AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bine ai venit "sefa-azoogirls"
miki,multumim pt munca ta
deacum o sa fie mai usor,poate sa deschida mai multe fete capitolul
depinde cine stie parola
cind ai zis tu de azoogirls mi-am dat seama cine este "fivoasele" la sub FIV

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Tananaaaaaaaaaaaaa, a aparut sefa azoo

Miki multumim frumos pt userul comun, ma ofer cu draga inima sa pun umarul la partea de administrare a capitolelor.

Sa stiti ca nu stau in birlog, doar ca recuperez capitolul trecut, citesc cu drag de Pisix (care vad ca nu si-a mai facut aparitia in ultimul timp pe la noi, insa sunt convinsa ca e fericita si ca totul e bine), de Goss, de Nusy (pfii, acusi facem galerie printesei!)

Ella, sa stii ca ma intrebam ce mai faci. Foarte bine, prestati la greu ca aveti sanse din plin! Adicatelea daca io prestez in ideea ca poate-poate(ma rog, eu sunt si zurli), voi care deja ati trecut la normo-cred ca aveti toate premisele sa se intample!

Bytzi, hai ca ma intrebai de FSH-ul meu in urma cu cateva pagini, am dat reply si nu eram logata , am pierdut placinta de postare si apoi mi-a fost lene
Eu doua dozari de FSH mi-am facut, una in ianuarie, 7.2, una in martie, chiar la inceputul procedurii-cand a fost 6.8. As fi si eu curioasa sa vad cat am FSH-ul acusi dupa stimulare, da nu mai arunc bani pe curiozitati, ii pastrez.
Eu cred ca am raspuns bine la stimulare si pentru ca a fost prima mea intalnire cu hormonii sintetici. N-am luat niciodata, de nici un fel, nici AC, nici pastila de dupa, nimik.

Insa vreau sa spun ca lasand deoparte raspunsul f bun la Gonal, pe mine doza de inhibare cu Diphe m-a terminat. FFF rau mi-a fost zilele alea, ziceai ca sunt o baba menopauzata - am avut de toate de la bufeuri la altele si mai si-gen transpiratii (eu, care ma laudam ca nu transpir niciodata) iar bomboana de pe tort a fost o stare de iritabilitate, combinata cu anxietate, de credeam ca dau in depresie. Pana in momentul in care mi-am facut primul shot cu Gonal am fost intr-o stare jalnica, pe punctul de a renunta la tot. Nu de teama ca nu ar iesi nimic- asta e o chestie pe care ne-o asumam cu toatele cand ne apucam de FIV- ci pur si simplu pentru ca ma simteam ca naiba si deja nu ma mai conducea ratiunea, tot ce voiam era sa ma simt un om normal.

Deci da, la mine hormonii astia "lucreaza" puternic. Nu stiu cum o sa fie a doua oara, dar mai e pana atunci.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Am trimis si eu mail la Gynera si am intrebat si in ce zile poate fi gasit Dr Damian si intre ce ore . Cum primesc mesajul va scriu .
Multumim Miki pentru munca depusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor sunteti pe maini bune acum, 1 din 5 tb sa fie faza sa desc cap nou. Fetele cu acces la userul comun sunt : moa, April, Nusy , Pisix si Bytzi. Se mai ofera cineva? Mail-ul comun am sa vi-l comunic tot pe mail impreuna cu parola. Am salvat varianta bruta a ac capitol in adresa de mail in foderul IMPORTANTE si de f data cand se desc un nou cap art tb sa facem asta.

Vad ca tb sa mai sciu 3 mesaje cu userul comun, inca e moderata "Sefa"

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azoogirls spune:

Multumesc pt primire,

Mergi la inceput

Mi-am pus semnatura

Mergi la inceput

Un buchet mare de flori pt voi

Mai am o idee, sa facem un album foto comun (pe photobucket de ex) unde puteti pune foto, analize....... Ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april16

.......................... pe mine doza de inhibare cu Diphe m-a terminat. FFF rau mi-a fost zilele alea, ziceai ca sunt o baba menopauzata - am avut de toate de la bufeuri la altele si mai si-gen transpiratii (eu, care ma laudam ca nu transpir niciodata) iar bomboana de pe tort a fost o stare de iritabilitate, combinata cu anxietate, de credeam ca dau in depresie. Pana in momentul in care mi-am facut primul shot cu Gonal am fost intr-o stare jalnica, pe punctul de a renunta la tot. Nu de teama ca nu ar iesi nimic- asta e o chestie pe care ne-o asumam cu toatele cand ne apucam de FIV- ci pur si simplu pentru ca ma simteam ca naiba si deja nu ma mai conducea ratiunea, tot ce voiam era sa ma simt un om normal.
......................................

Picioarele ti s-au umflat pe per cand ai facut inhibarea?

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Uneori soarta te incearca atat de mult incat ai senzatia ca ...nu mai poti.
Azi esti fericit, maine cade ca o bomba peste tine cel mai crunt necaz.

Poate e mai greu dar sunt sigura ca nu e imposibil ...sa avem si noi bebelusul nostru.

Fetelor, puiul meu s-a oprit din evolutie la 9 sapt si 5 zile
Ieri am avut chiuretajul.

Acum o iau de la capat ...

Mergi la inceput

Pisi , viata e cruda
Sper sa-ti revii repede si sa poti sa o iei de la capat.
Noi vom fi alaturi de tine oricand

Mergi la inceput