fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 19
brunadria spune:
georgie ma bucur ca ai reaparut printre noi
trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe ...pt ca trebuie sa reusim!!! doar vrem cu orice pret bebele mult dorit...
asadar planuri si din nou pe baricade!!!
anamy spune:
buna fetele

va 

pe toate
LILISOR 

un LA MULTI ANI !!!!intarziat ,sa fii fericita si iubita ,sa-ti de-a DD un 
IAURA21

imi pare rau,sincer,dar va fii bine,eu asa zic,trebuie sa te gandesti la FIV ,IA e o pierdere de timp parerea mea.o sa vezi ca primul FIV va fi cel reusit!!!
multumesc de urari pt intrus la toate fetele,a iesit un chefffffff pe cinste,am avut multi invitati,de seama pot sa zic,am avut musafiri si inainte de chef si dupa,asa ca sant terminata de oboseala,dar a meritat.am slabit ffffff tare ,am 48,5.e mama la mine care are grija sa pap non stop.
iaura si lili ,ne mai auzim la telefon o sa va sun eu cind ma eliberez,mama inca nu stie de problemele mele.
anamy spune:
tin pumnii tuturor fetelor care urmeaza sa faca FIV sau IA.sa de-a DD sa reusiti.
o sa intru mai rarut,dar voi fi cu gandul la voi.

petrutaf spune:
iaura imi pare sincer rau, incearca sa-ti aduni din nou puterile sa o iei de la capat...
eu am inceput pregatirile pentru IA1(sper sa fie prima si ultima
)dar acum stau si ma gandesc oare chiar sunt o pierdere de vreme
IA-urile astea asa cum zicea si anamy? atunci de ce ne mai chinuie si drii astia cu ele si ne dau sperante desarte? nu inteleg de ce ei prefera mai intai IA si apoi FIV? in fine asta e
probabil ei stiu mai bine decat noi ca deh de aceea sunt doctori!!!
ah si am o intrebare menpour se face in burtica sau intramuscular?( miercuri trebuie sa-l fac primul si nu stiu cum)help please!!!
mara72 spune:
petruta menopurul il faci subcutanat, in burtica. Cere de la farmacie seringile cu cel mai fin ac
, cele de insulina parca, nici nu simti intepatura, nu iti face griji. Si sa fie prima si ultima inseminare 
iaura imi pare rau ca nu a fost sa fie, ia o pauza dar nu prea lunga si pe urma din nou pe baricade. Pina la urma va fi cu noroc 
maddutz sa ai un cofrag de blastocisti frumosi. Pe cind punctia? Ca stam aici cu sufletul la gura si cu majoretele pregatite

anamyvreau si eu sa slabesc, spune/mi care e secretul? Ca eu ma straduiesc sa maninc cit mai dietetic, sa nu ma dau la prajituri si inghetata mai fac si sport da tot nu scap de alea 3-4 kg acumulate de prin timpul stimularilor. Si musai trebuie sa le dau jos pina la toamna cind ma apuc iara sa ma gravidesc
Tu ce planuri ai, mai incerci inseminari sau treci la fiv?
fetelor va pup pe toate 

iaura21 spune:
anamy
ai aparut...astept sa vb la telefon cand ai timp
lilicica
mi-a venit cm. la 16 z de la IA, de obicei imi intarzie 2 z dupa inseminari, iar sustinerea am facut-o cu utrogestan 2-3 /zi ,cand cum...app. am avut f. mari dureri de
1 sapt inainte de cm. sper sa nu-mi fi crescut iarasi prolactina ca doar am facut lunile trecute trat. pt ea...tu faci inca o IA, sau te gandesti la un nou fiv?
petruta
anamy se referea la mine ca am facut 6 inseminari deci nu ar mai avea rost sa mai fac, dar tu poti face linistita pana la 6 sau cate vrei tu
fetelor eu sunt ok , chiar am trecut destul de usor peste nereusita..dar nu la fel era la primele cand aveam mari sperante...asta am facut-o asa mai mult ca sa fie la nr. ...insa despre fiv nu stiu , nu am sperante in el deci nu stiu daca o sa fac , simt eu ca fara trat. o sa raman pana la urma
...
naida, te asteptam cu vesti de la cj
uratica
iar te-ai dat la fund...
madutz
spor la "clocit"
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
maddutz spune:
sallutare fetelor! 
mara, draga, azi cand am fost la control erau numai 3 pirande!
sper sa nu ma nimeresc cu vreuna la punctie sau la transfer, ca sa nu am emotii "al meu e oare?!"

