Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

nu eu sunt problema, ci SOTUL meu, care lucreaza in ture prelungite, care ajunge acasa epuizat, si nu am ce sa-i reprosez. caut o modalitate sa readuc ovulatia la sfarsit de saptamana cand poate fi mai relaxat.

Simonia,iubita,te inteleg perfect! Si sotul meu lucreaza in ture............Vorbim mai mult la telefon, decat acasa.
Guze are dreptate, nu iti face nimeni statuie!
Eu am ajuns sa fiu o adevarata monografie pt colegele mele, care au 1 copil,2 sau 3.Toate pleaca in concediu postnatal,toate se intorc si ma gasesc pe mine pe post de statuie la servici
Daia ziceam. mai demult ,ce bine ar fi sa se inventeze pastile pt facut copii! ,pt noi femeile cu barbati obositi
Sa iti zic ce mi-a zis mie dr care imi facea IA:eram la control,mi-a facut echografie si mi-a zis ca sunt la ovulatie .Sa ma duc acasa si sa fac .Era ora 22,ca la ora aia am intrat la dr.Sotul era deja plecat la servici.Doctoru,dragutu,mi-a zis ca nu e nimic,sa ma duc la el servici,sa nu pierd.......Era serios cand vorbea!.......I-am zis ca nu prea pot sa ma duc la serviciul lui,pentru ca s-ar putea sa apar la OTV.
Asa ca, tu poate esti mai curajoasa si la tine nu e OTV...Incearca, ca este sfatul doctorului!
Iubita,glumesc....Stiu cum e sa te apuce disperarea......Iti plange inima,dar le spui celor din jurul tau ca asta e,ca iti doresti doar fii sanatoasa! si ce vrea DD!
Noi speram ca ramai cu noi,cu toti pitici nostrii! si ne mai tinem curaju ,ca poate se mai intampla o minune.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

In graba in care am fost astazi am uitat sa va spun ca am vb cu doctorul si i-am zis ca vreau un bebe.
Saracu o fi crezut ca il vreau cu el .A ramas ca daca imi vine ciclul pe 1 ale lunii , in saptamana aia ma duc la el si punem Olanda la cale , ce trebuie facut, cand ....ca de cum asta stim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Neata la fetele cucuiete!
Eu azi stau acasa si lucrez nitel. Am ramas in urma cu niste unele-altele.
Ma doare burta f tare, e inflamata si de abia astept sa se termine o data!! Azi de dimineata am facut ultima doza de Puregon.
Am 13 ovocite. Sau atatea se vad la ecograf. Cine stie cate or fi ovocite dintre ele, dar eu sper ca toate.

Cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Dragi fete cucuiete, hai la cafele...
Sunteti de belea...
va citesc si rad singura prin casa.....
Drag, Guze, nu ai gresit prea mult cu apreciera ca voi zice sotului ca ma doare si sa maseze...se vede ca ai " experienta"
Micomic, bine ai venit, si sa nu te sperii de IA, e floare la ureche...
Problema e cine dracu' are nevoie de flori in ureche?
Oricum bafta, si ai grija de tine..mananca bine si leneveste mult ( daca ti-o permit kg-mele)
Gali, cred ca tu esti dupa nunta, beata toata si obosita dupa atata dans....
Mayan, eu nu-ti tin pumnii...daca nu mergi la doc eu am sa-ti dau pumni...
Pe ce lume traiesc medicii aia?
Daca mama ta , saraca a avut cancer la colon, tu esti suspecta de aceasta boala.
Draga mea....avand in vedere predispozitia ta la constipatie si fisura si...istoria familiala....FUGI REPEDE SI CERE COLONOSCOPIE....
Daca ai citit postarile mele in capitolele trecute, ai fi vazut ca si eu am facut colonoscopie....
Aceasta analiza este echivalentul analizei PAP in ginecologie...
Facuta la timp , salveaza viata.....
Te rog, pupa doc inc.... rastoarna mese...dar obtine aceasta analiza...
Datorita faptului ca mama ta a avut aceasta boala, tu trebuie sa te verifici la fiecare 5 ani, iar daca fereasca D iti vor gasi polipi ...trebuie repetata la doi ani...
Nu te juca cu asa ceva...
Sper ca in olandia este inclusa aceasta analiza in cosul de sanatate, pt cei cu istorie ca tine...
Asa, dar mai inainte de toate, tre' sa rezolvi fisura, ca nimeni nu-ti baga nici o camera in fundulet cu fisura netratata ca e fff dureros in acest caz....
Draga mea, fisura se rezolva ( daca e cronica ) doar cu operatie...
Si fa-o cat mai repede ca daca ramai insarcinata....nu vrei sa stii cum e sa traiesti cu fisura.
E lucrul cel mai ingrozitor din lume...
Te doare cand stai pe scaun, cand stai culcat, cand mergi cand.....
Te rog nu neglija....
sa nu mai spun ca poate afecta viata sexuala....Sper ca asta sa te convinga
Gata am vorbit destul....
Te pup si astept update pe acest subiect....saptamanal
Soricica, uratica, lylymar,blueflower, simonia,multi pupici....
Gali, asteptam poze cu noua frizura
Scriati despre sotiori si....Eu cred ca ei n-o sa aiba nimic impotriva sa cocheteze cu alte "defecte de fabricatie " ca noi...
Se mai distreaza si eu un pici, o maslina o scobitoare ceva....
A ca mi-am amintit, scria cineva ca a luat-o barbatul la peste....
Draga, numai sa lasati telefoanele acasa....
Si fiindca tot nu o sa prinda nimic..., macar sa aveti si voi o partida de"intimitate " pe coclauri, ca in vremurile de demult....enjoy
hai ca sunt pe aratura....
Ieri am fost la maman soacra ( ea e asistenta de fel ) si a primit barbatelul istructiuni...
Mi-a taiat curul in 4 si a explicat ca in partea de sus a patratului din dreapta se face injectia...ca acolo nu sunt vase de sange...
Iar el se invartea in urul meu si zicea. ...hai eu unde tai acuma?////
Si eu eram cobaiul...uffff
El a zis ca e f simpu...
deci diseara....ma executa el...
Fetelor...are niste labe ca de urs....cum o sa tina el siringuta aia fina si o s-o introduca in fofoletzul meu fin si slabanog
Am emotii, asta e marele examen....
Hai va pup , weekend placut la cele ce se plimba pe coclauri....si la cele care s-au intors de la petreceri....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mona ,draguto,nuntile sunt sambata si duminica la noi....Ai uitat?
Azi mergem la nunta a ne imbatam, distram si nu in ultimu rand sa mancam..........
Ai grija cu injectiile! Mai bine mai pufoasa ,decat slabanoaga, pentru ca are unde baga acu .....
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Hai ca in dimineata aceasta dau eu ! Va poftesc cu drag pe toate!

