fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare
mara sunt in a 6-a zi de stimulare. deja am trecut pe medrol si fac si dipherelin in fiecare zi, iar gonal fac de azi doar o fiola si jumatate, sa nu fac sindrom de hiperstimulare. sunt curioasa cate ovocite voi produce. banuiesc ca pe miercurea sau vinerea viitoare va fi "marea recolta"
ca va fi fiv-ul norocos...ramane de vazut. sper din toata inima. cel putin, eu am incercat. din pacate, dupa cum am simtit multe dintre noi, incercarea nu-ti asigura si reusita, dar cel putin iti asigura sanse de reusita
dupa cum vedeti incerc sa nu fiu nici prea optimista, dar nici pesimista de va fi sa fie.....va fi primit de nu...o vom lua de la capat
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

fetelor, iata ce ne asteapta
http://www.youtube.com/watch?v=Z8gQMIR8KL4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

maddutz io daca fac un baiat sigur iese asa ca nici eu nu am fost cumintenia intruchipata cind am fost mica. Asa ca o sa avem distractie in casa
Tu nu uita, trebuie sa fii optimista in perioada asta, stiu ca e greu mai ales dupa ce ai trecut prin citeva esecuri asa ca noi. Tu vei reusi de data asta si o sa faci doua crete cu ochi verzi.Si cind vrei sa mergi la cumparaturi promit sa stau cu ele citeva ceasuri, sa te poti relaxa si tu
Apropos, ceva pirande prin clinica ai vazut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

hai ca am reusit sa adaug cateva pozici de la nunta pe un site....
http://community.webshots.com/album/572265924xBVnQP?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

naida87 foarte frumoase pozele. sa fiti sanatosi si sa traiti fericiti o mie de ani . la asa o pereche frumoasa sunt sigura ca si bebe va veni in curand. nu se poate altfel.

mara72. cred ca norocul tau e la Debrecen. Schimbi locul, schimbi norocul (ca si moniland). Ma bucur ca te-ai hotarat sa incerci din nou.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

Aaaaaaa, azi se implineste fix 1 an de cand am inceput tratamentul pt fiv (prima injectie de inhibare) .

Deci maddutz sper ca esti pregatita sufleteste ca de data aceasta sa vezi doua liniute cand faci testul (pt ca luna mai e luna norocoasa)

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ennni

naida87 foarte frumoase pozele. sa fiti sanatosi si sa traiti fericiti o mie de ani . la asa o pereche frumoasa sunt sigura ca si bebe va veni in curand. nu se poate altfel.

multumesc Enni, esti o draguta. Sper ca si Cel de Sus te-a auzit....sau a citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nadia , sunteti o pereche foarte frumoasa!!
va doresc sa fiti fericiti si cat de curand sa va fie casa plina de copilasi!!!
maddutz ma gandesc la tine mereu si ma rog ca incurand sa vi cu vestea cea mare...
enni , eu anul trecut exact pe vremea asta am vazut primul meu test pozitiv...
sper ca incurand sa l vad pe urmatorul...offf , abia astept..
mara,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

Buna fetelor multumesc de commplimente Ennni si bebelusi tai sint frumosi sa fie sanatosi si noi sa ii putem creste . Mara de la tatiu lui are gropita in barbita cind vi la mol te invit sa faceti cunostinta caci eu sint mai tot timpul pe la lac cu carucirul dupa masa ha fa incercarea la debrecen ca ai vazut ce ese Mada hai cu doua liniute iti tin pumni doamne ajuta Bruni tu cind incepi cu fiv unde esti in franta sau la MM Uratica tu ce faci cind te pui pe treaba hai ca va astept cu 2 liniute pe toate bafta . O sa va mai pun niste poze facute de acum ca alea sint de cind era mai mic va pup si va doresc numai bine CATALIN IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna seara fete dragi!
scuze de intarziere insa acum am ajuns acasa!
miresica,miresica-esti frumusica foc!!da nici sotiorul nu e mai prejos!sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce va doriti!
madule-bafta multa fetita frumoasa!da-i inainte cu tupeu!!ptr ca stii ce cred eu?la cat am bocit zilele trecute eu cred ca s-o plictisi Doamne Doamne si de noi si ne va da si noua sau mult doriti!
mara-sa dea Domnul ca norocul tau sa il gasesti la debrecen!
bruni-papusa frumoasa!hai fii silitoare cum te stiu,,ia toate examenele cu brio si fuguta in frantia unde te asteapta micuta thailandeza!
jovanna,enni- voua si strumfilor!
hmm..fetele..eu azi am fost ff trista de dimineata..deci azi ziua 1-am fost sa incep tratament cu antibiotic!cel pe care il suportam si de la care nu aveam nimic..si ce credeti??mi s-a facut rau instantaneu!eu cred ca am o problema la cap!!da rau de tot!asa ca..organismul meu respinge tot ce inseamna antibiotic! de ce?habar nu am!insa..am tras o portie de plans..dupa care m-am dus sa ma chefuiesc!asa..am inceput cu fina mamei,apoi cu fina mea,apoi cu finutul meu,apoi cu nasa,si am incheiat cu cumnata-mea!si dupa cateva pahare de inecat amarul-acum sunt mai bine..sa vad maine cum ma voi trezi!insa..am renuntat la tratament..si o sa repet analizele dupa plecarea rusilor..insa,un lucru e cert-am cm fix la 28 de zile!ceas!!macar asta sper sa fie un lucru bun!
si..dupa analize..merg sa fac histeroscopia..numai ca abia in iulie se poate..insa am lasat nr meu de tel pe la toti drii in caz ca se elibereaza ceva..dupa care trec la fiv-ul norocos!ptr ca stiu ca voi reusi din prima!si mai stiu ca norocul meu va fi la cluj!asa ca..sper sa termin cat mai repede cu analizele si operatia..iar apoi daca totul e ok..ma bag la fiv! gata!sunt very very very hotarata!!
intre timp..voi face anticorpi si alte nebunii ptr a scoate din calcul eventualele obstacole..ma voi interesa ce analize pot sa fac inainte ptr a-mi asigura reusita!si sigur voi veni anul asta cu 2 liniute! ptr ca asta e anul nostru! trebuie sa reusim!
anamy,lili,georgie,turqoise,petruta,apalina,denisu,criadema,moni,julia..fete noi fete vechi fete frumoase-va pupacesc pe toate si va urez noapte buna!
aaaa.. si celor ce-mi sunteti ilenute,constantinute sau sarbatoriti constantini..va urez la multi ani!

Mergi la inceput