AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

pisix:sa te ajute d-zeu sa treci peste acasta nenorocire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Pisi, stii ca suntem alaturi de tine.

Pupici,
Heleny 22+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Pisix, sunt absolut inmarmurita. Esti modelul si exemplul meu de perseverenta in urmarea unui vis.

Stiu ca trebuie sa te imbarbatez sa o iei de la capat, insa astazi da-mi te rog voie doar sa plang alaturi de tine.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Citat:
citat din mesajul lui azoogirls

Un buchet mare de flori pt voi

Mai am o idee, sa facem un album foto comun (pe photobucket de ex) unde puteti pune foto, analize....... Ce ziceti?

Sefa azoogirls

Sefa azoo, da, eu sunt prima care zic DA. Facem un album unde stiti voi ca se poate, parolat , etc.

Suntem mai mult decat un nick pe DC, se simte caldura cu care comunica fetele intre ele, asa ca eu cred ca asta nu ar face sa ne uneasca si mai mult.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Pisi imi vine sa urlu de revolta. Nu stiu de ce trebuie sa ne chinuim atat dar stiu ca trebuie sa continuam ca sa putem invinge.

Nu imi permit sa-ti dau sfaturi pentru ca eu n-am facut nici 10% din cate ai facut tu pentru bebe...din partea mea o imbratisare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Mai MIKI,esti asa haioasa...,te facusi si sefa hmm,PISIX imi pare rau de pierdere dar fi tare asta-i viata te mai pune si la incercari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

pisix, nu se poateee!!! NU, nu cred ca este adevarat! Imi pare rau de tot! Abia asteptam sa iti urmaresc evolutia! Imi mpare atat de rau!!Doamne, crede-ma ca stiu ce este in sufletul tau ddesi, doar pe jumatate, pt. ca eu am avut norocul ca puiul meu sa fie un luptator!
Te imbratisez si plang cu tine! Hai, forta, vei reusi!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara fetelor am primit raspunsul de la clinica Gynera

Buna ziua,
Domnul doctor Damian este la clinica Gynera in zilele de miercuri, in intervalul 16-18

Pisix...no comment...pacat ! Atat ma rog sa poti sa te ridici cat mai repede ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Asta e fetelor. Am cazut de foarte sus dar trebuie sa ma ridic. Mai am 3 embrionasi care ma asteapta asa ca sper sa ma recuperez repede ca sa pot sa incerc din nou.

Multumesc pentru gandurile voastre bune si pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Pisix, , nici eu nu am cuvinte de alinare, caci stiu cat te-ai luptat. Tu esti modelul meu, desi sunt de putina vreme pe-aici... Ma gandeam sa-ti cer sfatul atunci cand o sa ma apuc de "treaba"... si chiar am s-o fac, cand va veni momentul. Sper din tot sufletul ca atunci sa fii din nou graviduta
Curaj acum, nimic nu trebuie sa te opreasca din drum!

Optimista

Mergi la inceput