fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 21
naida87 spune:
eu stiam ca e mai scump...ma rog. ti-am zis ca a fi bine sa fie asa cum zici tu.
ideea e ca auzisem ca daca faci fiv ls mnl cu ovocitele tale si accepti sa le donezi, iti scad cam 1000-o-mie-si ceva din pretul normal. Cheltuiala asta ei ar trebui sa si-o recupereze cumva, nu?
eu nu zic ca prietena ta nu stie, dar zic ca alea de la MNL is cam tute. mie mi-au facut programare pt aprilie, dar au uitat sa ma mai sune sa imi zica data exacta cand vine profesorul....si am pierdut programarea, normal..ca daca n-am stiut.....
oricum, ieri le-am sunat din nou si le-am spurcat putin, le-am zis ca am vb cu profesorul, pe mail, si au fost f dragute si au sarit sa ma reprogrameze. sper ca de data asta sa ma si sune, dar oricum ma apuc eu de dat telefoane cam peste o sapt-o sapt jumate.
Lilicica spune:
Enni ce fac bebicii tai?
Te rog sa ne dai amanunte despre cunostinta voastra din Canada daca reusit FIV la CLUJ?

.
Madutz pe cand punctia, te asteptam cu cele mai bune vesti....
.
Ennni spune:

fetelor!!!!
Lilicica strumfisorii sunt bine, multumim de intrebare

. Cresc pe zi ce trece, deja purtam conversatii foarte interesante cu gangureli si chicoteli de rasuna toata casa ![]()
![]()
![]()

. In continuare sunt mancaciosi si foarte cuminti, de vreo saptamana dorm toata noaptea (de la 10 seara pana la 6 dimineata - boierie ![]()
). Carmen din Canada a renuntat deocamdata la fiv, va veni in toamna din nou, cand va putea sa stea o perioada mai lunga in tara si cu analizele hormonale la zi. Initital, dupa ce dr. Micu a refuzat-o pe motiv ca nu are analizele facute in ziua 2 a cm, Stamatian a zis ca o ia el si fara analizele alea, apoi, inainte sa inceapa tratamentul i-a zis ca totusi e cam pe pajbaite fara analize si sansele de reusita sunt foarte foarte mici. Si-atunci au hotarat sa nu faca acum nimic ci in toamna cand vor veni din nou.
maddutz sa ne tii la curent cu evenimentele
naida87 mai exista totusi o speranta. Tinem pmnii sa fie bine.
iaura21 imi pare rau pt nereusita 
mara72, uratica, jovana si restul fetelor 

brunadria cum stai cu examenele?? mai ai?? hai repejor ca te asteapta proiectul 

tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
Lilicica spune:
Enni imi pare rau ca s-a intamplat asa, si trebuie sa mai faca un drum din Canada la toamna. Mi-a placut de ea, ca era tare entuziasta ca va fi bine si va reusi din prima....sansa ei este atunci la toamna, dar la toamna tu ne vei tine la curent cu reusita ei
.
Kry tu ce mai faci? stai acolo 
ne citesti....si faci numaratoare inversa la zile pana in 4 iunie, eu tin pumnii stransi inca de pe acum...
Va 
.
Ennni spune:
v-am pus cateva poze sa va vina pofta de bebe ![]()
![]()
![]()
in caz ca sunteti in butoi
http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
jovana spune:
Buna fetelor ce faceti ,NAIDA 87 da la debrecen am facut si eu fiv cu dr Tandor super fain dr mia placut la nrbunie de el cind lam vazut am stiut ca fac bebe asa am prins curaj dupa discutia cu el ii spuneam la sotu ca acu fac bebe ca asa simt ca imi place de dr si am incredere in el si uite asa a fost asa a vrut DD . Faci si tu investigati la debrecen cu ce dr te
MARA Eu am inceput din ziua a doua cm si din ziua a 8 am mers tot la 2 zile la eco si in ziua a13 am facut puctie si in ziua 16 la pus pe cata in burtica si mia zis ca o sa faci un baiat si eu iam zis ca stiu ca sa prins si ca baiat miam dorit totdeauna . Tu ai mers la debrecen la ce dr daca mergi sa nu ii dai la Moarico mai mult de 5000 de ft ca asa da toata lumea daca o intrebi cit ea iti cere mai mult daca vrei iti dau nr de tel si ne intilnm la Mol si vorbim caci eu tot timpul sint cu cata la lac te pupi caci ma cheama cata sa iidau titi pa
Va pup pe toate fetele si va astept cu 2 liniute 
CATALIN IONUT 

brunadria spune:
enni, ce bine arati
,
bebeii tai sunt foarte draguti si pufosi...m am indragostit de ei!!!
pofta de bebe nu mi a trecut , dar acum mi e si mai tare!!!
maddutz , hai spune ne cum stai...
nadia , o sa fie bine pana la urma , ai sa vezi.
uratico , unde umbli?
mara
brunadria spune:
jovana ,
mai povesteste ne despre catalin ionut...
e cuminte?doarme? e papacios??
of of mai mai , abia astept sa l am si eu pe al meu bebe sau poate ai mei![]()
fetelor
pe toate..
turqoise spune:
ciao fetele!
v-as servi cu cate o cafeluta dar vad ca de la mine nu va prea place, probabil nu v-a cazut bine ca nu ati aparut ieri.
pe unde umblati?acu ca mi-am mai eliberat programul nu mai am cu cine povesti
apropo..ati citit TABU?? fff impresionant.
toate fetele
naida87 spune:
jovana,nu eu nu merg la debrecen inca. incerc si la cluj, si daca dupa laparoscopie tot nu mi se da nicio sansa, am sa incerc la mnl cu donatoare.dar eu sper sa se poata pe cale naturala.eram curioasa cum se procedeaza si in alte parti, ca fusesem in germania in ianuarie, si cei de acolo m-au etichetat foarte repede:menopauza.ei, rahat!
apropo de laparoscopi, am vb ieri cu dr micu si m-am programat pe dat de 8.06.adica de luni intr-o saptamana.Abia astept.si abia astept sa vad cum imi ies analizele hormonale.pana miercuri mai am putin de asteptat, ca parca le fac la paris....
ofofofof..ma duc sa mai bucataresc putin, ca am avut examen dimineata si tre sa ma mai destind
.
aaaa....v-am zis ca am facut varsat de vant?
is buboasa toata!si cred ca aveam si luni cand am fost la dr micu.
Sper sa nu ii fi dat, dar chiar nu stiam.La dermato mi-a zis ca e de la ceva ce am mancat.abia a doua zi cand s-au inmultit m-am dus la urgente si mi-au zis ca e varicela.

sunt vai de capul meu!

![]()