Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna fetele
Ma ajutati si pe mine cu o informatie?
Pentru programare la dr T cum se mai procedeaza? Nr a ramas acelasi? Tot Ramona e asistenta? Cand se poate suna, ca intun timp stiu ca raspundea doar l, mi, vi dupa ora 16. Nr care il am eu este xxxx099299.
Multumesc. Si multa bafta tuturor aspirantelor, mamicilor si viitoarelor mamici.

Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magdita, Ady, Felix,tare mult as vrea sa fie precum spuneti.Sa va auda Dumnezeu!As vrea sa ni se intample tuturor,cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

in sfarsit mi s-a reparat si mie netul, ca de dimineata tot incerc sa intru si nimic.

mada draga...vleau si eu bultica ca a ta. va doresc ca grasanul sa creasca frumos, sa fie sanatos, cuminte si sa aiba priza la gagici!

tamy,cu o asa atitudine este imposibil sa nu reusesti anul acesta. Legat de sanatate sa stii ca tot asta am zis si eu cand am trecut cu mama mea prin ceea ce treci tu acum si dupa ce a murit si tata. Sanatatea este cea mai importanta, restul or sa vina de la sine.

lilishor, cu cat mai multe gravidute cu atat mai bine. M-as bucura foarte tare sa ramanem toate gravidutze.

elly, LA MULTI ANI! si minivacanta placuta!

ady, eu sper totusi sa se si adevereasca numele de mami lali desi daca ma uit la povestile de succes ale gravidutelor observ ca mai toate au ramas atunci cand se asteptau mai putin, nu ca mine care am organizat seara roamntica speciala, stiind ca se produce in noaptea aia ovulatia...by the way a doua zi dimineata am observat ca-i lasasem sotului meu si doua semne pe gat, ca sa se stie ca e luat si probat

fetelor se apropie capitolul 100, va dati seama cat s-a scris de-a lungul anilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali,

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragelor,

Mami Lali, deci daca va fi sarcina, o sa aveti o amintire de neuitat de la momentul fericit . Bravo, ma bucur pentru voi si sper din suflet sa fie asa cum iti doresti si cum iti dorim toate . Apropo de "vleau si eu bultica ca a ta", ai grija ca eu in luna in care am ramas insarcinata am zis acelasi lucru la subiectul "Rugaciune", privind pozele unei gravidutze, Lauraa, care intre timp a si nascut o printesa. Deci sunt cu ochii pe tine .
Tamy, sper ca totul sa fie bine pentru tine si familia ta, iar anul 2009 sa fie intra-devar anul tau. Este excelent ca ti-au iesit analizele bune . Doamne ajuta !
Felicicul meu, ma bucur ca am vorbit la telefon aseara, cum a fost la alergat ? . Ti-am facut galerie de la Craiova, sa stii .
Tanima, sper ca ai aflat intre timp cum e cu programarile. E posibil ca Ramona sa se fi intors din concediu postnatal si sa se mearga cu programari. Daca nu reusesti, trimite-i sms dr.-lui T si iti va spune el cand sa te duci. Sa-ti traiasca minunile .
Sandy, ma bucur ca esti bine, incearca sa mananci cat mai multe si mai variate fructe si legume, nu cred sa-ti faca rau, si in plus iaurturi, care la fel nu sunt gretoase. Legat de momentul in care trebuie sa mergi la control, nu stiu ce sa-ti spun. Discuta direct cu dr.T, el stie mai bine daca e bine sa te duci la 3 saptamani si nu la 2 sapt.
Lilisor, de-abia astept sa umplu listutza gravidutelor cu numele voastre.

Pup toate fetele, fara exceptie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

Buna fetelor, mai aparui si eu dupa o perioada de "conced" de monitorizari, controale si alte din astea, speram sa va fac o surpriza, dar...........,asa ca vinerea viitoare monitorizare z11.
Am si uitat cum mai este, n-am mai fost la tutu din ianuarie de la laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

Ma asteptam sa gasesc macar una, doua noi gravidute dupa pauza asta, dar nimic, ce se intampla fetelor? chiar asa, trebuie sa ne punem neaparat pe treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor cum pot sa fac o programare la Tutu?Unde il gasesc?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele,

Magditu , daaaa, am alergat! Suuuper, suuuuper! Ne mai ducem ca ne-a placut la amandoi, mai ales senzatia de dupa dus!

Lilisor te astept pe tine cu vestile bune!

Mami Lali, ce frumos! O sa-i pove lui bebe ca ati sarbatorit momentul exact al formarii lui ca omulet!

Aditu , mi-ar fi placut sa vin cu vesti bune sa mai animam subectu dar promit sa vin luna viitoare! Nu-i bai, mergem inainte cu incredere si speranta!

Sarah, repara calculiciu ca ne e dor de tine!

Raisa, bine ai revenit! Poate la monito asta vei veni cu burtica! Succes!

Elly minivacanta placuta!

Sandyyyyy, papa ce poti si bucura-te! Esti graviiiiii!

Mada pentru tine si ghiocel!

Tinuta, cum esti?

Pup gasca de tutunici!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor sper sa nu va dezamagesc si sa dau startul vestilor bune odata cu inceperea capitoului cu nr 100, mai ales ca va fi un capitol aniversar care va trebui umplut numai cu vesti bune, nu ca nu asteptam vesti bune si in acest capitol. Suntem de abia la pagina 7 asa ca mai este loc destul de asemenea vesti.

ancadragoman, suna la nr de telefon pentru programari 0720099299 si iti va raspunde Ramona (asistenta) careia ii vei cere o programare pentru un consult. Incearca sa suni in jurul ore 16, deorece atunci raspunde la telefon de obicei. Adresa cabinetului o gasesti si pe prima pagina, Str. sandu Aldea, nr 86, nu departe de Spitalul Elias. Bafta!!!

Mergi la inceput