Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare dragutele mele
eu sunt bine psihic. fizic nu ma simt bine deloc. de vreo sapataman am o stare de oboseala si ma doare foarte tare spatele. nu stiu ce sa mai fac sa imi treaca. intre timp astept si rusii poate n-or mai veni. cam asta fac eu in ultima perioada. va pupacesc pe toate fara nici o exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, ma bucur pentru vestile bune, sa dea DD ca peste doua saptamani sa vii cu II. Legat de ganglion umflat, ti-am zis ca eu i-am avut pe amandoi de la gat umflati, dar a trecut. Se mai umfla si de la stres, asa am citit pe net, ca eu am mai avut probleme de-astea. Imi place atitudinea ta, esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ne traim viata inainte de toate si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara. Toate la timpul lor.
Tamitzu, foarte bine ca nu vrei sa-ti modifici rochia, sigur o vei folosi lunile urmatoare. Sanatate maxima mamei tale .
Liana, ai valori foarte bune la foliculi, in 2-3 zile cred ca faci IA. Despre IA, nu stiu ce sa-ti zic mare lucru. Am facut si eu una anul trecut, dar stimulata cu clomifen. Cand va zice dr.T sa mergeti la dr.Matei, sotul ar trebui sa aiba cam 3 zile abstinenta, deci aveti grija la lucrul asta. Recoltati la clinica probabil si faceti IA ori la clinica, ori la cabinet. Nu e dureroasa, la mine nu a fost deloc, unele fete au sangerat, eu nu am sangerat deloc, pui utrogestan sau arefam 10 zile si astepti rezultatul. Poti sa ma intrebi tu, daca ai alte intrebari, mie nu-mi mai vin in minte acum alte amanunte. Bafta multa si sa fie cu II.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Magdita,
Multumesc de incurajari.
Asa crezi ca in trei zile o sa aiba loc inseminarea?
Tu ai facut inseminarea cu Tutunaru?

Astept sa vad ce se intampla si sper, sper ca sa se intample si la noi. Dar vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Liana, da, eu cu dr.T am facut inseminarea, anul trecut. Si, la ce valori de foliculi ai, probabil ca in 3 zile o sa ovulezi, daca nu pana duminica sigur faci IA. Teoretic, ca totul e relativ. Fiecare organism reactioneaza diferit, eu de ovulat ovulam foarte repede natural, in z10-13 deja ovulam, iar la inseminare, din cauza clomifenului, am ovulat in z21 ca nu imi mai cresteau foliculii. Aproape 2 saptamani am stat pe capul dr.T cu monitorizarile, cred ca se saturase de mine ca de mere paduretze . Iti tin pumnii si gandeste pozitiv, trebuie sa fie cu reusita , la ce productie ai.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mei fete ce optimism pe aci! Bravo, asa e bine!

Magditu, luna asta-i luna ta!

Elly, nota 10 pentru optimism! Tine-o tot asa si bebe va veni la tine curand!

Lilisor

Rocsyca, mie-mi suna durerile alea ale tale a pregnancy! Nu te tenteaza un test, ca tot esti aproape de cm?

Madutz

Tamy, nu modifica rochita! Imediat creste burta cat sa incapa in ea!

Aditu, ma bucur ca esti mai bine! Daca ai avut folicul si ati prestat poate ne faci surprize surprize!

Mami Lali

Rala, bine ai revenit pe baricade!

Tinuta, cum esti???? Nu ai acces la calculator de nu ne zici nimic?

Liana, te-as ajuta cu mare placere dar eu n-am mai facut IA din toamna si nu mai stiu cum se procedeaza... Mult succes si doua liniute iti doresc!

Sandy mai dai la papuci mancarea? Ce face bebe?

Mie mi-au venit rusii, deja au trecut 4 zile de atunci. Luna asta vreau sa fie si luna mea asa ca vom presta cu drag Abia astept concediul sa ma deconectez de tot si toate!

Pup,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magditu drag cele doua liniute vor veni sigur si la mine, tre sa mai am putina rabdare. Tocmai am vb cu dr de familie, se pare ca am o infectie urinara(desi nu am nici un simptom) si aslo cam mare 400. Am mai avut aslo marit de cind aveam 15 ani, am mai facut moldamin, asa ca o sa mai fac si de data asta, sa mai scada. A iesit vsh putin cam mare, probabil de la infectia urinara, fierul din sange cica iar este putin cam mare, la fel si creatinina si proteinele putin mai mari...dar astea cica nu ar fi ingrijoratoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

da ma cam tenteaza un test. daca nu vin rusii pana ajung la farmacie il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Liana , pune intrebarile punctat , cam ce te-ar interesa despre IA si nu stii deja..., si iti raspundem cu placere .
Eu una , am 6 IA (dintre care 2 au fost reusite), toate cu dr T . Deci sunt veterana....

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Anaconda,
Mi-a mai venit mai venit inima la loc cand am vazut ca din 6 inseminari ai 2 reusite. Eu imi doresc din suflet sa am reusita din prima (cine nu isi doreste asta).
Cu ce ai facut stimulare spune-mi daca vrei si ce rezultate ai avut?
Cum este spermograma sotului?
Ma intreb cum sunt sanse mai mari cand sunt probleme la femeie sau cand sunt la barbat.
Ai facut vreo inseminare la clinica noua?
Pe mine ma sperie Tutunaru ca mi se pare aerian asa si imprastiat. Am vazut camai multe fete se plang de asta. Ma linisteste insa Dr. Matei - noi datorita ei am ajuns la el. La mine daca acesti foliculi cresc, ramane de vazut in ce ritm, inseminarea o sa pice cred sambata sau duminica. Si fiind weekend ma tem sa nu ma amane asa stimulata si sa ratez momentul. Zic si eu. Nu stiu cum e.

Multumesc oricum pentru ca mi-ai raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rocsy ,sper ca ai ajuns la farmacie,ca si eu tot semne bune consider ca sunt durerile tale!
Felix ,nu ma asteptam...imi pare rau!Credeam ca doar eu sunt cea care se pare ca iese din cursa luna aceasta...Sunt in z22 si deja am scretia aceea bej-rozaliu pe care o am de obicei inainte de cm.Tinand cont si de ovulatia pe care am avut-o foarte devreme luna aceast,e posibil ca maine sau poimaine sa va dau vestea proasta...
Lali,macar tu sa ne bucuri,scumpa mea!
Adriana,

Mergi la inceput