Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Si la noi la fel. Noi am crescut de la 3.6 mil la 54 mil. Dar cu niste costuri... Si cu dorinta de a nu ajunge la Ia pentru ca sotul meu a exclus-o din start.

Sunt curioasa ce valori vom avea acum ca ultima spermograma e din februarie.

Cand sunt la ei problemele e mai dificil parerea mea. Preferam sa fie la mine ceva ca e mai studiata problema si se rezolva cumva.
Dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmi, din nefericire asa este, Madut a pierdut sarcina. N-am cuvinte...

Liana, noi am imbunatatit-o naturist. Fsh-ul sotului meu era ok, probabil ca de asta a mers pe naturale asa de bine...

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

nu-mi vine sa cred ce citesc despre mada. Cum poate sa fie viata asa de cruda...dupa atata asteptare sa primesti in sfarsit o asa buna veste ca vei fi parinte ca peste cateva luni sa ti se ia toate sperantele si planurile....offff m-a intristat vestea asta ingrozitor de mult....mada draga, ce pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine, stiu ca acum nici un cuvant nu-ti poate alina suferinta...imi pare nespus de rau....offf, ma intreb iar DE CE?...sunt data peste cap cu vestea asta...nici nu-mi pot imagina ce este in sufletul tau..iti trimit multa putere sa poti trece cat de cat peste socul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele care sunteti credincioase, va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna pentru Madutzul nostru drag, sa isi revina fizic si psihic cat mai repede si sa o ajute DD si Maicutza Sfanta sa treaca peste aceasta trauma .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Madutule ne rugam pentru tine ! Suntem alaturi de tine si sa stii ca te vom sprijini sufleteste ori de cate ori vei avea nevoie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Off Doamne ce vesti ingrozitoare!!! Mi-au dat lacrimile , ma doare sufletul pe mine pt asa o pierdere imensa.....ingrizitor cum se poate intimpla asa ceva.... D-zeu sa ii aline durerea si sa ii dea putere sa mearga mai departe.... nu stiu ce as putea sa ii spun....decit ca d-zeu sa aiba grija de mada a noastra
Magdita dar ce s-a intimplat, stii ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Aditu, da stiu, doar ca imi este foarte greu sa vorbesc despre asta, mai ales pe forum. S-a simtit bine pana duminica seara, cand nu s-a mai simtit bine. A fost la spital, iar medicii din Galati i-au zis avort din prima. A venit la Bucuresti, insa si dr.T a fost rezervat. A avut niste probleme cu membranele uterine si i-a facut cerclaj, insa nu a fost de ajuns. Am sperat din tot sufletul meu ca va fi totul bine, am si incurajat-o mereu ca DD va avea grija de ghiocelul ei , nu am conceput ca un dar atat de minunat nu va fi protejat . Important acum este ca ea sa isi revina fizic si mai ales psihic, pentru ca este o trauma imensa si o durere fara margini, sa pierzi o sarcina atat de mare, la 21 de saptamani . Sa ne rugam pentru ea .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Magdita multumesc frumos draga mea ca mi-ai povestit, cred ca este greu sa vb despre asa ceva....sunt muta , nici nu stiu ce as putea spune in asemenea momente.... cind mai vb cu mada transmite-i te rog ca o sa ne rugam pt ea si pt ingerasul ei cel mic, si ca vom fi alaturi de ea oricind va avea nevoie de noi (si ma refer cred ca la toate fetele care suntem pe aici) si o mare imbratisare pt amindoi ca tare au nevoie.
Sunt momente ca acesta cind nu inteleg aceste pierderi, de ce atita durere, la asa oameni buni si credinciosi... as vrea sa spun ca stie D-zeu de ce s-a intimplat asa ceva, desi noi oameni nu putem intelege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Si asta e un moment in care iti vine sa iti urli disperarea la cer si sa te iei la tranta cu dumnezeu. De ce asa? Si de ce tocmai ei? Lor.
Mada, iti doresc sa poti trece peste momentul asta, stiu ca vei trece si stiu ca nu te ajuta cu nimic sa auzi, dar eu cred ca urmatoarea sarcina va veni repede si va fi fara nicio problema.
Am spus-o de curand unui Prieten drag si partener de viata, care si-a pierdut si cel de-al doilea parinte mult prea devreme:

"Nu fii trist. Tot ceea ce ai pierdut se va intoarce la tine intr-o alta forma." (Jalal al Din Muhammad Rumi)

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Madutza , nu pot sa cred ceea ce citesc aici !!! Am deja lacrimi in ochi , nici nu stiu ce sa spun ....
Deci probabil despre TINE mi-a vorbit azi T , cand am fost la eco !! La un moment dat , a venit vorba de cerclajul meu , apoi mi-a povestit ca a venit o pacienta de 20 sapt cu membranele (punga) iesite inspre (prin) vagin , printr-un col de nici 1 cm !! I-a facut chiuretaj ...nu s-a mai putut salva nimic..
Nu inteleg cum de s-a intamplat nenorocirea asta , din ce motive !! E dureros ..
Imi pare tare rau Mada !! Ma rog sa-ti revii curand ,si psihic si fizic , si sa ai puterea sa o iei de la capat !!!

21 +

Mergi la inceput