fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 22
naida87 spune:
enni,da si mie un fundulet sa-l musc!

uratica, maddutz,pe unde stati pitite, fetelor?ne-ati lasat sa vorbim singure?
naida87 spune:
mai da' ce liniste e pe aici......ce faceti?ati intrat deja in weekend? m-ati lasat singura?
iaura21 spune:
naida, hai ca am venit si eu sa nu mai fi singurica 
daca suntem doar noi 2, sa te intreb ceva:parca tu ai fost la preotul acela clarvazator...o sa fac si eu o excursie prin moldova si poate ajung si pe acolo, oare cum il gasesc ,are program , stii mai multe?
si tu cum ti-a descoperit problemele asa de tanara, ca ma gandesc ca nu ai incercat vreo cativa ani si apoi sa faci analizele sa vezi ce si cum...sper sa nu te superi
dar fetelor, totusi unde umblati ,ca e deabia vineri si vremea e f. urata
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
mara72 spune:
si eu sunt acasa ca e vreme urata asa ca am venit la povesti.
naida am citit povestea ta si ma doare sufletul, esti totusi atit de tinara si eu cred ca e imposibil sa fii la menopauza la virsta asta si sa nu se gaseasca solutii.Si imi place de tine ca esti tare bataioasa si nu renunti usor
. Spune-mi unde anume ai fost in germania ca si pe mine ma batea gindul la un moment dat?
jovana multumesc pentru sfaturi, lasa/mi te rog pe PM nr tau de telefon sa te sun, mi-ar place sa ne intilnim si sa iti mai pun o gramada de intrebari care ma framinta
iaura
la tine care e planul de bataie pentru viitor?
maddutz 
uratica constat ca a disparut cu totul de pe forum si incep sa ma ingrijorez, unde o fi si ce face.hai uratico, fa/ti aparitia
pup toate fetele, daca nu se indreapta vremea sa ies afara o sa mai bintui pe aici 
maddutz spune:
salutare fetelor! 
cum vad ca e tare liniste, deschid un nou capitol aici...poate se mai anima un pic atmosfera ![]()
maddutz spune:
madibabi te poti duce la orice farmacie si-ti va aduce pe comanda. iti recomand farmaciile helpnet, avand reducere 5% la medicamente (este avantajos sa cumperi medicamentele care au pret impus, ca menogon, luindu0le astfel mai ieftin)