Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns csana spune:

buna seara, fetele!
in urma cu vreo 2 sapt va intrebam daca a luat cineva Diphe compensat in tratamentul pentru endometrioza. eu azi am vorbit cu dr de familie si a zis ca imi da compensat dar sa vin cu scrisoare medicala de la dr T. eu am o mica dilema...daca el stie ca e nevoie de asa ceva, de ce nu ne da aceasta scrisoare medicala din start atunci cand ne da retea pt Diphe, in plus l-am si intrebat daca pot sa iau compensat si mi-a zis ca nu .atunci , de ce Doamne iarta-ma , mai cotizez la CAS, dc nu pot sa am parte si de <<beneficii<<? a mai luat cineva scrisoare medicala de la dr T, ca mie mi-e groaza sa merg sa-i cer, ca nu cumva sa ma refuze , desi e dreptul meu sa iau compensat...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,

Liana, dr.T poate parea "aerian sau imprastiat", cum spui tu, dar eu sunt convinsa ca stie ce face si ca isi da tot interesul sa fie bine. Daca va fi nevoie de IA sambata sau duminica, cu siguranta atunci o vei face, e printre putinii medici care vin in we la cabinet sau la clinica pentru paciente. Deci ai toata increderea ca din partea lui vei avea tot suportul. Parerea mea, vorba Ralei.
Rocsy, hai cu vesti bune.
Lilisor, una din toate lunile astea care vor urma sigur va fi norocoasa, nu se poate altfel .
Csana, ia legatura cu dr.Ioana Condulescu si iti va da scrisoarea medicala. Am impresia ca Lali asa a procedat si a luat injectiile compensat. Daca nu ai numarul ei de telefon, ti-l trimit pe PM. Dar trebuie sa ti-l activezi.
Madutz
Georgi, Feli, Lali, Tamy, Elly, 11_dye, Tinuta, Rala si toate fetele nementionate .
Pup toate fetele si o zi minunata va urez .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

liana, eu am doua inseminari la activ, ambele nerusite, si ambele facute duminica la clinica cu dr. T. in orice zi pica, dr. T se coformeaza. cel putin la mine asa a fost. a existat si o parte buna. eram singura pacienta, si la prima IA am stat pe <<masa>> aproape o ora, ca sa se prinda, iar la a doua mai mult de juma de ora . din pacate, la mine a fost degeaba...

Mergi la inceput

magdita , trimite-mi te rog nr de tel.al dr Ioana.sper sa ma descurc cu PM pt ca sunt cam paralela la chestia asta .dc poti sa ma luminezi pe mine care sunt pasii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Csana,
Dar ce probleme aveti voi?
Teama mea mai este legata si de faptul ca dr. Matei are sambata un parastas si va fi retinuta toata ziua. In cazul asta nu imi pot dori decat sa fie duminica inseminarea. Azi merg la monitorizare si cred ca ma voi lamuri cam pe cand va fi. Dimineata am vazut ca a aparut si mucusul, ma si gandeam sa nu care cumva sa ovulez azi desi e teoretic imposibil.

Multumesc mult pentru suport.

Mergi la inceput

Magdita,
Multumesc de incurajari. Sper sa fie bine.

Va tin la curent.

Mergi la inceput

magdita m-am descurcat si mi-am activat PM!

Mergi la inceput

LIANA, problemele mai grave ar fi la sot. un FSH mic si un nr f mic de .cei mai multi au fost 5 mil dupa trei luni de tratament zilnic cu Gonal F. Insa nici eu nu sunt perfecta pt ca la laparoscopie am aflat ca am endometrioza. asa ca in vara asta o sa fac tratamentul neceesar, ce-mi va induce menopauza , si probabil, intr-o juma de an o sa fiu din nou disponibila . oricum, am stat vreo trei luni fara sa incep acest tratament si am facut acele IA , doar doar s-ar intampla minunuea...dar minunea noastra se lasa asteptata. cred ca dupa ce-mi revin o sa facem FIV pt ca avem sanse mici altfel. eu mai am un Fiv nereusit, cauza, cred eu, endometrioza asta afurisita.

Mergi la inceput

Csana,
Si la noi tot la sot e buba. Oligoastenoteratozoospermie severa a fost la inceput diagnostilcul nostru si FSH mic1.3 - ceva de felul asta. Am tinut si noi cu Gonal F si apoi cu Puregon cand a aparut penul ca era mai simplu de facut - i l-am facut eu in burtica. Noi am avut rezultate dupa 3 luni tratament zilnic si trei odata la 2 zile. Am ajuns de 3.6 mil la 54 mil. Acum diagnosticul e Astenozoospermie usoara. Eu par in regula, am facut laparo, totul OK. Ce nu s-a vazut niciodata la mine e cavitatea uterina. Dr. Matei zice sa facem o histeroscopie daca luna asta nu se intampla. Motive sa cred ca ceva nu e in regula cu uterul meu nu am, noi avand deja un copil care e edevarat e mare, are 9 ani. Deci eu teoretic nu sunt unul din cazurile acelea disperate avand deja unul. Dar iata ca nu ne putem invinge dorinta de a mai avea inca unul, desi eu una am incercat sa o inving.

Vom vedea ce va fi. Am zis ca luna asta fac inseminare, luna viitoare histeroscopie, dupa inca o inseminare si ma opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Anaconda,
Mi-a mai venit mai venit inima la loc cand am vazut ca din 6 inseminari ai 2 reusite. Eu imi doresc din suflet sa am reusita din prima (cine nu isi doreste asta). Se poate f bine sa fie reusita chiar din prima ! Insa asta depinde de mai multi factori ...
Cu ce ai facut stimulare spune-mi daca vrei si ce rezultate ai avut? Am facut la prima IA cu Clomifen , apoi celelalte 5 , cu Gonal . Insa si aici e o problema , ca fiecare organism raspunde in mod diferit la stimulare . Eu am raspuns f bine la Gonal .
Cum este spermograma sotului? Bunicica
Ma intreb cum sunt sanse mai mari cand sunt probleme la femeie sau cand sunt la barbat. Problemele se rezolva , cu tratament sau chirurgical , in functie de caz . Eu anatomic sunt ok , si sotul la fel , dar bb a venit...cand a vrut el ! Dupa 20 de ani de asteptare.., m-a lasat T gravida in 2 luni jumate !!
Ai facut vreo inseminare la clinica noua? :)) Am facut una(a 2 a reusita) , dar nu conteaza locul unde o faci , o poti face si pe camp...Procedura e aceeasi .
Pe mine ma sperie Tutunaru ca mi se pare aerian asa si imprastiat. Numai cine nu-l cunoaste , nu-l poate intelege ... . Am vazut ca mai multe fete se plang de asta.Daca se plang ...de ce mai merg la el ?! Din moment ce si l-au ales ca dr , trebuie mers cu incredere si optimism . Ma linisteste insa Dr. Matei - noi datorita ei am ajuns la el. La mine daca acesti foliculi cresc, ramane de vazut in ce ritm, inseminarea o sa pice cred sambata sau duminica. Si fiind weekend ma tem sa nu ma amane asa stimulata si sa ratez momentul. Zic si eu. Nu stiu cum e. Daca e sa pice sambata , ti-o face , daca nu au crescut ca lumea foliculii , abia duminica poate o sa faci Pregnilul , si luni dimineata IA . Eu asa prevad ...

Multumesc oricum pentru ca mi-ai raspuns. Daca mai ai intrebari...

21 +

Mergi la inceput