AZOOSPERMIE - cap 31

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra: Sigur ca da!

Ieri am fost la ecografie, bebica este mai mare cu o saptamana si are 2645 grame.Mi-au luat si analize pentru sange,urocultura,sumar urina si culturi de col..joi imi dau rezultatele,sper sa fie toate ok ,sa nu trebuiasca sa iau vreun tratament acum,pe ultima suta de metri.INca nu am stabilit data operatiei,ne mai vedem o data peste 2 saptamani si atunci stabilim..sper numai sa stea bebica cat trebuie,sa n-o apuce "iesitul la lumina"mai devreme.Azi am schimbat si saptamana,am implinit 35(deci,am intrat in sapt.36 de sarcina)...

Va pe toate si sa auzim numai vesti bune!

Nusy 35+ Ingrid Cristiana

A.M.R. 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

anes,superr bebicul tau,e asa scuuummp,sa fie sanatos

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Fetelor ce-i cu voi de nu mai scrieti ,e cam liniste pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Stiu ca nu prea scriu dar am avut ceva probleme (destul de urate)una dintre acestea ar fii un accident de masina in urma caruia am fost internata in spital.Am fost loviti (eu si sotul)destul de serios la cap si a trebuit sa facem tomograful si mie mi-au mai facut si 3 radiografii .
Sotul a fost diagnosticat cu azoospermie si stiu ca tomograful ar putea sa-i dauneze. Urma sa mergem la CMU pentru investigatii si biopsie dar acum trebuie sa amanam si nu stiu pentru cat timp.
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Fetelor la ce numar trebuie sa sun pentru o programare la Dr Damian la Gynera? am incercat la nr de fix si nu-mi raspunde nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessamine

Stiu ca nu prea scriu dar am avut ceva probleme (destul de urate)una dintre acestea ar fii un accident de masina in urma caruia am fost internata in spital.Am fost loviti (eu si sotul)destul de serios la cap si a trebuit sa facem tomograful si mie mi-au mai facut si 3 radiografii .
Sotul a fost diagnosticat cu azoospermie si stiu ca tomograful ar putea sa-i dauneze. Urma sa mergem la CMU pentru investigatii si biopsie dar acum trebuie sa amanam si nu stiu pentru cat timp.
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Uff Jessamine prin ce a tb sa mai treceti si voi, bine ca ati scapat intregi.
Nu stiu cat timp tb sa treaca, banuiesc ca min 4-5 luni de la tomograf, sa ia sotul tau cateva naturiste pt asi reveni.

Alexia nu stiu dc mai e valabil nr de tel care il am eu : 0727833833

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Multumesc Miki , am sa incerc si maine la nr acesta . Daca nu rezolv nici maine nimic, vineri ma duc pana acolo si gata...

Mergi la inceput

Alexia . dc nu raspunde sa dai un sms in care spui ca vrei o programare la dr Damian, apoi suni.
La cab de "Planificare fam" de langa Giulesti stiu ca obtii programare mai repede, incearca si acolo.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Fetelor o informatie Dr Damian numai este la cabinetul de planificare familiara de lagga Giulesti ( acum 3 min am vorbit ) . doamnele de acolo mi-au spus ca il gasesc doar la spital sau la clinica Gynera .
Miki dau mesaj ca , doamnele de la cabinetul de planificare tot numarul de mobil 0727833833 il aveau si nu raspund .
Va pup si o zi minunata

Mergi la inceput

Alexia am modificat, te rog sa afli si zilele in care este la Gynera pt ca pe lista scrie "in f miercuri dupa-amiaza "

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput