Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 19
lucialu spune:
Lalitica FELICITARI!!!

Minunata povestea voastra!
Sa ai o sarcina de vis pana la termen si BB sanatos!!!Multumim!
PS:de-acum fara motociclete,da?![]()
Aditza Bafta la pumparaturi!
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
magdita spune:
Mamilali

, felicitari si aici, sa ai o sarcina de vis si un bebelus perfect.
Lucic

Aditza
, bafta la cumparaturi
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
fireyes spune:
Lalitica, FELICITARI!!!! eu m-as aniversa asa in fiecare zi
sa fie totul excelent de acum incolo!...
Hihi, Magdita si Lucia, ce-mi faceti voi mie??? ok, accept, cand doi iti zic, inseamna ca esti nebun
... promit sa ma fac mai cuminte de acum incolo si sa las zornoielile din coada la ghena
Aris
merg la greci, dar aici, in Romanica. Intamplator, saptamana viitoare chiar plec cateva zile la greci, asa ca m-as putea mula pe varianta asta cu mare, soare si berze la greu
numa' sa-si faca ele cuib pe la mine prin ograda...
Ioana, iubita, 

nu te necaji mai mult... uite asa ne incearca toate, probabil ca sa ne calim... cine stie ce o fi fost de fapt? P.S. nu te imbata teii? ca tu esti chiar acolo, la sursa
ana-alexia spune:
Lalitica, felicitari!!!
Sarcina usoara, la termen si BB sanatos! 

Beatrice, felicitari ca ati decis sa faceti nunta!
Alexia
felicitari pentru inimioara!
Gravidutelor, va 

pe toate, sa aveti sarcini usoare in continuare si BB-i sanatosi!
Celorlalte fete va doresc un iunie plin de liniute duble!

lalitica2000 spune:
lucialu
, multumesc pentru felicitari. Sarcina usoara in continuare iti doresc, trece repede timpul, mai ai un pic si gata faci cunostinta cu bebita.
PS: Deja s-au schimbat prioritatile in viata noastra!!!
magditza
, multumesc frumos si aici pentru gandurile bune si iti multumesc ca ai fost langa mine pas cu pas de fiecare data cand aveam vreo nelamurire. Te astept la cotitura, sa mergem impreuna la odisee.
fireyes
, multumesc pentru felicitari si imi doresc ca in curand sa apari si tu cu marea veste. BAFTA!!!!
lalitica2000 spune:
ana_alexia
, multumesc mult!!!! iti doresc si eu ca luna iunie sa se lase cu II liniute si la tine.
aditzaC spune:
lalitica2000.....

m-a impresionat f tare povestea ta
. Ma bucur din suflet pt voi ....sa va ajute D-zeu sa aveti un bebik sanatos si frumos . Mi-au dat lacrimile ...serios .
Anul acesta fac si eu 3 ani de cand incercam sa avem un bebe ....poate am si eu noroc
.
Lucia....magditza ..multumesc ! inca nu merg la shopping pt ca nu am timp , dar voi merge in curand .
pupicei tuturor 

lalitica2000 spune:
fireyes, go for it!!!! Nu stii de unde sare iepurele asa ca puneti-va pe treaba![]()
aditzule
, merci mult pentru vorbele bune. sper ca si tu sa vii cu vesti bune acum ca va aniversati si voi 3 ani de casnicie. Cu siguranta se poate ramane insarcinata avand endometrioza.
aditzaC spune:
lary ....
stiu ca se poate si cu endo voi sunteti exemplul cel mai real .
In curand voi merge si eu la TUTU .