Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 19
machus spune:
Am fost azi la biserica si m-am rugat si pentru Madutz, dar se pare ca nu a fost suficient...

...altceva nu pot si nu stiu ce sa zic...
In anul 2008 s-a intamplat
Poze
bebe2008 spune:
Mada nu am cuvinte.....ar fi de prisos sa spun ceva....
Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca 
lorelix spune:
Mada,
Suntem alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa-ti aline suferinta cat mai repede.
E ciudat cum de se intampla astfel de nenorociri.
Ma sperie si pe mine aceasta veste.
Dumnezeu sa va aiba in grija!
lorelix
15+
sa fie SANATOS!
lalitica2000 spune:
mada, multa putere sa treceti peste aceasta grea incercare. Ca si Felixucu sunt fara cuvinte si sufletul meu plange si tot nu pot sa-mi explic de ce trebuie sa se intample asemenea tragedii. Aveti grija de voi!!!!
anaconda2 spune:
Madibabi , Gonalul eu l-am luat la liber cand am folosit . Mi s-a spus ca pentru compensare , trebuie aprobare speciala de la Ministerul Sanatatii , deci e f mult de umblat ...
Mai presupune sa ai la dosar si scrisoare medicala de la med ginecolog , si de la med de familie reteta , cu un anumit cod ...bla bla...
Asa ca am preferat sa le iau la liber . Aud ca acum costa vreo 90 de lei fiola ... Dar daca ai card de la Dona , ai o reducere de vreo 10% ![]()

21 + 
aris26 spune:
doamne....nu imi vine sa cred.......
m-am bucurat atat de mult cand am aflat ca mada e gravida, apoi am aflat ca vor avea un baietzel ca si noi....urma sa nasca cam de ziua mea
...imi vine sa urlu .... de ce???? am avut placerea sa ii cunosc pe amandoi si sunt nishte oameni extraordinari, buni in adevaratul sens al cuvantului. e nedrept,e groznic..![]()
Dumnezeu sa ii ajute si viatza sa le dea inapoi inzecit tot ceea ce merita. sunt convinsa ca intr-o buna zi o sa fie parinti si acel copil va fi unul dintre cei mai norocoshi copii din lume...![]()
tinuta78 spune:
Doamne!!!, fetele mele dragi. Ce grozavie s-a intamplat aici cu Mada. Imi era atat de dor de voi, ptr ca aveam nevoie de incurajarile voastre si cad colo..., gasesc atata durere si deznadejde. Cu greu imi stapanesc lacrimile ptr sufletelul ce s-a pierdut si ptr parintii indurerati. Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat. Mada ma rog ca Bunul Dumnezeu sa te aiba in paza lui si sa te ajute sa treci peste asa o mare durere.
despre mine..., va multumesc din suflet ca v-ati rugat ptr mine.Acum dupa ce am gasit atata durere aici, parca durerea mea este atat de mica ...., cred ca sunt nedreapta cu Dumnezeu ptr ca ma supar ptr nenorocirea mea, cand in lume exista nenorociri mult mai mari.
Ati avut dreptatem, totul a decurs usor si bine in timpul si dupa operatie. La 7.20 m-a operat , la 11 eram in salon si pe la 14 acasa. La 17 dupa inca un somnic bun acasa, eram ok, fara ameteli, doar cu dureri de burtica.
In afara balonarilor m-am simtit super ok si psihic si fizic pana cand am mers la scos fire si am vb cu dr tutunaru despre ce a gasit in burtica mea.
In ziua operatiei, Ioana mi-a zis f repede si pe scurt ca a gasit chisturi endometriozice, am inteles ca si dl Dr i-a zis acelasi lucru cand a iesit din operatie sotului. Cu toate astea, parca eram impacata ca am gasit problema. Dar deznadejdea mea a venit pe 27 cand dl dr mi-a zis ca e groasa ptr mine, ca trebuie sa fac tratament. Si ca nu de 3 luni, de 6 luni.
Mi-a propus aceleasi 2 variante de tratament cel gratis si cel cu plata. A incercat sa ma incante ca la cel gratis voi fi sub supravegherea lui si a unei dr., iar la cel cu plata imi da tratamentul si ne mai vedem dupa 6 luni. Nu pot sa va spun ce lupta a fost in sufletul meu..., am bocit toata ziua- ma pregatisem pentru 75 de zile de tratament, dar 6 luni.. mi se pare o vesnicie. Am intrebat in stanga in dreapta si majoritatea m-au indrumat spre cel probat( injectiile). Asa ca luni voi merge la cabinet sa-i spun ce-am decis si sa vedem cum procedez in continuare.
AA.., am uitat sa va spun ca beta a fost 1,1, iar cm mi-a venit a doua zi dupa operatie. Eram pregatita cu tamponel la mine, dar spre surprinderea mea n-am avut nici un fel de scurgere dupa opreatie, iar cm a f f scurt si putin (doar 2 zile) si mai mult cand mergeam la WC.M-am gandit ca a curatat d-l dr si n-a mai avut ce sa curga.
ca ati fost alaturi de mine cu gandul, iar acum sa ne ruam toate ptr mada.
tinuta78 spune:
magduta, daca poti sa-mi trimiti si mie PM cu nr de tel al ioanei ptr reteta de diphe( am vazut c-a mai apelat cineva la sfaturile tale)
. Si cum sa procedez..., Luni asi fi in ziua 12 de la cm, si m-am gandit sa mai merg la cabinet la dr T ptr consult, si poate cine stie... sa nu mai fie nevoie de diphe. Daca tot e curat locul... poate se prinde din prima..., cata naivitate
nici eu nu cred ce gandesc, dar....
si sa aveti mult spor la iubit luna asta