fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
uratica spune:
buna fete frumoase!
hmm..mara
..si promit sa imi revin..daca nu,va las sa ma scoateti de urechi din butoi!
si cred ca peste tot e o problema cu luatul curentului!mai ales ca la noi a fost si rupere de nori!insa..a fost luat curentul de azi dimineata..venea ptr 3 minute..iar se intrerupea..si asa cum bine zici..sa scriu repejor sa nu ma trezesc ca scriu degeaba!
asa..sa incepem cu sarbatoritele noastre-la multi ani si tot ce va doriti!!hmm..si eu numai petreceri am zilele astea..nu scap de una dau de alta-desi numai de astea nu imi arde mie-dar..asta e!
oricum..pana in iunie pe 4 o tin numai in chefuri!
poate mai uit de ale mele!
hihi..si pe 1 iunie sarbatoarea cea mai mare-atunci m-am maritat!de ziua copilului!
la fel si mami cu tati-tot pe 1 iunie s-au luat!
si apoi pe 4 e ziua intrusului!poate i-oi face un cadou cu ochi!(de-asta
-nu de-asta
-ca e un dulcic mancal-ar mama!
-saracu i-am facut nervii prastie cat nu am avut net
)
uff..si eu vreau fiv!sa dea Domnul sa imi iasa analizele bine!rau e ca nu suport nici un medicament-dar sper sa fiu ok..
madule-bafta la oute-cat mai multe si cat mai mandre,grase si frumoase!
bruni-
si spor la invatat!
lilicico-la multi ani fetita frumoasa si distractie placuta!
anamy-la multi ani sotiorului tau!petrecere frumoasa!
turqoise-

bafta si tie la examene!
iaurtica-hai cu 2 liniute!please!
fete frumoase-eu azi am party..iar in weekend plec cu cortul!
asa ca va pupacesc pe toate si va urez un weekend superb-dupa pofta inimii!
si sper ca saptamana care vine sa fiu in forma maxima-ca nu se mai poate asa!
georgetani spune:

mai primiti o ,, salutare de la mare''?
nu am mai scris dar am citit asa ca pup pe toata lumea si mai veche dar si mai noua

-nu va iau pe rand ca nu vreau sa uit pe cineva din gresala asa ca

fetelor dragi eu sunt acum aproximativ ok deja fac planuri, ganduri pentru urmatorul fiv daca se va mai putea. Saptamana viitoare merg la un control aici in Constanta la medicul meu ginecolog sa vad cum se prezinta uterasul meu si daca el zice ca e ok ma gandesc sa ma pregatesc voiniceste pentru a lua de la capat dar de data aceasta voi face fiv aici in Constanta-veste buna sa deschis si la noi o clinica particulara care de la 1 iunie da drumul si la fertilizari
dar chiar de voi face aici eu tot cu voi votez
si tot pe voi o sa va stresez
kry spune:
bine v-am regasit dragelor.
in primul rand LA MULTI ANI FERICITI LILICICA!!!!!!!!!sa ti se implineasca visul de a fi mamica si la urmatoarea aniversare sa sarbatoresti cu bebe in brate.
Naida, ai fost o mireasa extrem de frumoasa, iti doresc Casa de piatra! sa fiti fericiti si impliniti. Si sa nu ai emotii, va fi bine. Sa nu eziti sa-l intrebi orice pe dl Micu, el nu vorbeste prea mult, dar daca intrebi, cu siguranta iti raspunde.
Mara, cred ca ai facut o alegere buna, o sa vezi ca acum va fi cu noroc, nu se poate sa fie altfel.
O , ce sa mai zic, am atatea de spus...Uratica, unde e optimismul tau? hai, zambeste, va fi bine , suntem toate niste luptatoare, nu ramanem nerasplatite.
Ce sa mai zic de copilasi, m-am delectat cu pozele, sunt superbi.
Maddutz, bafta, sper sa ai o productie buna si embrioni norocosi.
Asa, sa va spun despre mine...am fost la Wels, am ramas profund impresionata , sunt niste oameni extraordinari si vestea cea buna e ca incep fiv 4 la inceputul lui iunie, probabil cam de prin 4.
Sunt emotionata, optimista si fericita. Starea asta mi-au creat-o cei de acolo.
Moniland
va pup pe toate 
maddutz spune:
salutare fetelor ![]()
azi am fost la numarat de foliculi. sunt muuuuuuuulti. din pacate nu sunt toti la fel de mari. vom vedea ce va fi.
sunt optimista. pana acum imi blocam toate sentimentele. acum, la ora asta tarzie, sunt optimista. cred ca oboseala e de vina ![]()
kry cred ca tu m-ai molipsit cu optimismul tau
iti doresc sa iti poti vedea visul cu ochii.
georgetani ma bucur ca si tu ai inceput sa ai o viziune mai optimista. si ma bucur sa te "revad"
mara banuiesc ca marti si joi. sau miercuri si vineri vor fi zilele mele "norocoase"
naida ai fost o mireasa superba
si esti o femeie foarte frumoasa! 
jovana strumful tau e o minune 
bruni planuisem ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa vin in baia mare. dar se pare ca socoteala de acasa...nu se potriveste cu cea a foliculilor mei
asa ca ma vad nevoita sa aman vizita mea pe plaiuri maramuresene. spor la invatat ![]()
restul fetelor
si un weekend minunat 

