AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

uau ...april,da chiar asa sa nu ne spui nimic...
imi pare nespus de rau pt nereusita si ca nu ti-am fost alaturi in niste momente asa grele...

cu ce ai facut stimulare si cita cantitate?
cite ovocite ai avut?citi embrioni?
sa inteleg ca mai aveti si congelati?

sa nu mai dispari,ok

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Miki gata , rezolvat, mesaj sters (bine ca mi-ai spus cum ca habar nu avem) . imi cer scuze nu a fost cu intentie...agitatia mea este de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

April imi pare rau ca nu a fost sa fie de data ac, mai ai 3 omuletzi de zapada care asteapta sa-i aduci acasa. Pleaseee, detoxificati-va amandoi pt ca e f imp pe implantare. Mai ce-am nimerit-o cu clocitul, nu gaseam alt motiv al absentei tale decat dc ai gasit un butoi f f adanc.
Pna una alta investigheaza-te dc ai anticorpi si pb de trombofilie deoarece afecteaza implantarea .
Pupici la toate fetele

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Alexia bravo, dc vrei sa editezi vreodata un mesaj scris intri unde e creionasul si coala.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Miki , dupa discutiile de aseara cu al meu ,mi-a marturisit ca ii este foarte teama de biopsie ca nu ar gasi gigei acolo iar la dr Feldberg ( nici nu se pune problema , ii este frica si de o injectie normala, apoi acolo) .
deja a inceput sa numai faca dusuri firbinti si ma gandeam ca daca tot asteptam pana in toamna sa inceapa si un tratament naturist. Am inteles ca Multi Macca este foarte buna( 2 capule/zi) si Aloe vera Berry luata dimineata pe stomacul gol cu 30 min inainte de a papa ceva. este ok? sau ce poti sa imi recomanzi pentru aceasta perioada de asteptare? nu as vrea totusi sa stam fara sa facem nimic.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Bytzi, Miki - nu mai dispar, promit-cel putin nu asa pe perioade f lungi.

Pai haideti sa va zic cum a fost. Din ianuarie, de cand am fost la Gynera prima data cu sotul am continuat sa ma duc si eu la control, la Dracea. Initial am respins cu tarie ideea de a face FIV in tara, am zis ca ma "controlez" doar sa ma asigur ca sunt bine si mergem in afara. Apoi, pe masura ce a trecut timpul ideea de a face o incercare "loco" mi-a incoltit din ce in ce mai mult in minte, mai ales ca unele fete au venit de la km buni la Gynera, si au si reusit-pana la urma am zis - de ce nu???

In martie am facut hormonalele, Dracea mi-a zis ca arata f bine, asa ca daca sunt hotarata sa ii dam "bataie", altfel abia in iunie ar mai fi posibil. Si m-am hotarat pe loc. Fara timp de gandire acasa, fara nimic.
Inhibare - doza unica diphe - in z 21.
Am reactionat "ca la carte", CM a venit in z 27, ca de obicei; apoi stimulare cu Gonal F(inceput cu 75 , continuat cu 150 si asta a fost doza maxima) - la care de asemenea am reactionat "super" - adica am clocit 12 oua.Fertilizate 7, ajunse la blasto 5(ceea ce iarasi am inteles ca e fff bine).
Transfer z 5, 2 blasto, cei mai buni. Pastrat 3, insa am inteles ca la decongelare blasto sunt mai putin rezistenti.
N-am luat absolut nimic pentru endometru, si cu toate astea era aproape 10. Practic am avut un traseu pre-implantare ideal (stimulare usoara, raspuns bun...)

Acum ma gandesc ca ori sunt eu norocoasa, ori organismul meu neobisnuit cu hormonii a reactionat bine.
Vreau sa fac pauza pana in toamna, sa ne plimbam, sa ne odihnim si sa ne suplimentam cu vitamine. Apoi as merge pe varianta de transfer -deci tot in tara, tot Gynera (asa as "sari" practic stimularea) si abia apoi daca nu o fi sa fie - adica din ianuarie 2010 sa incercam la clinicile de afara.

