AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Miki,
Inteleg ca Laptisorul de matca este estrogen.
Aceasta inseamna ca este contraindicat atat barbatilor cat si femeilor?
Stii in ce cazuri este indicat?
........
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

E bun pt femei luat in faza foliculara timp de 10 zile incepand cu zi 1 a CM(in cantit putin mai mare decat este rec pe ambalaj). In cantit f mici e bun pt stres/oboseala (atentie! cantit f mici). Brabatilor e riscant sa li se dea mai ales dc au un testosteron mic.
........
Sotul tau are morfologie normala 2- 9% din cat ? Banuiesc ca are o cantit f mare dc dr vostru va face inseminare cu morfologia asta.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

Buna fetelor,d-na dr.MIKI sotului meu i-a iesit colesterolul 280 si trigliceridele344 te-as ruga sa-mi spui ce naturiste sa ia merci

Mi-a placut asta, Anita nu-s dr, dc eram nu statea pe net, poate numai dc nu aveam pacienti. Pb asta cu colesterolul poate fi o cauza de infertilitate, se depune pe vase si le ingusteaza, nu mai au pe unde sa iasa gigeii.
Eu sufar de colesterol ereditar, acum mai nou am aflat ca poate fi cauzat de trombofilia ereditara care am descoperit-o. Nu mancam f gras dar organismul meu lenes fara regimuri si tratam nu putea sa tina colesterolul in limite.
Revin..... un regim cat mai sanatos, numai gratar de pui/vita/peste (sau fierte)si f multe fructe si legume . Un pahar de vin negru de tara /zi (nu mai mult) si din farmacie omega 3 cu acid folic si B-ri. Dc imi mai aduc aminte de ceva iti spun.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Goss super vesti!!! E f frumos sa ai gemeni baiat si fetita. Pt colul ingustat dr ti-a rec sa stai la pat , nu? Cerclaj nu-ti face?

Fetelor, dr Matei lucreaza la Gynera?

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: nu cred ca dr.Matei lucreaza la Gynera,probabil Alexia a vrut sa scrie Genesys(clinica lui Tutunaru)...desi,ma mir-pe de alta parte- ca Damian ar lucra la Genesys.

Andra: facem bine,mai avem putin si...gata!Vine bebica!

Nusy 34+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goss76 spune:

Buna Miki,
Dr. Iosup a zis sa ma menajez si sa nu fac efort nu sa stau in casa sau sa fac cerclaj. Colul este normal dar un pic mai scurt -36,4 mm dar daca am vazut ca alte fete au 4 cm am intrat un pic in panica. Cica insa colul ar fi un muschi si ar putea sa se lungeasca sau sa se micsoreze in functie de efort.
In rest in continuare am ca tratament Clexane, Medrol, acid folic, elevit si magneziu si ma simt bine asa ca sper sa fie bine si in continuare.
miki, bytzi, pisix, andra, madi, alexia,

Pupici,
Heleny 21+ +
Sarcina ICSI+TESA in Israel cu Dr. Dov Feldberg din cauza de azoospermie
Transfer embrioni 16 Ianuarie 2009
Nastere septembrie 2009

Mergi la inceput

Fetelor dati o fuga pana la chioscul de ziare si luati-va revista Felicia care aparu astazi, sper sa o mai gasesti ca e bataie pe ea. Are oferta la ea cartea Mananc, slabesc si ma mentin de Michel Montignac. E super cartea, scrie despre vitamine, minerale.... alimentatia corecta

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Rectificarea mesajului anterior
Madi mersi frumos de lamurire.
Noua ni s-a propus sa facem biopsia la:
1. CFR2 ( deci spital de stat -fara banuti - teoretic) si sa o trasport la Genesys la banca de sperma unde o va analiza Dr Matei ( am inteles ca aici dai 250 euro sa vada daca se gasesc gigei si apoi 20 e / luna chiria lor acolo , daca am inteles gresit te rog sa ma corectezi)
2. la Genesys direct cu Dr Materi si urologul de acolo( trebuie sa ma intresez pe mana cui sa mergem) .
Acum ce incerc sa aflu cat costa biopsia la Genesys. Daca sunt fete ,ce sotiorii lor au facut interventia le rog sa imi dea si mie detaliat preturi si cum a decurs operatia.
Madi sotul tau la biopsie a stat internat ceva timp in spital ?
Goss felicitari pentru asa vesti bune
Nusy mersi frumos de atentionare, ai fost pe faza , si pentru o fata draguta un mare , mare buchet de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Alexia: Nu de alta,dar la Gynera stiu tot ce misca..caci e clinica pe care o frecventez eu,inclusiv acum,in sarcina,acolo fac ecografiile cu dr.meu.

