fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
jovana, sunt in MM, la sfarsitul lui iunie merg in franta!!
sper sa incep fiv ul cam prin august...
fetelor somnic usor si vise frumoase
brunadria spune:
buna dimineata!!!

dumneavoastra e servita ...
haideti sa incepem ziua si cu un pic de veselie si cu mult optimism..
uratica scumpa , vreau sa fi in forma maxima si sa iesi din butoi
, suntem alaturi de tine si tie iti sta bine cu zambetul pe buze..
vroiam sa va dedic o melodie f frumoasa dar sunt
si nu stiu cum sa procedez sa o pun aici ...se numeste "L'ENVIE D'AIMER"
o zi excelenta!!!
offf ma pun sa invat...
Lilicica spune:
Brunadria multumim de 

.
Anamyazi de ziua intrusului ii doresc "La Multi Ani", multa sanatate si anul asta sa puneti de un 
.
Marade data asta dupa cum au zis si fetele ai schimbat locatia cu siguranta se schimba si norocul 
.
Iaura te asteptam azi cu testul II 
.
Eu de miercuri o tot tin intr-un chef...... ziua mea, ieri am sarbatorit o Elena, azi ziua unei colege, maine iesim la gratar..., asa sa tot fie...

.
Va 

si va doresc o zi frumoasa.
naida87 spune:
buna ziua fetele mele!
in primul rand, multumesc tuturor pentru urari si pentru cuvintele frumoase. Stiu ca le spuneti din suflet, ca daca voi nu m-ati intelege, nu stiu cine ar face-o.

Am asa niste emotii pentru luni la cluj, ca abia dorm noaptea. Imi fac tot felul de scenarii..ma gandesc si la ce mi-a zis preotul, m-ar bate gandul si de o laparo, poate cu drilling....ofofofofofofoofofofofof

Mai sunt 3 zile si zic ca mai e o vesnicie!
uratico, poate ar fi cazul sa faci o tura de dezintoxicare de medicamente. Si mama mea a patit la el. nu tolera niciun medicament.Si mai bine te detoxifici acum, ca la tratamentul de stimulare sa raspunzi ca la carte
jovana,io-s mai in urma cu vetile..tu ai facut interventia la debrecen?
maddutz..hai cu vestile bune odata!
enni, bruni, georgie, si toate gagicile..

mara72 spune:
lilicica la multi ani si sa fii sanatoasa si fericita . Si sa primesti de ziua ta numai vesti minunate, sa faci anul asta unul sau doi 
Sper sa se lipeasca si de mine norocul, ca o fi la debrecen sau in alta parte nu conteaza
anamy la multi ani si pentru sotul tau
Ce de chefuri pe aici, ma apuc si eu de sarbatorit
brunadria sa iei examenele cu note mari
Mai ai putin si incepi si tu operatiunea bebe, pin ain august indata trece vremea
naida tare tinara si frumoasa esti. Sa aveti o viata minunata impreuna si o casa plina de copii
Eu sper sa iti poarte doctorul micu noroc si sa vii dupa consultatie numai cu vesti bune. De regula nu se prea respecta orele de programare la doctorul micu, nici la cabinet si nici la spital, tot timpul intervine cite ceva, dar nici nu se sta cu orele, exceptind situatiile in care are vreo operatie urgenta.Eventual sa ii spui asistentei din anticamera cind ajungi la cabinet ca vii de la mare distanta si trebuie sa te intorci in aceeasi zi, e draguta si intelegatoare si macar nu strecoara alte paciente inaintea ta .Iti tin pumnii, mult succes
kry te asteptam cu vesti bune din austria 
uraticatu de ce esti tristuta fata draga? Vrei bataie?
Lasa ca vine bebe si la noi nu te mai necaji
turqoise spune:

mai trag si eu cate o ocheada cel putin o data pe zi dar nu prea am cu ce sa ma laud, asa ca stau pitita![]()
naida,esti tare frumoasa, iti doresc o viata frumoasa alaturi de alesul tau si fie ca toate visele voastre sa devina realitate.nu te mai stresa cu vizita ta la cj ca si asta influenteaza destul de mult. fii optimista pana la capat
si te astept doar cu vesti bune.
maraiti doresc din suflet ca Debrecenul sa iti aduca reusita mult asteptata.am vazut ca aici pe forum sunt ff multe reusite in Ungaria,sper ca si tu sa fii una din ele.
bruni, tin pumnii sa iei toate examenele, si eu ma pregatesc pt.ele, las ca trecem noi si peste ele si apoi o sa mai punem cate-o diploma-n vitrina![]()
" la muuuuulti ani "pt. toate sarbatoritele noastre!!multa bucurie si tot ce va doriti.
toate fetele si va doresc un weekend placut, eu merg la munte , la plaja si la relaxare, va doresc si voua la fel.
mara72 spune:
cind scriam mai cu spor s-a luat curentul 
turqoisebafta si tie la examene,si sa te relaxezi taaare la munte.M-as duce si eu ca sunt mare fan munte(si mare)
da miine am o petrecere.Si nu sunt mare fan petreceri din alea simandicoase si asta e tocmai una din alea.
jovana cind ai timp si daca ai timp, ca banuiesc ca iti ocupa tot timpul catalin, poate imi dai niste amanunte despre cum a fost la debrecen, cite zile de stimulare ai facut si de cite ori a fost nevoie sa te duci acolo 
enni
si pe tine si pe nazdravani, cred ca se fac tot mai smecheri si mai simpatici .Si multumesc pentru sustinere, eu as fi vrut sa fie aici la cluj norocul meu, unde a fost si al tau da uite ca n-a fost sa fie 
maddutz
cind mai mergi la numarat foliculasii?Ca trebuie sa merg si eu pina la clinica, poate ne vedem
mara72 spune:
scriu tot pe bucati ca mi-e frica sa nu se ia iar curentul
criadema tu cind mai ai sedinte? Din alea de la care sa poti lipsi cit sa maninci o placinta cu mere?
Hai ca am mai descoperit o cofetarie noua in zona.Ca pina ajung eu la taga...ar fi o solutie, sa imi conving sotul sa se faca pescar ![]()