Lilicica spune:
Va multumesc fetelor...... sa ni se imlineasca la toate visul de a fi mamica si de a ne tine 
in brate.
Kry felicitari! si de data asta sa-ti fie intr-un ceas cu noroc..... parca deja mi-ai transmis si mie emotiile tale.... te simt..., o sa fie bine si o sa vii cu o fetita si un baietel de acolo 
.
Mara, Uratica,Madutz,Anamy, Brunadria,Naida, Turqoise,

, va doresc un weekend minunat.
mara72 spune:
kry
optimismul tau e molipsitor, acum m-a luat si pe mine entuziasmul si abia astept sa treaca concediul sa incep si eu
Si eu sunt sigura ca acolo la wels te asteapta copilasii tai sa ii iei acasa. Ce schema de tratament ti-au dat? Ai dus cu tine si dosarul de la fivurile anterioare?
maddutz hai ca mai e un pic si de saptamina viitoare esti mamica 
georgetani daca faci deja planuri pentru urmatorul fiv inseamna ca ti-ai revenit
trebuie sa fii perseverenta si pina la urma o sa reusesti 
pup toate fetele 
maddutz spune:
lilicia acum am vazut
LA MULTI ANI!!!!! 

sa fii o
fericita
(ca noi toate de altfel) ![]()
ce mai faceti? noutati? eu stau ca pe ghimpi. imi tot fac calcule. cand va fi ziua "recoltei"? cand cea a transferului? oare cati embrioni voi avea, oare vor ajunge la stadiul de blastociti?! deci....nu ma plictisesc absolut deloc! ![]()
voi?
naida tu luni ai ziua cea mare a intalnirii cu dr. iti tin pumnii 
iaura21 spune:
sorry, si eu vin tot cu o nereusita, z 1 
...nush ce o sa mai fac ca m-am cam saturat de dr.-i si de spitale...iau iarasi o pauza apoi mai vedem...dar totusi mai intru sa va fac galerie urmatoarelor de pe lista, prima va fi maddutz apoi care va decideti...
tuturor
lilicica
un intarziat LA MULTI ANI si tot ce iti doresti
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
Lilicica spune:
Iaura... sincer imi pare rau, speram sa vii cu o veste buna.
La cate zile de la inseminare ti-au venit uratii?
Sustinerea ai avut-o cu utrogestan sau duphaston>?
Madutz tinem pumnii sa fie bogata recolta si sa ajungi la blastociti....ca de data asta sigur va fi cu noroc
.
Anamy cum a fost cheful? v-ati distrat?
Va 
pe toate.
brunadria spune:
iaura 21 , imi pare rau
,nu te descuraja!!!stiu ca ai mai auzit asta de multe ori dar ,chiar trebuie sa mergem mai departe...
maddutz ,iti tin pumnii sa ai cat mai multe oute!!!
nadia mult noroc!! sa vi cu vesti bune!!!
fetelor va servesc si cu cafeluta

sa incepem saptamana cu forte proaspete!!