Goss: felicitari pentru pereche si pentru vestile bune.Sarcina usoara in continuare!Voiam sa te intreb,cumva la subiectul"FIV' apari in lista de aspirante de pe prima pagina cu numele Heleny? Daca da,sa-mi spui,sa te trec la gravidute.

Nusy 34+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 5 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Alexia_ada, pt a nu induce pe cineva care citeste te rog sterge primul mesaj, tb sa fii logata si deasupra mesajului respectiv vezi un butoias, dc pui cursorul pe el scrie "sterge" , dai clik, bagi parola si s-a sters.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Neata dragele mele azoogirls!

Imi cer de la bun inceput scuze ca am disparut ca magaritza in ceatza aproape 2 luni, v-am lasat cu capitolul anterior balta...
Pupici de 1000 de ori Mikilinei noastre dragi, care a deschis capiol nou, frumos si updatat.

Si care, ca tot isi zice ea in gluma "mama omida" , m-a mai si ghicit ca m-am pus pe clocit. De clocit am clocit bine, insa n-a fost sa fie acum.

Sa stiti ca nu din superstitie nu am intrat in perioada asta, ci pentru ca am descoperit ca sunt total ipohondra,m-am vaicarit tot timpul , exasperandu-mi husbandul -care e foarte rabdator.Am zis ca o victima e destul.

Acum ca mi-am revenit si pot sa privesc in spate mai detasat. Nu am nimic de reprosat nimanui. echipa de la Gynera fantastica,cred cu tarie ca au facut tot ce le-a stat in puteri.
Pur si simplu nu a fost sa fie, in ciuda faptului ca eu am avut productie buna, husbandul nu a avut nevoie de punctie pentru ca s-a gasit suficient material pt ICSI ( noi oricum aveam 3-400.000 de ametiti la toate spermogramele, morfologia insa anormala in proportie de 90%; acum am avut 900.000 per ml, batusem recordurile, ce sa mai!) am ajuns la stadiul de blasto, am transferat 2, pastrat 3 , endometru "perfect-9, aproape 10 mm" -credeam ca "am tras lozul"...La 8 zile dupa transfer m-a pocnit CM. Asta to make the long story short.

Incerc sa privesc partile bune ale experientei- si anume ca am aflat multe lucruri despre mine si despre cum reactionez la astfel de proceduri.Ma simt mai pregatita pentru data viitoare desi stiu ca iar o sa fac circ cand ma voi intepa, iar o sa ma panichez cand o sa ma umflu in burtica si o sa ma vait de toate durerile de sale, ovare si toate cele dupa punctie si dupa transfer.

Si am mai invatat o chestie foarte importanta. Sau mai bine zis mi-am insusit lectia pe care a tinut-o Pisix, insa dupa ce am "picat examenul". Un stil de viata sanatos,o alimentatie corecta - renuntarea la fumat (eu am fumat pana m-am "inhibat")si suplimentele de vitamine pot contribui la cresterea sanselor. Husbandul a luat doat 1 luna de multimaca + omega3 si tot de 1 luna se lasase de tigari cand s-a facut recoltarea spermograma a fost cea mai buna din cate facusem de 6 luni incoace. Cred ca daca aveam vreo 6 luni in spate de "stil de viata sanatos" ar fi fost altceva.

e, cam asta am facut eu, nu stiu cat am fost de coerenta , inca am asa niste sentimente amestecate, mai ales ca stiu ca trebuie sa o iau de la capat, incerc insa sa nu dramatizez si sa fiu optimista (desi optimista am fost si acu', ba chiar cred ca am avut sperante f mari si am picat de sus...)

hai ca am scris ditai placinta...si vad ca incep sa ma vaicaresc
asa ca mai bine va zic ca ma gandesc mereu cu drag la voi,gravidutele noastre si fetele azoo luptatoare

mai citesc din urma, sunt cam defazata, dar imi revin io

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput