AZOOSPERMIE - cap 31
Raspunsuri - Pagina 17
madibabi spune:
a reusit cineva sa-si procure GONAL F compensat?Daca da,cum a procedat?
Stie cinvea daca medicamentele necesare pt FIV SUNT DECONTATE DE mapn,eu am auzit ceva dar de alt minister.
bytzi spune:
pisix
nu-mi vine sa cred ...nu se poate....
pling alaturi de tine,de ce oare trebuie sa ne chinuim atit,nu stiu...
stiu ca vei gasi putere sa mergi mai departe,intotdeauna ai gasit ,numai ca acum e cel mai dureros
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
neata fetlor ! va ofer o cafeluta de dimineata 
pe noi ne-e programat la Dr Damian in ziua sde 17 iunie la ora 17.30 . Pana atunci am sa-l trimit pe al meu sa isi faca si LH-ul si FSH-ul ca sa fie tacamul complet .

pentru toate fetele !
aandradaa spune:
Pisix....

cuvintele nu pot oferii alinare dar esti in rugaciunile si gandurile noastre.. 

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
aandradaa spune:
Azoo sefa

"Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil."
andrutzza spune:
pt pisix
am citit mesajul si am izbucnit in plans.DE CE DOAMNE? cuvintele sunt de prisos.......mult curaj,stiu ca il ai.nu mai pot sa spun nimic...........
madibabi spune:
a reusit cineva sa-si procure GONAL F compensat?Daca da,cum a procedat?
Stie cinvea daca medicamentele necesare pt FIV SUNT DECONTATE DE mapn,eu am auzit ceva dar de alt minister
miki-miki spune:
Ieri am scris 2 mesaje cu Azoogirls si nu au aparut nici pana acum. E posibil sa dureze asa mult moderarea? 
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!