Vaaai, nu pot sa cred: Galliciana nu s-a trezit inca? Saaaauuuu..... a avut "meci" aseara. Asteptam scorul luna viitoare!

Mayan, ascult-o pe Mona. Eu nu stiam ca problema e asa serioasa. Si daca tot te duci la dr, intreaba totusi si CUM.
Eu ma gandesc uneori ca, daca de 4 ani tot incercam si ... nimic, poate nu ne pricepem CUM se face. Ai vazut ca am inceput sa studiez div materiale.

Mona, stiu, esti . Experienta, da ...
Nu uita: sa sufle dupa ce da cu alcool (poti interpreta "ca-ti sufla in ..."?), tu trage aer in piept cand baga acul, sa te frectioneze cu vibratii dupa ce scoate acul! Sa fie cu noroc!
O sa te distrezi, pe cinste! Pe mine ma amuza teribil! Cu o mana tinea seringa si pe cealalta si-o odihnea pe cealalta bucuta a mea. Era f comic dar imi si dadea o senzatie de bine si caldut.

Micomic, daca ai nelamuriri, intreaba si, cu siguranta, fetele iti vor impartasi din experienta lor.

Soricico, esti la pescuit? Ti-a intins Soricelul o "plasa", tu tb doar sa te impiedici. Fir intins!

Lyly_mar si Galli, va gatiti? Petrecere frumoasa diseara! Sa va distrati si sa ne aduceti poze!

Simonia, Uratica cum va mai simtiti?

BlueFlower, mai ai putintica rabdare. Stiu ca te simti ca un balon dar ce-a fost mai greu, aproape a trecut. Rezultatul obtinut e f bun, closcuto . Cand de duci la ultima eco? Cand tb sa faci Ovitrelle sau ceva de genul, ca sa se sparga foliculii?

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Ada, distractie placuta in weekend! Sa vii cu forte proaspete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Guzelnico, sunt o closca adevarata. Multam de incurajari.
Am facut ultima eco vineri. Si analize de estradiol si progesteron. Toate sunt bune si frumoase.
Duminica fac pregnyl. Marti punctie. Sper.

Azi zac in pat si lucrez. barbata-miu se fredoneaza prin casa si curte si isi gaseste de lucru....zici ca el e closca in jurul meu....mai vine, ma mai intreaba ce mai fac, cum ma simt.

Mult a fost, putin a ramas.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Guzelnico, sunt o closca adevarata. Multam de incurajari.
Am facut ultima eco vineri. Si analize de estradiol si progesteron. Toate sunt bune si frumoase.
Duminica fac pregnyl. Marti punctie. Sper.

Nu spera, sigur vei face. Pregnyl-ul este pt a pregati ovocitele pt recoltare si se administreaza cu 36 ore inainte de ovulatie.

Relaxeaza-te si bucura-te de vremea frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele va pup cu drag pe toate si va urez un week-end cat mai frumos si productiv.
Din pacate in Olandia ca si la Anglia aceste analize nu se cer , ca nu ti le da nimeni ca in Romania la orice ora .Aici trebuie intai sa mori , sa te trateze de alt drac ca apoi sa vaza ei daca e ceea ce ai suspectat tu .
Nici nu conteaza ca intre timp boala primara se dezvolta in voia ei pana ce reusesc ei sa te trateze de altceva.Pana la urma cred ca daca o mai tine mult in dureri ( saptamana asta o tin numa pe fibre , cine stie ..poate o fi din lipsa de fibre ..), si daca vad ca si pe urma tot razna e , ma duc peste doctor si ii zic : nu plec d-aci pana nu imi dai trimitere la spital sau unde o fi pentru analize mai serioase.
Asa ...acum sa revenim la partile frumoase.Iubitelul meu a fost un dulce si m-a ajutat sa pun toata posta iar eu ca o fata buna ce sunt ai sa ii fac un masaj de o sa-l dea in dambla .
Fetele care plecati la tzuraie , sa jucati si pentru noi cele care stam pe acasa , sa mancati o sarma , un mic , o bucata de tort si sa prindeti buchetul.
Pentru pescuit , vreme superba si fir intins .Si daca nu s-o prinde la undita , stati si voi mai ashe ..poate s-o prinde la altceva .Pe urma sa veniti si sa ne spuneti ca a muscat pestele momeala
Pentru funduletul tau mic si sensibil la injectii recomand cu caldura , una bucata week-end scaldat cu , ,bunatati , rasfat , si.E valabil pentru toate fetele de aici .Va pup si fug la cumparaturi/.

Mergi la inceput