Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 18
anaconda2 spune:
Magdita ,poate tu stii mai bine , ca n-am inteles .. Avea sau nu facut cerclajul ?? Ptr ca daca l-ar fi avut , nu cred ca s-ar fi intamplat asa ceva !
21 + 
magdita spune:
I-a facut cerclajul luni dimineata, insa din pacate nu a fost suficient ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
e fff trist ceea ce se intampla, mai ales la oamenii care sunt buni, credinciosi, care n-ar face rau si n-ar gandi rau despre ceva sau cineva niciodata. Nu pot sa inteleg nici in ruptul capului de ce trebuie sa se intample astfel de lucruri, de ce trebui sa treaca unii oamnei prin incercari de genul acesta.
eu recunosc, nu sunt cea mai credeincioasa persoana, dar azi am fost la biserica de la serviciul meu si am aprins cate o lumanare pentru ceii vii si pentru cei trecuti in nefiinta si l-am rugat pe DD sa nu ne mai faca sa trecem prin aceste incercari dureroase.
mada, toata gandurile bune se indreapta spre tine si sotul tau si sper sa aveti puterea sa mergeti mai departe ca pana la urma visul vostru de a deveni parinti sa se implineasca cat mai repede.
aerlilian spune:
Si eu ma plang pentru z1...Nu as fi putut trece peste asa ceva...E inuman ce s-a intamplat cu Madutz...Sunt muta...Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau chinuit,Madutz drag!
elly_me spune:
Mada- am ramas fara cuvinte 

In ultimul timp aflu numai vesti neplacute- si stau si ma gandesc la toate cele si-i multumesc lui DD ca sunt sanatoasa si eu si sotul- daca o vrea sa ne dea bb- il asteptam.
In momentul in care ramai insarcinata - ai mult mai multe probleme decat acum (cand ne chinuim sa ramanem)- asa ca sa ne bucuram de viata caci adevaratele griji si probleme dupa ce avem bb urmeaza
- o colega de la munca s-a chinuit 10 ani sa faca bb- acum 2 ani a reusit si are un baietel. Acum a ramas iar insarcinata si la 4 luni a trebuit sa faca avort- inimioara fetitei nu era ok- nu avea toate camerele. 

- o alta colega este insarcinata in 9 sapt. si se simte ff rau - a fost la o dr. la medlife si ia spus sa astepte ca pana la 4 luni se face selectia naturala (daca tine sarcina bine- daca nu - nu are ce sa-i faca) 
- o prietena- s-a dus la iosup la eci 12 sapt si i-a spus ca are bb sindromul D- 
- sotia prietenului sotului meu este insarcinata in 32 saptamani si este in spital- i s-a dezlipit placenta si sangereaza- o tin pe diazepam sa doarma si sa nu aiba contractii.
Trebuie sa treaza de sapt 34 - copilul are 1.900g si nu are plamanii dezvoltati.

Prea multe probleme.
Cand aud atatea - ma gandesc cata liniste am eu, desi nu pot avea copii.
Cand o sa am - o sa am o groaza de griji.
Asa ca ma relaxez pana atunci.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
georgia_c spune:
credinta mea e mult prea mica pt a intelege de ce se intampla asa
.. de ce este ingaduit sa fie asa ..de ce nu a venit pe lume un baietel sanatos , frumos , si mai ales dorit si atat de asteptat de parintii lui .. sa ma ierte Dumnezeu insa fara sa vreau ma intreb de ce ?de ce trec prin asa o trauma sufleteasca fete care si-ar da ani din viata pt a le trai copilul ... mama mea mi-a zis ca ar da ani din viata ei sa ma vada fericita ca am un copil sanatos.. mi-a zis ca o sa inteleg cand o sa am un copil ....
eu am ramas muta cand am auzit de vestea despre mada .. mi se pare un vis urat .. pare ireal , ca una din noi sa pateasca la asa o varsta a sarcinii , asa ceva
am mai spus , am crezut ca lupta pe cele II e grea , insa acum cred ca de fapt este cea mai simpla parte ....
madut, sa va ajute DD , sa va intareasca , si sa va aduca cat de curand bucuria unui nou ghiocel in viata voastra
, si sa-i duca sufletelul ingerasului tau , acolo langa el , sa vegheze deasupra voastra
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
kristinuta13 spune:
Mada....Doamne ce suparare s-a abatut asupra sufletelor voastre...imi e greu sa si scriu...sunt socata.Multa sanatate si putere sa treceti si peste hopul acesta.O imbratisare calda de la mine!
tamaryllis spune:
Madut, draga noastra, imi pare tare rau pt cele intamplate! Imi imaginez ce e in sufletul tau, al sotului, familiei!
Timpul va estompa din durerea asta care acum pare de nesuportat!
Sa te ajute Dumnezeu sa treci peste nenorocirea asta, sa descoperi cauza si sa ai bb-ul perfect in viitorul apropiat!
Suntem langa tine!

2009 este anul in care voi reusi
!
lia_2009 spune:
[quote]citat din mesajul lui rocsy2007
lali stiu ca aici gasesc sprijinul de care am nevoie. nu numai eu ci noi toate. asta se intasmpla pentru ca ne leaga un vis, o speranta...speranta de a deveni mame.sper ca mai tarziu sa facem un forum unde sa vorbim despre copiii nostri. sa ne impartasim experientele. sper sa vina clipa aia. va pup si va iubesc pe toate din tot sufletul . voi sunteti surorile mele de suferinta daca pot numi asa. sa speram ca va veni si pentru noi acea bucurie care s-a lasat atat asteptata. hai gata ca iar cad in butoi.![]()
pupici

Roxy viitoare 
cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi 
Spuneti-mi ceva de semne din primele saptamani de sarcina. Eu am 4 sapt de sarcina si in afara ca am sanii mariti nu am nici un simptom. La dr merg la 2 sapt deci abea am fost si mi se pare ca trece greu timpul abea astept sa merg din nou sa-mi mai spuna ceva.
pony spune:
Nu pot sa cred ce citesc despre Madutz.Mi-au dat lacrimile.Sper sa reuseasca sa treaca peste aceasta grea incercare.Nu am cuvinte...
Intamplarea face ca am vazut pe cineva in situatia ei acum o saptamana in spital cand am fost internata pentru ca am avut ceva probleme.Fata despre care va scriu era insarcinata in 21 de saptamani si a pierdut sarcina...A fost in acelasi salon cu mine.Doctora i-a dat sanse de 10 % si dupa o noapte grea, dimineata a pierdut sarcina.Durerea ei psihica si fizica m-a marcat profund.
Uneori viata e nedreapta...
Madutz
suntem alaturi de tine.