AZOOSPERMIE - cap 31
Raspunsuri - Pagina 11
Brigit spune:
Alexia, n-ai pentru ce. Doctorita mea mi-a zis ca analizele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni; si noi le-am refacut, eram chiar la limita cu termenul dar nu am vrut sa ne "riscam" sa nu le facem din nou. Insa daca fac transferul spre toamna nu mai repet tot cearceaful. Vedeti ce optimista sunt-deja vad numai avantajele ;)
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
alexia_ada spune:
April este foarte bine ca esti optimista si asa trebuie sa fim. eu zic ca pentru toate de aici exista o solutie si toate ne vom vedea visul implit
. Clar vor trebui efectuate din nou analizele , mai ales ca la noi este vorba de toamna ...deci ar fi atunci 1 an de la analize...mult..
nusy spune:
April,imi pare rau ca nu ati reusit acum,insa iti urez multa bafta tura urmatoare,e bine ca aveti congelatii.E super ca raspunzi bine la tratament,asa ca e important ca aveti cu ce.Curaj si nu va lasati,caci veti reusi pana la urma!!!!
Nusy
34+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!
bobocut spune:
Buna fetelor,
Revin cu intrebarea apropo de naturiste. Mergem in Romania si ma gindeam ca poate cumpar de acolo cite ceva. Am scris intr-un alt post ce analize i-au iesit sotului meu (in principiu bune, inafara de testosteron si SHBG care au iesit sub limita). Din ce am mai citit pe aici, cred ca nu ar strica Multi Maca si Tribulus Terestris. Cred ca Multi maca nu se gaseste la farmacie/plafar;cum e cu Tribulus?In plus, sotul meu are si colesterol marit, ia un medicament alopat. Ar putea sa ia si ceva naturist? Eu as putea sa iau ceva?
miki-miki Poate imi dai niste sfaturi, please...
pisix Tu ai scris ce a luat sotul tau, parca Multi Maca si Tribulus erau printre ele, dar nu mai gasesc ce mai era...
Pup pe toate fetele si va doresc numai bine!
andrabirni spune:
Nusy, abia astept sa ne spui AMR 1 zi!!!!

April, sunt sigura ca vei fi urmatoarea mamica pe lista de gravi, iar apoi eu cu Miki.

Brigit spune:
Nusy, sarumana mult de incurajari
wooow, ce trece timpul...inca putin si nasti. Sa ai grija de tine si bebita din burtica, si sa te menajezi cat poti pana la "marea intalnire" . Cred ca abia asteptati sa o strangeti in brate!
Andra, pai eu pana in toamna zisei ca stau pe bara. Si zau ca nu mai fac nimic fara stirea voastra. Iar pana atunci vreau sa fie prima pagina plina de gravidute.Deci nu stati la rand dupa mine, luati-o inainte, va rog 
Am luat capitolul la citit de la prima pagina, am vazut ca s-au discutat chestiuni organizatorice. Si eu subscriu la ideea userului comun. Cum facem sa-l facem ?
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
madibabi spune:
Am primi rezultatele la urmatoarele analize:
-ureaplasma rezultatul este NEGATIV
-mycroplasma REZULTATUL este NEGATIV
-Antigen Neisseria gonorrhoaeae rezultatul ESTE negativ
Examen Papanicolau :FROTIU NEGATIV PENTRU O LEZIUNE INTRAEPITELIALA LAU MALIGNA
Poate sa-mi interpreteze cineva aceste rezultate?
Le-am facut deoarece ma pregatesc pt FIV.
madibabi spune:
am primit si rezultatul la analizele hormonale din ziua 21 si acestea sunt:
-PROLACTINA 23.9
-PROGESTERON 3.81
-TESTESTORON 47
Pana ajung la medic cu acestea poata sa-mi spune cineva daca sunt bune?
bytzi spune:
april,uau dar ce bine raspunzi la stimulare
,cit ai FSH ?
mie imi este frica de stimulare ca nu voi raspunde de mor ,chiar si la doza de 5 gonale/zi care mi-a zis-o dr 
eu la 2 gonal/zi am avut un singur folicul si ala vai de el 16mm in z11 si cu un gonal/zi tot la fel...
deabia astept ca la CM urmator sa repet FSH sa vad cit mai e si atunci hotarim ce va urma...
cred ca nu voi avea niciodata sansa sa fac un FIV ,uff iar am inceput cu disperarea 
mikilina cind ai timp sa treci si la mine 6 IAD nereusite,urmeaz FIV
un weekend placut!
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Maya scuze ca nu am raspuns pana acum. Noi am facut in Spania biopsia testiculara, asteptam raspunsul pentru a sti daca vom trece la ICSI.
Este vorba de clinica Quiron din Zaragoza - Spania, unde sper sa ajungem sa facem si ICSI.
Nu locuim in Spania, deci am platit pretul integral: 1400 euro, care include si 1 an de congelare.
ICSI ne-ar costa 4000 euro in afara de analize pe care le voi face in tara, dar pretul include medicamentele.
Acum 2 ani ne spusese dr. Matei ca la Sabyc biopsia costa cam 1000 euro + congelarea, deci tot pe acolo. Noi am avut noroc ca nu am platit cazare in Spania.
Fetelor, sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem visul implinit!
Va pup, sunt alaturi de voi si imi doresc sa aud/citesc numai vesti bune de la voi!
iyoana
Sustine actiunea noastra: infertilitatea este o boala!