Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 99

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

lalitica2000:cate injectii ai cumparat,cat te-au costat?ai facut FIV cu Tutunaru?Eu acum stang injectiile pt fiv GONAL F sunt scumpe si fac fiv peste 3-4 luni cand le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor nu am facut test. nu au venit rusii dar cred ca sunt pe drum ca a inceput sa ma doara si burta. mai astept ca mereu imi fac sperante degeaba. sunt gravida inchipuita. eu zic sa mai astept.macar sa fie. m-am saturat de teste negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

z1...cu desnadejde si din ce in ce mai lipsita de speranta...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Lilisor, cum am mai spus, din toate lunile astea care urmeaza, una trebuie sa fie norocoasa, TREBUIE !
Deci, Doamne ajuta .
Mami Lali, mersic de urari, ti le intorc, Doamne ajuta!
Rocsy, sa fie luna norocoasa !
Madutz
Feli, Georgi, Tamy si toate fetele nementionate.

Deci vad ca nu va inghesuiti la concertul sustinut de Patricia Kass, eu de-abia astept sa merg, e ca un vis devenit realitate. Dupa Celine Dion, Patricia Kass e preferata mea . Mai ales melodia cu care a participat la Eurovision, "S'il fallait le faire" e superba , are niste versuri de pici pe spate . Azi ne luam bilete , bineinteles ca il car si pe sot dupa mine, cu toate ca el nu e fan, dar n-are incotro .

Pupici la tutunici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna dimineata,
Multumesc toturor pentru urarile de reusita.
Eu am fost ieri la monitorizare. Cei patru foliculi au crescut si au ajuns asa: OS: 17.1, OD: 16.3, 16, 16.8. A ramas sa mai merg vineri si cred ca vineri imi va si da Pregnilul.
Am vorbit si cu Dr. Matei ieri. Aveam o dilema legata de faptul ca ea e de parere ca nu mai trebuia contact aseara in timp ce Tutu a zis contact ieri seara.
Voi ce parere aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata dragutele!

Lilisor, imi pare rau de z1. Stiu ca e greu sa treci din nou de ea dar vei trece. Esti o fata puternica, stiu eu asta!

Magdi, va fi frumos la concert! Cred ca abia astepti sa o asculti live pe Patricia...

Rocsy, de ce nu ai facut test? Ti-e frica de cele 2 liniute?

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Am vorbit si cu Dr. Matei ieri. Aveam o dilema legata de faptul ca ea e de parere ca nu mai trebuia contact aseara in timp ce Tutu a zis contact ieri seara.
Voi ce parere aveti.

Liana, daca ati avut contact aseara, adica miercuri seara, iar dr.T te-a chemat la monitorizare vineri, tinand cont si de valorile foliculilor, cred ca e f bine. Spun asta pentru ca pentru o spermograma buna e nevoie de o abstinenta de 3-4 zile, deci daca nu aveati contact deloc, gigeii erau prea "batrani" ca sa zic asa, si nu erau de o calitate exceptionala. Mai ales ca tu o sa ovulezi sambata sau duminica, teoretic. Deci eu zic ca e bine. Bafta .

Feli, sunt foarte nerabdatoare sa o ascult live ! Mi se ridica parul pe mine cand ma gandesc .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Liana , e f bine cum a zis T , si corect . Pentru ca la valorile pe care le ai , f bune de altfel , cred ca vei face sambata IA (si vineri Pregnylul). Asta daca constata la eco de vineri ca au crescut suficient foliculii si sunt pe cale sa se sparga .
Asa ca daca ai "pus-o" aseara , cade tocmai bine recoltarea sambata pe la ora 10 , de ex .
Bafta !!

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Anaconda2,
Aseara pana la urma am vorbit si cu dr. Matei care mi-a zis ca nu contact asa ca am stat cumintica si am mers pe mana ei. Ea sustine ca un contact poate compromite foliculii si se pot spare. Asa am inteles eu. in plus probleme sunt la sot si atunci s-o fi gandit sa aiba mai multe zile de abstinenta. Despre inseminare Matei a zis ca pe duminica dimineata sa o facem. Ea are si un parastas sambata si cred ca de aceea prefera duminica. Eu ma tem sa nu ratez ovulatia daca vineri imi va da pregnilul. Oi vedea. poate ca o voi face totusi sambata dupamiaza dupa parastas. Maine vad ce si cum la monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

:)) Vad ca in timp ce scriam eu , ti-a raspuns si Magdita . Si a scris bine ce-a scris .

21 +

Mergi la inceput