AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Miki la mine primele mesaje scrise au durat maxim 5 min si au aparut ...nu stiu ce sa zic
Un week-end placut la toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Inseamna ca avem pb cu userul comun.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Stie cineva unde pot gasi MENOGON?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

sotul meu a fost diagnosticat cu astenoteratozoospermie!a luat cineva tratament pentru asta?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Nici mesajul de ieri al sefei nu a aparut

Madibabi cauta in google farmacii dona si la produse baga menogon, vezi ce farmacii apar in orasul tau.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Pisix, este cred cea mai urata veste din ultimul timp.Tu ai fost etalonul nostru si vei fi in continuare.Ne-ai dat speranta, optimism, bucurie.Acum este randul nostru sa-ti rasplatim bunatatea si sa-ti alinam durerea cu multa afectiune si increderea ca data viitoare va fi bine pana la capat.Si Nusy a trecut prin aceeasi tristete si acum mai are un pic si naste o super printesa.Asa ca, haide sa te imbratisam toate azoogirls si sa-ti spunem ca vom fi alaturi de tine mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune
Da andra, stiu ...sper sa calc si eu pe urmele lui nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pisule: cu siguranta vei calca!Ai vazut acum ca se poate,trebuie sa crezi ca data viitoare va fi bine pana la capat!Fii optimista!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Pisule sunt convinsa ca ai cazut de foarte de sus, insa trebuie sa te ridici. Si sa iei cea mai buna decizie, astfel incat sa te linistesti. Dumnezeu sa va ajute sa va linistiti sufletelele!

Noi asteptam saptamana asta rezultatul biopsiei si credeti-ma ca suntem cu nervii praf amandoi. Doamne ajuta!

Fetelor in semnatura mea am pus un apel umanitar, este vorba despre Maria - fetita de 5 ani a prietenei mele, Simona. Mariuca este singurul caz din Romania diagnosticat cu boala extrem de grava - Tirozinemie de tip 1. De fapt diagnosticarea s-a facut la Paris: consecinta este ca, pentru a trai, Maria trebuie sa urmeze toata viata un tratament care costa lunar 3000 eruo. Inutil sa va spun ca statul nu subventioneaza suma aceasta si ca parintii sunt disperati! Va rog din suflet sa donati, daca aveti posibilitatea, 2 euro prin SMS la 848 si sa spuneti si prietenilor, rudelor despre asta! Campania dureaza 2 saptamani. Daca ascultati Europa FM sau Radio 21 veti auzi spotul publicitar cu Mariuca. Mii de multumiri!

iyoana

Doneaza 2 euro prin SMS la 848
pentru medicamentele necesare Mariei! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, iti mai spun si pe aici cat de nedreapta mi se pare soarta de pana acum! sper doar sa se razbune toata nefericirea asta intr-o fericire absoluta, cu un puiut (sau doi) in brate!

Mergi la inceput