Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayanule, intr-adevar, privind la ce scrie mona, imi permit sa iti spun, ca, daca ai probl dimineata, furcte de mare ajutor sunt perele,prunele, kiwi. multe lichide, si fara fortari, deloc daca se poate!!! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

guzelnico, am postat in urma cu o luna ca ies din competitie pentru ca sotul meu s-a saturat.
singurul lucru pe care NU l-as face pentru a avea un copil este sa cu alt barbat. in rest sunt dispusa la orice varianta.
eu caut o solutie salvatoare, nu una comoda.
pentru unii, viata este un pic mai complicata!

Mergi la inceput

simo, no comment, sincer.... nu cred ca ar fi fost vb de asa ceva, sau, poate nu am inteles eu bine.... se poate si asta, ca nu am inteles...lasa supararea, nu e buna, si noi suntem, dar, incercam sa nu aratam...
fetelor, se casatoreste Madonna, stiti voi cu cine,......... cu Jessus Luz
simo, pt tine , pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

nu sunt suparata pe voi ci pe situatie. dupa trei ani de incercari am ramas insarcinata dar nu am putut sa o tin. a trecut de atunci un an si sase luni si nu mai raman gravida. suntem la capatul puterilor, mai ales el. suntem constienti de riscurile sarcinii la aceasta varsta, in ceea ce ma priveste si mai ales ale copilului. si cu cat trece timpul si cresc riscurile, scade dorinta sotului de a avea copil la aceasta varsta. si cand el vine de la servici dupa 30 de ore, il inteleg ca nu mai vrea decat sa doarma si sa fie liniste in jur. este tare complicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

guzelnico, am postat in urma cu o luna ca ies din competitie pentru ca sotul meu s-a saturat.
singurul lucru pe care NU l-as face pentru a avea un copil este sa cu alt barbat. in rest sunt dispusa la orice varianta.
eu caut o solutie salvatoare, nu una comoda.
pentru unii, viata este un pic mai complicata!

Simonica, cine te-a trimis la alt barbat?
Considera cineva ca viata ta e mai putin complicata?
Cand am spus "simplu" incercam sa te sustin, sa-ti dau putere, nicidecum sa te supar. Ma refeream la faptul ca depinde doar de o apasare de buton sa inchizi telefonul (factor clar de stres), atunci cand ajungi in caminul tau cald. Si sa incerci sa elimini stresul ajungerii la prima ora la serviciu, tocmai pt a petrece putinele ore de fertilitate impreuna cu sotul tau.
Daca ti-am sugerat sa pui job-ul pe planul 2, ti-am spus-o din experienta personala. Sunt patita, draga mea. Si nu mi-a ridicat nimeni statuie.
Imi pare rau ca ai inteles gresit! Eu tot te iubesc si te voi sustine, asa cum ma pricep eu.

Mergi la inceput

nu eu sunt problema, ci SOTUL meu, care lucreaza in ture prelungite, care ajunge acasa epuizat, si nu am ce sa-i reprosez. caut o modalitate sa readuc ovulatia la sfarsit de saptamana cand poate fi mai relaxat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragele mele, sper sa ne auzim si in week-end, daca nu, va urez de pe acum un sf de saptamana cat mai frumos si plin de activitati sportive.

galli petrecere frumoasa , sunt convinsa ca ai sa arati ca o adevarata alba ca zapada .

monaspor la injectii si sa fie cu noroc.

frumusica din brasov relaxare cat mai placuta si sa lasi podeaua in pace, ne-am inteles?

nico, sincer, as vrea sa fiu langa tine acum ...asa intr-o minivacanta...la istanbul.

mayan, sanatate multa si nu uita sa bei multe lichide, ceaiuri mai ales.

lyly mar, ada, blue, simonia mii si mii de .

din gradina cu pitici va pup-a dulce o soricuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Salutare inimoaselor,

Am trecut si eu sa va urez un weekend minunat,cu mult soare in casele si in sufletele voastre,oriunde v-ati afla.

Plecam si noi din localitate si o sa ne reauzim luni.

trupa!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele va pup si va multumesc din suflet , sunt intr-o fuga totala de nici nu-mi vad creierii.

Mergi la inceput

va multumesc pt urari, vi le intorc inmiit!
am intrat sa va pupic de noapte buna,sa va urez week end frumos, linistit, cu multa iubire, si sa va rog sa nu o uitati pe Corina,verisoara lui Incognito, pomeniti-o in rugaciunile voastre!
DD sa ii dea putere sa treaca peste acest impas, si sa se insanatoseasca cat mai curand!!!! ne vedem maine!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput