Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Sarah bine ai revenit, sa stii ca ti-am dus lipsa... te simt ca esti bine , pe baricade cu forte noi
Sa ai bafta maine la monitorizare, sa ai endo bun si folicul baban. Faci IA luna asta?
Georgia bine ai venit pe aici, tu ce mai faci?
Lali poate nu mai vine marti dragutza si ne faci o surpriza
Magdita sa stii ca nici eu nu sunt fan asa inrait Patricia, desi are citeva melodii minunate...si cu limba franceza la fel sunt prafff ca georgic dar ca tot veni vorba mi-ar face placere sa ne vedem odata toate, sa va cunosc si eu
Felix pup fata dragutza sigur cind vei face analizele din nou vor iesi bine, o sa vezi. STiu cum este cind iti intra ceva in minte, acum eu as vrea sa repet analizele pt tiroida , desi in noiembrie erau in parametri....
Liliana bafta cu IA, asculta fetele ca stiu f bine despre ce vorbesc
Rocsy tu ce mai faci? nici o veste
Tinuta tu nu ne dai de veste?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Felix76,
Zici ca aveai foliculii deja sparti - ai facut eco de stii asta. Sau ai simtit cand ai ovulat?
Despre IA am vorbit deja cu Dr. matei si a ramas ca asa facem, maine dupamiaza o inseminare si un pregnil si duminica dimineata inca una de siguranta.

Multumesc mult pentru idei tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ei magditza sa nu exageram cu galeria....io zic sa mai lasi galeria la dospit, ca e totusi devreme, dar iti multumesc pentru initiativa.

geogia, daca o fi fata o s-o fac scuterista iar daca o sa iasa baiat atunci va deveni cu siguranta motociclist ca tasu

sarrah, tare ma bucur ca ai reaparut in peisaj. Bafta multa la monitorizare.

rocsy, dar chiar asa vrei tu sa ne tii in suspans? Nu e mai simplu daca bagi un testulet, mai ales ca trebuia sa-ti vina menstruatia?

ady, si eu tare mi-as dori sa nu-mi mai vina rushii o buna perioada de timp, dar om vedea in curand. pana una alta nu vreau sa-mi fac mari sperante ca sa nu fiu dezamagita, asa ca iau lucruile asa cum vin si pas cu pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Liana, da, mi-a facut echo inainte de fiecare IA.
La prima inseminare mi-a facut echo cu o zi inainte si mi-a zis "acum se sparge, maine facem inseminarea" atunci aveam endometrul de 5,5 mm iar IA a fost facuta la 24 de ore de la ovulatie...
La ce-a de-a doua mi-a facut eco si mi-a zis ca s-a spart. Mi-a facut IA in aceeasi zi, dupa 7-8 ore de la echo.

Aditu, si la mine erau in parametri insa am vazut la fetele de la FIV ca e bine ca TSH-ul sa fie cat mai apropiat de 1, ori al meu era undeva la 2,5... Sper din suflet sa iasa bune analizele si ale tale si ale mele. Vedem. Te pupacesc!

Mami Lali motociclista!

Tinuta, unde esti? Cum esti?

Tamy

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

felix si eu am citit iubita ca TSh e bun sub 1, al meu nu era sub 1, tot cam asa ca al tau era, nu mai tin minte exact. Cica ar reactiona organismul mai bine la stimulare daca ar fi mai mic de 1.... Oricum cred ca depinde organims. Eu voi repeta in iunie analizele astea de tiroida, tsh,t3 si t4, si poate ATPO...si sigur ne vor iesi bine la amindoua

Mergi la inceput

Felix76,
E o practica a lui sa astepte spargerea folicului sau asa s-a intamplat la tine?
De asemenea vad ca endometrul era mic, nu? Ma gandesc ca si asta a influentat nereusita.
Eu am discutat oricum cu Mati sa facem inseminare dubla daca tot am luat tratament de stimulare si am si reactionat la el bine si pe deasupra si endometrul e bun. Vom vedea ce va fi.

Mergi la inceput

Liana, nu stiu daca asa e practica lui, cert este ca asa s-a intamplat la mine. Este foarte bine ca ai vb cu Matei sa faceti IA dubla! Cresc sansele foarte mult sa ramai graviduta! Endometrul meu era foarte mic din doua motive: primul-am ovulat foarte devreme (z11 fata de z16-17 cand ovulez eu de obicei, natural) al doilea - am luat nenorocirea aia de clomifen citrat care mi l-a scazut si mai tare... La tine nu e cazul ca n-ai luat clomifen. Mult succes iti doresc!

Aditu trebuie sa iasa bine analizele!

Mergi la inceput

Felix76,
Multumesc mult pentru raspunsuri si urari. Sper sa fie bine. Azi sunt intrata rau in priza. Ma simt stresata, maine nu stiu cum o sa fiu dar ajunge zilei de azi grijile ei, cum se spune.
Nu mai stiu daca te-am intrebat daca probleme sunt la tine sau la sot.

Mergi la inceput

La sot sunt si la noi problemele. Am crescut de la 17 mil la 35 mil/ml dar sunt cam inceti. Eu par a fi ok dupa laparo si histeroscopie insa bebe se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, am auzit ca mada_23 e in spital pt ca are probl cu sarcina (asa am citi la Rugaciune ortodoxa). Voi stiti ceva?

Sa ne rugam pentru ea sa fie bine !

Eu nu mai fac nimic, sunt in asteptare si cam atat. Am facut o stimulare aiurea cu Clostilbegyt, dara fara o monitorizare prea riguroasa si fara Pregnyl, asa ca sunt slabe sanse sa se fi prins ceva, desi eu tot mai sper un pic...

Cu drag,

Mergi la inceput