Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

)galli, distractie placuta maine seara.
si mie mi-a facut soarecul o surpriza pentru sambata, ma duce la...pescuit.a incercat cu tata, cu niste prietenii si toti au treaba in week-end, asa ca am ramas eu.o sa ma pregatesc cu o tinuta ... de scandal si la ora de dimineata cu ochii carpiti de somn ne vom indrepta spre balta.

guze, recunosc ca am cam dat-o in bara cu dieta, dar se pare ca tot , sotul, dragul de el, a venit cu solutia.a zis ca daca eu dau jos cele 5 kg,a promis se apuca si el de slabit si da de 3 ori mai mult( acum are fix 100 kg, doar e om cu greutate), iar eu cum tin la sanatatea lui am acum motivatia perfecta.

va pup, dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

buna fetelor, vad ca sunteti foarte active, a scris guzelnico despre mine caci ma pregatesc sa fac IA cu clostilbegyt+puregon si mi-ati raspuns mai pe la inceput

este prima IA si sunt un pic stresata, stresul a crescut si pt ca imi intarzie menstruatia de o sapt fara sa fiu cu

Mergi la inceput

micomic, bine ai venit , bafta multa.

mona unde esti????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Micomic, bine ai venit!
Ai nimerit la fix, aici iti dispare treptat stres-ul si iti revine buna-dispozitie ... si optimismul!
Impartaseste cu noi temerile tale. Poate te putem ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Bafta multa micomic!
Incearca sa stai calma, cred ca din cauza emotiilor iti intarzie CM. Nu am auzit de stimulare in acelasi timp ,si cu clostybegit si cu puregon........
Galliciana, te duci la nunta maine? Si eu ma duc...Sa fii frumoasa
Mayan,,bine ca nu este ceva mai grav!
Soricica, gata ,dupa nunta ma apuc de dieta .....Aiurea ,a venit vara , pe caldura asta incep cu berea........
si un Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

sper ca atfel ma apuc de

noi incercam de vreo 2 ani sa avem bebe, dar avem cateva probleme. eu am ovare micropolichistice si estrodiol-ul si LH foarte scazut, iar FSH este la limita inferioara, iar el are astenospermie cu mobilitate scazuta.

altfactor e ca cm nu era regulat in trecut, era intre 20-35 de zile, am facut tratament cu dulphaston vreo 4-5 luni si in iarna s-a reglat dar spre mea la 35 de zile, iar acum e prima data cand intarzie si sunt deja in ziua 42, dar fara

l-am sunat pe medic acum sa-l intreb ce facem daca imi da ceva pentru CM si mi-a sus ca astemptam sa vina ca trebuie sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Am bagat doua torturi si 3 suluri cu prajituri la frigider..., acum sa fac si diplomatu ...

Mergi la inceput

micomic si eu am ciclu neregulat.doua luni imi vine ok, apoi intarzie pana la 40 de zile.am avut luni in care mi-a intarziat si 50.cate teste am facut la gandul ca speranta moare ultima...de am ajuns la un moment dat sa le urasc.dar nu imi pierd speranta.la ultimul control al sotului ne-a zis ca sa ne indreptam si spre adoptie.numai ca nu renunt asa usor, mai ales ca toate fetele dragi mie de aici mi-au zis sa nu ma dau batuta, ca sunt inca tanara si ca trebuie sa lupt.si chiar asta am de gand sa fac. sa lupt.undeva acolo e si chitaila, al meu.poate e un pic mai incapatanat ( o sa semene cu ta-su), dar sunt convinsa ca o sa apara.
inca odata iti urez bun venit in gradina cu piticisi plina de albe ca zapada(fete frumoase una si una).

pupici dragele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Buna , merci de griji...
Nu am timp sa citesc sau sa scriu, dar va pupic..
Important e ca am supravietuit primei injectii
Nu am simtit nimic...
Azi ma duc la mama soacra sa ne invete ce si cum, poate in continuare mi-o face barbatelul....
Va pupic si iubic...
Mayan, si eu am avut fisura...am sa-ti spun eu ce si cum...dar nu am timp acummm
Multe lichide intre timp si bea ceai diuretic ca sa nu fii constipatA...
sTIU CA DOARE SI LA CONSTI SI LA DIAREE DAR...
LAS CA MAI VORBIM
iNJECTATA SRL.....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hei, miculeeeeeeeeeeeeee!!! bine ai venit!!!
bafta, iti tinem pumnii la IA!!!!
lylyshor, da, mergem la ceva coleg de serv de -al sotului...
speram sa ne distram, si voi la fel, sa va distrati!!!!
soricicoooo, ai mancat fasole cu muraturi??
mayanule, si eu ma gandesc ca poate fi o fisura! ai grija!
nico, ce bunatati ai mai facut azi??
si la voi merge greu forumul??
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput