Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)
Raspunsuri - Pagina 7
soricica spune:
asta e n-am ce face sunt o mare pofticioasa, daca nu vad mancare nu mananc, dar daca e ceva care imi place...innebunesc.
rezulta ca de maine iar incep ziua 1 de cura...sunt incurabila
.
si apropo,azi cand am intrat pe dc m-am dus direct la odisee, nu vedeam topicul si intrasem in panica.cand am realziat unde sunt mi-am zis ca e un semn bun pentru toate.cat de curand o sa ne mutam acolo
, trebuie doar sa spargem gheata asa ca va tin pumnii.
va pup 

uratica spune:
ada,galli-
sunteti dulcici rau de tot!cat despre sot..nu i-ar strica lui niste prospaturi ca voi
..ca s-o fi saturat saracu de astea cu defecte de fabricatie!
atat la cap cat si la fofo
..
soricico-
fata frumoasa!
hmm..eu acum sunt..nici nu stiu cum..insa mi-am programat un weekend in care sa ma reculeg..si unde o sa fie o gramada de hamburgeri!

ca iar ma da dr-ul afara cand oi face histeroscopia!o sa-mi zica ca sunt subnutrita!
dar nu v-am uitat-bluzitele o sa vi le iau din Bran-acolo ma voi duce in weekend!ptr ca sunt o gramada de bluzite care mai de care..
si iertati-mi starea asta de mocofana!
nu asa mi-e felul insa mai cad si eu din cand in cand!ca de..trebe cineva sa mai stearga si podeaua!dar e bine ca mai are cine sa ma culeaga de pe jos...![]()
insa..astept fetele cu vesti bune!neaparat cu gemeni sa vina!!

soricica spune:
frumusica din brasov ,fruntea sus 

, lasa podeaua pentru altii.
am filmulet haios pe care as vrea sa vi-l trimit, dar nu stiu cum.
e mai vechi, s-ar putea sa il stiti, dar va garantez ca o sa va amuze, in plus , e si in tema, e cu un bebe ...parsiv sentimental![]()
ajutati-ma asa il pun.
sa aveti o zi cat mai frumoasa.
galliciana spune:
raport- venii acasa. cautat in cateva locuri bune, centura, chilot ceva, pt sunci,de abia-de abia gasit!!! gandesti ca e marfa de contrabanda. sunat una buc.sot, ca mi se pare prea scump la coafor,uite cat, fara manichiura si mascari.casunat pe perul meu sa il tai. asta-i alta. bun.
venit acasa, probat rochia, putin cam lunga, dar, daca v-am spus ca m-am stricat de cap....deh.....necesita artificiu de calcul, atat...asta e...dar, sa stiti, ca mai am frati pe acasa...![]()
![]()
pui,nu stiu daca dau....buuuuuuuuun.inca nici rufele stranse de pe balcon,nico, ieri, nu le-am impach. + mancare+spalat+costumul domnului. si lenea doareeeeeeeeeeeeee rau de tot.![]()
blue
si noi la tine!
moooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??![]()
Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??![]()
gata, ma duc sa pun mintea la contrib,sa spal vase, si mai vad eu...
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
Uratico, distractie placuta! Bravo, ai iesit din butoiul de tristete! Asa te vrem!
Mayan, deci nu mai poti canta "I'm a virgin"?
Sa intelegem ca a fost un semi-viol? Semi pt ca macar ti-a placut dr! Insanatosire grabnica!
Soricica, asadar, cum tot spun, e la Z1 de dieta ... maine... din nou.
Cat despre starea de spirit, fii increzatoare! Deja programarea la dr este un prim pas spre visul tau
...
Acelasi ca al nostru, al tuturor.
DD ajuta-ne! 
guzelnico spune:
Galli, lumineaza-ne, draga noastra? Pt ce te motezi? Te duci la vreo serata? Da-ne detalii! Putem sa venim si noi? 
galliciana spune:
mda......................![]()
![]()
![]()
numai eu puteam fi........![]()
![]()
![]()
la o nunta, maine seara!
a,si el, nu, si nu, mami te duci la coafor, cred ca am uitat sa scriu....fetelor, sunteti invitate!!!
pupici la gagici!!!

galliciana spune:
am reeditat unul, nu am scris nimic nou. intrebam de oana, mona ![]()
MayanMistica spune:
| Citat: |
| Mayan, deci nu mai poti canta "I'm a virgin"? Sa intelegem ca a fost un semi-viol? Semi pt ca macar ti-a placut dr! Insanatosire grabnica! |
In partea asta a body-ului nu e nenea doftoru asta primu' , nici n-avea cum sa aiba cinstea si honoarea taman el.
O fost un doctor din UK , si ala indian ..la vre-o 60 de ani
Deci se vede ca am experienta la bagat deste in popou