AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Pisix, iti reamintim ca suntem sufleteste alaturi de tine... Cand ai sa poti sa vorbesti despre asta vom fi aici, sa nu uiti. Mult curaj si mult noroc la bebe, data viitoare!!!! Sigur va fi bine la urmatorul FIV

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Doctora mi-a prescris 30 de fiole de GONAL F pentru FIV,O VERISOARA A FACUT INSEMINATE SI A FACUT DECAT 3 GONAL,in zilele 3,4,5 ale CM,iar in ziua a 9-a a facu hiperstimulare,
Oare sunt multe injectii pentru mine 30 ?
M-am gandit sa cumpar mai putine pentru inceput.AM la alegere GONAL F SAU MENOPUR tot atatea fiole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

madibadi,ai putea sa iei si mai putine fiole sa nu ramii cu ele,caci daca vei raspunde bine la stimulare iti va scadea doza

30 fiole nu sint multe ,probabil s-a gindit la 3 fiole de gonal/zi
pai nu se compara inseminarea cu FIV ,la inseminare dr vor sa obtina 1-2-3- foliculi,pe cind la FIV citi mai multi
dar nu inteleg de ce ori gonal ,ori menopur ,nu iti da in functie de anal tale hormonale din z2
gonalul contine doar FSH ,pe cind menopur contine FSH+LH ,nu e acelasi lucru

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

bitzi:nici eu nu stiu mi-a scris pe o hartiuta GONAL f SAU MENOPUR SAU PUREGON.Oricare din ele 30 de fiole.
In ziua a 2-a merg la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Pisoiul meu drag ... nu am cuvinte...
Am iesit din ascunzatoarea ptr. tine!!!
Hai curaj!!!
Mergi mai departe!!
Te admir ptr. taria ta !!!
TREBUIE SA REUSESTI!! Trebuie pisoc drag!!

Stii .. cand am avut rezultatul la Beta.. am plans o zi intreaga ratacind pe strazi... Si ploua, ploua.. dar ploaia m-a calmat ..
Nici acum nu am toti "boii acasa"... Inca sufar...
Te inteleg ... la tine-i mai mare durerea...

Inchide ochisorii si gandeste-te un pic, ca eu Copilutzu te imbratisez!!!

Va pup pe toate fete dragi in frunte cu Serifuleasa Azoo!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Buna fetelor,

Recomandati-mi si mie va rog un medic/cabinet bun unde sa il trimit pe al meu sa faca o biopsie/punctie testiculara (spermogramele i-au iesit foarte prost oligospermie/azoospermie) si vrem sa vedem daca exista gigei dar nu se elimina sau... nu exista :(
Daca mi-ati putea spune si preturi informative v-as ramane etern recunoscatoare :).

Emilia M

Copii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Cateva zile am statdeparte de forum ... ma dor reclamele cu gravide, bebelusi, mamici, etc

Dar incep sa-mi revin.

Va multumesc tuturor pentru toate gandurile/vorbele/imbratisarile pe care le-am simtit !
copilutzu - pentru fiecare e greu in felul lui ... exista multi altii pentru care e mult mai greu ... dar pana la urma facem cu totii fata, nu-i asa ?
Iyoana - sper din suflet sa fie totul bine, oricum dupa parerea mea a durat exagerat de mult. sunt convinsa ca toate fetele au fost impresionate de cazul Mariei Chiritescu. Sa dea DD sa fie bine !
emilia - prof Feldberg de la clinica lui Tutunaru are cele mai bune rezultate in acest moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pisix draga mea,

ia-ti cat timp ai nevoie ca sa iti revii. Noi suntem mereu cu gandul la tine, si crede-ma ca intelegem ca ai o perioada grea de depasit. Stii cum e - unii oameni trec peste necazuri vorbind si descarcandu-se astfel, alti oameni se inchid in ei, incercand sa se intareasca. Tu stii cel mai bine ce functioneaza in cazul tau. Insa ce pot sa iti spun cu siguranta e ca ori de cate ori vei simti nevoia sa vorbesti - noi suntem in preajma.

Copilutzule, iesi mai des din barlog, ne-ai lipsit.

madibabi si eu am aceeasi nelamurire legata de schema ta de stimulare ca si bytzi. Adica nu inteleg acel ORI-ORI. Neaparat poarta o discutie cu dr ta inainte de a cumpara tratamentul. Intre timp e bine sa dai un tur pe la farmacii, sa vezi cum stau cu stocul de medicamente. O sa vezi, o relatie buna cu o farmacista rezolva multe in situatia noastra, mai ales cand ai nevoie repede de un medicament sau altul...

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

la 8:33 am scris un mesaj cu userul comun, a intrat la moderare desi Sefa Azoo are deja scrise 10 mesaje (Miki -multumim !)

Astept sa vad cat dureaza pana apare, apoi mai scriu unul...trebuie sa scapam de moderare pe userul comun sa putem deschide usor capitolele.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

la 8:33 am scris un mesaj cu userul comun, a intrat la moderare desi Sefa Azoo are deja scrise 10 mesaje (Miki -multumim !)

Astept sa vad cat dureaza pana apare, apoi mai scriu unul...trebuie sa scapam de moderare pe userul comun sa putem deschide usor capitolele.

April

userii comuni sunt permisi doar pentru deschiderea capitolelor fluviu. am sa va rog sa nu mai postati mesaje de pe el "ca sa scapati de moderare". orice capitol nou se modereaza cat se poate de repede.
multumesc pentru intelegere,

Roxana

Mergi la inceput