Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99
Raspunsuri - Pagina 14
liana.berbec spune:
Magdita,
Am vazut dupa raspunsul tau. Asa cum am scris aseara am fost cumintica. Tutu cred, de fapt nu cred sunt sigura ca nu mai stia ca la sot e problema. Dr. matei care se ocupa de sot a zis ca nu asa ca nu a fost.
anaconda2 spune:
Liana , inca ceva ...ptr ca acum ti-am citit ultima postare .
Dr T e ginecologul tau , nu Matei . Parerea mea e ca trebuia sa prestezi aseara asa cum ti-a zis T ....dar ma rog ....tu ai decis altfel .
Cat despre faptul ca are dr Matei parastas , si n-o sa poata veni , probabil o sa faci Pregnilul sambata , si IA duminica la prima ora .
21 + 
liana.berbec spune:
Anaconda2,
Cert e ca nu am prestat. Am ales sa ascult de Matei pentru ca de 2 ani ea ne urmareste, ea mi-a dat sa fac analize si eu, ea m-a trimis la Tutunaru etc. Si am vazut asa cum si Tutu sustine ca cel mai important om la o inseminare e biologul. Asa ca am ales sa o ascult pe ea pentru ca ma simt mai legata de ea mai cu seama ca isi aduce aminte si de analizele noastre cand o sun.
Cand merg la Tutunaru nu ma simt libera sa ma exprim in niciun fel. cred ca e un medic bun, nu ma indoiesc de asta dar cu Matei e altfel.
liana.berbec spune:
Nu mi-am facut rost de Pregnyl pentru ca mi-a zis Matei ca au ei la clinica si sa nu ma agit.
Am vazut ca imi zici ca probabil o sa-mi dea Pregnyl sambata. matei aseara mi-a zis ca o sa-mi dea vineri (parerea ei) si inseminarea duminica dimineata - trec mai mult de 36 de ore in cazul asta.
In plus daca e sa ma iau dupa evolutia din lunile trecute foliculii vor fi maricei vineri si se vor sparge sambata (fara Pregnyl). asa s-a intamplat in lunile trecute. Deci teama mea e ca se va rata momentul. Amsi eu o problema. Acum ma mai gandesc ca fiind 4 foliculi poate ca vor creste mai incet - teorie nefondata, neprobata, teorie proprie. Astept ziua de maine ca sa mai fac niste speculatii.
liana.berbec spune:
Anaconda2,
hai ca te intreb tot pe tine - ca acum daca te-am luat in vizor... Nu mai poti scapa.
Inainte de inseminare la clinica se mai face ecografie? Tu cum stii?
anaconda2 spune:
Liana , la ce valori ai , retzine ! , daca vrei sa faci Pregnilul vineri si abia duminica IA ..... s-ar putea s-o ratezi , ceea ce nu e de dorit !
De regula , ca o regula .. , se face Pregnilul dupa amiaza tarziu sau seara , si IA a 2 a zi . Acele "36 de ore" , sunt statistica , ptr ca foliculii se pot sparge chiar si la 3-4 ore dupa Pregnil , daca sunt suficient de maturi .
Vezi cum rezolvi problema ! In functie de ce vede T la eco maine , daca sunt foliculii in jur de 19-21 , mai bine nu mai faci deloc Pregnil , daca nu iti face IA sambata . Ptr ca , mai mult ca sigur vei ovula intre timp ...
21 + 
liana.berbec spune:
Anaconda2,
Si la mine in cap e aceeasi poveste e. Ca daca azi, dau un exemplu, e foliculuil de 20-21 mm maine se sparge sigur si fara Pregnyl. Daca mai fac si pregnyl e si mai sigur. In concluzie o sa o rog pe Matei sa vina sambata dupamiaza. Sper sa nu se supere nimeni pe mine. la tine cum a fost la inseminari? La cate ore de la Pregnyl ai facut inseminarea?
anaconda2 spune:
![]()
Roaga-l totusi pe T sa-ti faca eco inainte de IA .
Mie nu mi-a facut , la nicio IA , a considerat ca nu trebe . Plus ca acel gel care il pune pe sonda , nu e tocmai potrivit cu "preparatul" introdus in uter . Din moment ce se cunoaste dimensiunea foliculilor si faptul ca s-a facut si Pregnilul , nu mai vede necesara o eco inainte sau dupa IA , ptr ca ei sunt deja sparti , sau se vor sparge in urmatoarele ore . Ai incredere in T , ca stie el ce face !
21 + 
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
magdita, distractie faina la concert. Eu recunosc ca nu sunt mare fan, ca altfel ma bagam si eu la un concert.
mai lilishor, imi pare tare rau pentru Z1. Stiu ca este frustrant sa vezi ca iar a trecut o luna si nu s-a intamplat nimic, dar vorba magditezi una din lunile astea trebuie sa fie cea cu noroc.
la mine incepe numaratoarea inversa, pe marti ar trebui sa aflu si eu daca s-a lipit ceva sau nu.