petruta e bine sa incepi cu inseminarile. fiv-urile au mai mari sanse de reusita, dar si riscurile sunt mult mai mari.
anamy si io vreau sa slabesc! 

acum ma simt si si sunt atat de umflata...(din cauza stimularii). am pus vreo 3 kg pe mine 

mi-as dori sa ma "plang" ca am slabit si eu, de am ajuns la 48 de kg! 

....unde e denisa sa ma sustina ![]()
anamy , culmea e ca, eu, sunt la al 3-lea fiv si nici mama mea nu stie de problemele mele!
nu vreau sa o mai incarc si pe ea, mai ales ca este o fire pesimista si ar trebui sa o sustin eu pe ea, in loc sa ma sustina ea pe mine 
iaura21...si maine e o zi!
poate ca vrea sa fie pestisor si nu varsator. luna viitoare sa speram ca va fi cea cu...pestisorul de aur ![]()

la toate fetele!
bytzi spune:
iaura
ai facut si tu ca mine
,dr mi-a zis sa nu mai fac ,adik a6a inseminare ,dar eu am zis ca poate am noroc,sau mai bine zis sa fie la numar
si sincera sa fiu sint asa de pesimista si in privinta FIV-ului,citeodata imi zic,fac si un fiv sa nu-mi para rau mai tirziu,asta depinde daca voi rasp la stimulare...si stiu ca nu e bine 
ca te gindesti ca vei ramine natural ,e f bine
,in concediu sigur se va rezolva
,doamne ajuta
sa nu te mai gindesti la o alta inseminare ,caci nu-si are rostul,6 sint suficient,toti dr zic asa...
ia o pauza ,nu te mai gindi la nimik,poate vei ramine naturel
anamy,uratica
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
naida87 spune:
buna dimineata fetelor!
multumesc pentru incurajari si pentru grija care mi-o purtati, dar eu din pacate vin din nou cu vesti proaste.
Am ajuns ieri la fixul fixului si m-a luat imediat. Dl Dr Micu mi-a facut o impresie f buna, mi-a explicat si mie si sotului care sunt problemele..dar ideea e ca el nu crede ca mai sunt sanse sa raman pe cale naturala, sau cu ovocitele mele.
Dar ca sa fim siguri, mi-a spus ca trebuie sa fac o laparoscopie cu biopsie ovariana, timp in care imi va verifica si uterul si trompele.
Daca la biopsia asta reiese ca mai am foliculi, atunci incep un tratament de scadere a fsh-ului...banuiesc ca in acelasi timp cu unul de stimuare.
Dar totul depinde de rezultatul biopsiei.
Bineinteles ca am plecat de acolo cu capul sus, dar in masina am plans o ora si ceva, pana am realizat ca eu in ultimele cateva luni am avut foliculi pe ovar..deci s-ar putea sa mai am o sansa, oricat ar fi ea de mica. Daca nu, imi fac programare la Med New Life, sa vad cam cat ajunge si acolo fiv-ul cu donatoare....daca nu la Bratislava....si tot asa....
azi ma duc sa imi dozez fsh-ul, si celelalte hormonale....sa vad cum mai stau.
V-am poopat pe toate. Macar voi sa apucati sa fiti norocoase, daca eu nu.