Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 15
anaconda2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liana.berbec Anaconda2, Si la mine in cap e aceeasi poveste e. Ca daca azi, dau un exemplu, e foliculuil de 20-21 mm maine se sparge sigur si fara Pregnyl. Daca mai fac si pregnyl e si mai sigur. In concluzie o sa o rog pe Matei sa vina sambata dupamiaza TREBUIE SA STII CEVA SIGUR ! DACA VINE MATEI SAMBATA DUPA AMIAZA (DESI NU CRED..) , FA PREGNILUL LA PRIMA ORA ! Sper sa nu se supere nimeni pe mine. la tine cum a fost la inseminari? La cate ore de la Pregnyl ai facut inseminarea? DEPINDE , AM FACUT SI DIMINEATA PREGNIL SI DUPA AMIAZA INSEMINAREA ..DAR DE REGULA CU O ZI INAINTE DE IA , DUPA AMIAZA . |
21 + 
magdita spune:
Liana
, sa fie cu reusita
.
Ana
Mami Lali
, incepem galeria de acum
? 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
madibadi, eu nu am facut FIV cu Tutunaru. Dupa laparoscopie mi-a recomandat tratamentul cu diphereline 3,75mg. Am avut de facut 3 injectii si o injectie m-a costat compensat 300 Ron. Bafta la FIV si sa vii cu vesti bune!!!
sarrah spune:
salutare tutunici,
Am lipsit I vreme dar revin in forta!
Ileana- imi pare rau de Z1....dar mergem mai departe, da ? Te imbratisez.
Felix-
ti-a placut meciul ?
Magdita- te admir pentru optimism! Eu cred ca la toamna vom numara multe burtici de tutunici!
Lali- ne mai povestesti de scuterelul tau ? Acum ca peste cateva luni vei avea burtica....
Adriana- daca tu nu ai mai mers la Tutu,merg eu in fiecare Luna de 1an jumatate, asa ca ....se compenseaza!
Liana- propune-I lui Tutu sa-ti faca IA dubla, una vineri si cealalta duminica, in felul acesta ai sanse maxime! Endometrul ce dimensiune are? Succes! Si eu tot sambata ovulez, asa ca vom fi gravi in acelasi timp!
![]()
Azi sunt Z13, merg la monito, sa vad cat am endometrul...
Pupici pentru toate fetele si succes la......BB !!!
liana.berbec spune:
Sarrah,
Endometrul in ziua 7 il aveam de 7.8 mm. Ieri nu mi l-a mai scris si nu stiu daca mi l-a masurat macar. Oricum cu endometrul nu am avut niciodata probleme.
Tu ai facut IA dubla vreodata? Cred ca e o idee buna. Cat este IA dubla fata de IA de curiozitate - ai idee?
Cu foliculii cum stai? Stimulare cu ce ai avut?
georgia_c spune:
m'neata zanici
am trecut sa va pupacesc acum inainte de we 
madutz, suntem aici cu ganduri bune 
magditusca ,io cu frantuzoaicele .. mai subtire asa
.... si-asa nu imi place femeile
, dar daca mai sunt si mon bijou .. sunt praf...
elly , faza cu borcanasul incurcat , mi-a dat finalul .. si io am tresarit candva odata la gandul ca .. o fi al nostru ...sau ?... si cunosc un caz care a si patit-o ... olteancoooo i-a baga un ochi aici la noi si povesteste cum tremurai matale ca te "insamantasi" cu altul decat cu al tau (ok , era alt dr , dar tot in sistemul sanitar romanesc
..deci se poate )
liana.berbec.. pareri pro si contra dr t , au fost , sunt si o sa mai fie (mama ce noutate am spus) , daca insa te-ai hotarat sa mergi la el ... cumva trebuie sa ai incredere... reusite sau nu , multe din fetele de pe forum care faceau fiv cu el , au migrat catre alti medici .. daca ai sa cauti pe la fiv ai sa gasesti .. insa exista si o reusita de fiv ... vally parca ..
mami lali , spor micuta , sa faci o mica "scuterita" cat de curand
lilisoara ..
pt z1... poate e ultima z1
rocsy2007.. ne-ai fentat cu testul![]()
si a mai draga intre dragute felixica
..sar'na .. pt tot zana .. stii tu de ce te tot pupacesc je
pupici la pitici , la mamici , la burtici , si la viitoare burtici
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Sarah, bine ai revenit pe baricadele netului. Bafta multa azi la monito!
N-am vazut meciul decat un pic la inceput (m-a vazut el pe mine
)
Liana, bine zice Sarah, roaga-l sa-ti faca IA dubla. Asa, spermatozoizii introdusi inainte de ovulatie vor fi deja pe traseu cand s-au spart foliculii. Ce-a de-a doua IA, dupa ce s-au spart foliculii, va fi de siguranta! Eu am 2 IA nereusite facute la T, cu foliculii deja sparti, de aceea cred ca este esential sa se nimereasca perioada optima. Mult succes!
Lali 

Lilisor, fruntea sus!
Jorjilic 

Pot ... pentru ca eu cred ca pot
magdita spune:
Lume noua...
Sarrah
, tinem pumnii luna asta
! Ma bucur ca aparusi, ca te dadusem la disparuti
.
Georgic, esti praf, ai?
Eu am avut o profesoara de franceza in liceu care mi-a insuflat dragostea pentru limba franceza, dar si pentru literatura franceza, cu care am ramas toata viata
. Iar Patricia Kass imi place de cand eram adolescenta, o ascultam cu cea mai mare placere, ii stiu melodiile, i le fredonez ![]()
, deci sunt pe val la concert
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
sarrah spune:
liana- DC faci IA dum gigeii sunt battanei si e posibil sa ov pana atunci. Parerea Mea IA dubla vineri si dum dim(mai ales ca foliculi sunt de dim dif si se vor sparge pe rand) tocmai se produc alti gigei proaspeti si vioi chiar DC sunt mai putini. Scriu de pe tel si imi e greu, da un bip la 072.........si vb mai mult DC vrei....
georgia_c spune:
sarrah , pot sa dau si io un beep sa vorbim mai multe ?
... glumesc zana ... bafta la monito
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein