru ca acel copil va deveni si motivatia ei de a lupta cu boala,de a trai...
Va imbratisez cu drag,pe toate,fara exceptie si ma rog pentru sanatatea parintilor nostri!

tamaryllis spune:
Aerlilian, asa e, mamei nu ii place sa ma vada suparata! Spune ca si asa am destule pe cap. Dar e imposibil, crede-ma! Acum sunt mai optimista, ma gandesc ca dr. a spus ca nu pare malign si am incredere in experienta lui, ca a operat multe persoane cu probleme de ac fel. Oricum, asteptam rezultatul anatomopatologiei si nici nu concep ca va fi ceva malign!
Mama mea imi va creste cei 2 copii (sau 3
) pe care o sa ii am! Eu asa imi vad viitorul!
2009 este anul in care voi reusi
!
aerlilian spune:
Sigur ca nu este malign!Asa trebuie sa gandesti si asa va trebui sa o incurajezi si pe dumneaei!Sa-i spui ca ce i se intampla acum e floare la ureche pe langa ce o va astepta cand bebeii tai vor avea pareri diferite:unul o va trage de fusta ca vrea in parc,altul mai mic va plange dupa biberon,etc...

rocsy2007 spune:
tamy imi pare tare rau ca si mama ta are probleme. stiu prin ce treci. aceleasi sentimente le am si eu dar am incredere in dumnezeu ca totul va fi ok.