AZOOSPERMIE - cap 31
Raspunsuri - Pagina 12
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bobocut Buna fetelor, Revin cu intrebarea apropo de naturiste. Mergem in Romania si ma gindeam ca poate cumpar de acolo cite ceva. Am scris intr-un alt post ce analize i-au iesit sotului meu (in principiu bune, inafara de testosteron si SHBG care au iesit sub limita). Din ce am mai citit pe aici, cred ca nu ar strica Multi Maca si Tribulus Terestris. Cred ca Multi maca nu se gaseste la farmacie/plafar;cum e cu Tribulus?In plus, sotul meu are si colesterol marit, ia un medicament alopat. Ar putea sa ia si ceva naturist? Eu as putea sa iau ceva? miki-miki Poate imi dai niste sfaturi, please... pisix Tu ai scris ce a luat sotul tau, parca Multi Maca si Tribulus erau printre ele, dar nu mai gasesc ce mai era... Pup pe toate fetele si va doresc numai bine! |
Tratament pt 3 luni: Multi maca 3/zi, napraznic 6/zi, omega 3 cu acid folic si vit B (de la Dopell Hertz) 3/zi, Carnitina cu fructoza (de la Redis) 1 plic/zi, vitamina C CETEBE 2/zi (1gr/zi) si regim sanatos fara E-ri, fara grasimi, fara cola. Sa consume multe fructe si legume , gratar de vita/pui /peste si apa plata multa.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada ......deja a inceput sa numai faca dusuri firbinti si ma gandeam ca daca tot asteptam pana in toamna sa inceapa si un tratament naturist. Am inteles ca Multi Macca este foarte buna( 2 capule/zi) si Aloe vera Berry luata dimineata pe stomacul gol cu 30 min inainte de a papa ceva. este ok? sau ce poti sa imi recomanzi pentru aceasta perioada de asteptare? nu as vrea totusi sa stam fara sa facem nimic. te pup ![]() |
Aloe Berry stiu ca e bun pt infectii urinare, face bine organismului dar costa f mult si ai putea sa-i dai alceva care sigur ajuta
. Omega 3 cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz 3/zi, Pro6 2/zi de la FLP, vit E de 50 mg 1 la 2 zile (atentie sa nu gresiti!!!) multe-multe fructe (au fructoza care hranesc gigeii) si o alimentatie f sanatoasa.Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
bobocut spune:
miki-miki Multumesc frumos pentru raspuns! Multi Maca se poate cumpara numai prin distribuitori, nu? Probabil ca voi gasi distribuitori si in Germania (la fel si Doppel Herz). Restul gasesc la plafar/farmacii?
ANITA75 spune:
cum sa mai mincam sanatos cind si in piine cred ca este E-uri ,da-ne tu doctoritza noastra de suflet si nu numai, niste denumiri de produse fara e-uri daca sti

anes spune:
Goss,
felicitari pt. rezultatele bune! Sa o tineti tot asa pana la marea intalnire! Sa stii ca nu iti iesea TT prost din cauza tratamentelor de sustinere. TT evalueaza probabilitatea (subliniez probabilitatea) exixtentei unor boli genetice (cromozomiale): Sdr. Down, sdr. Ewards si defecte de tub neural. Nu influentai cu nimic aparitia acestor afectiuni, care existau (daca) inca de la formarea celulei ou (contopirea sperm. cu ovulul).
Eu am fost una dintre acelea careia i-a iesit TT prost, dar a nascut un copil sanatos/minunat.
andrabirni
Eu zic ca tu impreuna cu Miki sunteti urmatoarele pe lista anul acesta! Doamne ajuta!
Despre noi... avem 7 luni jumatate si 9 kg
. Suntem un grasunel lungan, vesel, sanatos (nicio problema pana acum), gangurim de toate, stam in fundulet destul de bine, dormim toata noaptea fara sa cerem de papa...si numaratoarea ar putea continua
.
Uitati cum papam noi singurei laptic din bibe (am supt de la mami pana la 7 luni, iar de la 6 luni aveam si completare cu bibe.
http://entertainment.webshots.com/video/3043204120105085209bRvQRM
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
miki-miki spune:
Annes m-am indragostit de bbicul tau
. Vai ce dulceata mica ai, l-as pupa toata ziua
. Sa-ti traiasca si sa fie cuminte si de acum inainte.
Fetelor bble lui Annes e facut cu Maca+Pro6+Omega3
DOAMNE AJUTA!!
alexia_ada spune:
Miki 
un mare buchet de flori pentru tine.
Acum ce sa zic...vrea sa ia medicamentele ( naturiste) decat cu acordul doc. Vrea sa mearga sa il intrebe daca este ok .
Si asta zilele trecute cand vb doar de luat macca , nimic in plus 

vad eu cum fac , trebuie sa il conving!
Anes sa iti traisca pustiu, este dulce foc si felicitari pentru reusita !
si cate un pupic la toate fetele, ca tare mult mi-ati lipsit zilele astea 

miki-miki spune:
Alexia o sa ai pb, nici un urolog nu da naturiste
. Du-l la dr Soare, numai el da. Posibil ca urologul respectiv nici sa nu fi auzit de maca , unii nici de omega3 nu au auzit
. O sa-i spuna ca nu exista tratam pt asa ceva, ca inca nu s-a descoperit nimic... bla-bla
DOAMNE AJUTA!!
andrabirni spune:
Anes, super bebe.
Sa dea Domnul sa ne bucuram toate de cate o minune !!
Nusy, Goss, abia asteptam poze cu 

alexia_ada spune:
Miki ....offfffffff
nu pot sa-l duc la Soare ca vrea sa mearga la urologul ce il va opera sa stie si ala ce naturiste ia inainte de operatie ...tebuie sa rezolv ceva si urgent ( poate sa ma duc sa vb eu cu urologul mai intai si apoi sa mearga el...hmmm) Numai incapatanarea lui nu o aveam pe cap 
Multumesc frumos Miki