Miki, da, se pare ca problemele la implantare au aparut. Adica nu au vrut sa se lipeasca deloc...o sa intru pe topicul dedicat analizelor sa ma documentez, as vrea sa nu ma mai grabesc la a doua incercare.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

April ma bucur ca esti optimista si capul sus
cat te-a costat cu totul fiv-ul (cu analize hormonale) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Sotul tau are morfologie normala 2- 9% din cat ? Banuiesc ca are o cantit f mare dc dr vostru va face inseminare cu morfologia asta.

DOAMNE AJUTA!!
[/quote]

Miki, merci de raspuns...
Stopez sotului laptele de matca, desi ce avem noi e miere cu laptisor de matca...deci fff diluat...Am sa ma uit pe cutie acasa....
Nici eu nu mai iau pana la venirea CM ( poate nu trebuie )
Daca te referi la cant de sp, este vorba de 3cmc inainte de prelucrare ( 80 mil sp / cmc, motilitate 65-70 % )
Dupa prelucrare, evident se ia un esantion de 0.5 cmc, si era in progresie buna, 45 mil/cmc)
Din pacate metoda Gradient prin care prelucreaza ei sp inainte de IuI, nu vizualizeaza cum stam cu morfologia .
Valorile de 2-9 % sunt scoase din ultima spermograma..., cant 3.2 cmc.....
Si totusi au zis ca sunt sanse cu IUI, mai fac inca 2 cicluri cu momogon si daca nu ma baga pe fiv....
Sa nu uitam ca eu deja am 40 de ani...
Asta e....Trebuie sa trecem prin protocol...
Pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Alexia_Ada,
pt FIV + ICSI am platit 2800 EUR. pe medicatie vreo 2.500 RON, dar am avut si "noroc" sa nu am nevoie de o stimulare prea puternica.

Cu analizele e cam asa. Hormonalele de z3, 14, 21, sunt doar o parte din ce iti trebuie la "dosar" ca sa te apuci de treaba.Pe cele de z3. 14, 21 stiu ca am dat vreo 5 milioane.

In plus noi ne-am facut tot cearceaful asta de mai jos :

Eu
Toxoplasma : Ac. Ig G
Toxoplasma : Ac. Ig M
Rubella :  Ac. Ig G
Rubella :  Ac. Ig M
Citomegalovirus: Ac. Ig G 
Citomegalovirus: ­ Ac . Ig M  
Virus herpetic  I/II : Ac. – IgG
Virus herpetic I/II : Ac. – IgM
Ricketsia conori Ig M/Ig G
Brucella abortus Ig M 
Brucella abortus Ig G
Listeria  
T3 (Triiodotironina) VIDAS
T4 (Tiroxina totala) VIDAS
TSH (Hormon de stimulare tiroidiana)
TPOK (Antitiroidperoxidaza)
Prolactina
 Anticorpi antifosfolipidici

Amandoi
VDRL (RPR-syphilis)
TPHA
Determinare grup sanguin Rh
Anticorpi anti HBs
Anticorpi anti HCV
Anticorpi anti HIV 1+2
VDRL (RPR-syphilis)
TPHA
Determinare grup sanguin Rh
Anticorpi anti HBs
Anticorpi anti HCV
Anticorpi anti HIV 1+2

Sotul
Spermograma

Astea depinde unde le faci, costurile difera, nu substantial. Cred ca amandoi am dat pe ele in jur de 20 milioane, le-am facut la Medlife (fara spermograma).

si dupa ce am inceput stimularea mi-am facut dozari de estradiol in z3/5/8/10/12 + eco.Ecografiile nu le-am facut pe toate la Gynera. Sincer nu stiu daca chiar asa des se fac, v-am spus ca eu am fost ipohondra rau....dupa ce mi-a marit doza la 150 ma gandeam ca o sa fac hiperstimulare (si asta cu toate ca ma imprietenisem cu o fata care incepuse cu Gonal 225, si ajunsese la 400, sau pe acolo...in fine) si asa ca m-am tot ecografiat.Calculul total nu l-am facut, da am toate "hartiile", se poate si acum sa fi omis ceva, dar cam astea sunt analizele pe care le-am avut la dosar.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput

Multumesc Aprildeci ai ajuns in total pe la vreo 4000 euro ...destul de mult . Banuiesc ca daca toate aceste analize le am din septembrie nu conteaza, vor trebui refacute in caz FIV ...
Mersic

Mergi la inceput