Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(47)
Raspunsuri - Pagina 20
csana spune:
Doamne, Lalitica, mi-au dat lacrimile!!!!!!!!!felicitari
, parca fac cu alta incredere tratamentul acum, nu conteaza nici nervii, nici bufeurile, nici nimic, daca se concretizeaza in BEBE! Doamne ajuta sa va tineti bebelusul in brate, frumos si sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!
Monica9 spune:
Lalitica felicitari si sarcina usoara pana la termen. Tare ma bucur cand mai apar liniute duble pe aici.
Alexia felicitari pt inimioara! Cu greturi nu stiu ce sa-ti spun, si eu am avut ceva medicament care nu l-am luat, in rest am mancat o gramada de chestii fainoase, de ex aveam o perioada cand mancarea preferata era paine cu unt si mustar. Si nici acum nu pot sa zic ca am scapat, nu e asa de rau dar si azi dimineata am vomitat desi imediat fac 16 saptamani si credeam ca greturile vor fi doar o amintire din trecut la varstaa asta a sarcini. E rau sa ai greturi, dar pe mine macar ma tineau linistita ca stiam ca daca vomit totul e ok cu bebe.
Ioana imi pare rau ca n-a fost bebe, dar macar a aparut CM si vine o noua luna cu noua sansa.
Cristy taticul tot fetita vroia si el asa ca suntem ok cu 2 fetite, n-a fost nici el dezamagit ca n-are baiat. Si poate ne mai bagam si la un al treilea bebe care sa fie baiat.
si bafta multa tuturor!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
15+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/
romanitza spune:
Imi pare rau sa citesc atatea vesti triste....
Mada -
Sa fiti puternici si sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste tot!
si sunt alaturi de voi sufleteste.
Monica - ti-am scris si pe celalalt forum, sigur ca mi-ar placea sa ne intalnim (preferabil pana nasc), doar ca sunt f prinsa acum cu jobul si astept sa inchei pe aici. Apoi sigur dau un semn. Sunt atat de obosita dupa 8-9 ore de job, incat vad numai patul cand ajung acasa... N-am chef si energie de nimic. In plus, cea mica ma loveste puternic in ultima vreme, exact cand ma relaxez si eu si as vrea sa dorm
Sper sa nu faca la fel si dupa ce se naste... felicitari pentru a 2a bblina, sa va traiasca si sa fie la fel de frumoasa ca Rebecca.
Lalitica - emotionanta povestirea ta. felicitari!!!
Ioana - imi pare rau sa aud ca n-a fost nici de data asta, dar va veni, fii sigura!!! Ti-am trimis un PM, nu stiu daca l-ai primit, ca sunt mereu pe fuga, sper sa nu il fi trimis aiurea...
Alexia - felicitari pt bb!!!
Aris - sa va traiasca bbul, foarte frumos si iti seamana mult!Iar tu arati nemaipomenit.
Luci - pe cand vedem si noi niste pozici cu tine ?
Eu am pus niste poze pe contul comun la zmeurici, nu stiu daca le-ai vazut inca... Astept sa te vad si pe tine , nu mai zic cat de nerabdatoare sunt sa ne vedem cu bblinele noastre in brate 
tuturor, aveti grija de voi, o sa reusiti!
33+ 
cristy1977 spune:
hello fetele vorbarete si scriarete
lali, ce veste buna felicitari pentru sarcina!!!!
ti-am citit povestea la servici si mi-au dat lacrimile, tocmai intram intr-o intalnire si se uita lumea cam ciudat la mine... am zis ca-i din cauza caldurii
, ma bucur atat de mult cand vad ca inca una dintre noi a reusit
monica, ai zis ceva de dezamagit???!!!, nici nu-mi inchipui ca ar putea fi dezamagit un barbat inconjurat de trei printese![]()

aditza, gata ai terminat cu examenele? na ca m-am gasit eu sa-ti stric seara cu intrebarea mea, cum te mai simti?
fetelor, eu m-am profilat pe zmeura, macar in perioada asta cat se gaseste, am citit numai lucruri bune despre ea, v-o recomand si voua
aris, sa dea dumnezeu sa ai dreptate, cred ca intr-adevar am nevoie de un miracol
va pup si va urez o seara buna
"After all, tomorrow is another day!"
Ioanatugs spune:
Lalitica2000 felicitari de mii de ori!
M-a emotionat pina la lacrimi povestea ta si pot sa spun ca am citit o groaza de povesti de succes pina acum. Felicita-l si pe sot din partea mea si pentru sarcina si pentru gestul de a purta acel test ca pe un talisman. Frumos din partea lui!
O sarcina usoara si un bebe la termen i-ti doresc din suflet!
Si nu ne parasi, mai scrie din cand in cand si aici, pentru ca sunt multe fete care au nevoie sa creada ca va veni soarele si la ele. Multumim pentru povestea ta frumoasa, care-si merita locul pe prima pagina!
Romanitza nu am primit PM, dar multumesc frumos pentru gest!
Lucialu nu m-am bagat in nici un butoi, insa mi-a fost foarte rau zielele astea, caldura cu menstra, cu intarzierea, toate la un loc, m-au facut sa nu mai stiu de mine.
Iau fier si Calciu cu D3 si astept sa treaca valul asta, ca sa-mi revin. Dr. Dracea insista sa fac si o noua HSG si cred ca o voi face luna asta, ca sa fim sigure ca macar trompa cea buna e libera si nu s-a intamplat ceva cu ea. Cred c-o voi face si pe aia ca sa scap! In rest sunt bine, multumesc de grija!
Mada23, LilianaFi ma gandesc la voi!

Magdita bafta la examene si abia asteptam sa revii in forta!
Fireyes, Monica9, csana, AditzaC va multumesc frumos!

Boo si Ralu_t dau o strigare, ca nu mai reusesc sa dau de voi!!!