fiv la cluj 21-capitolul cu 2 liniute!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
iaura21 spune:
anamy
si la multi ani lui flo ,ii doresc tot ce imi doresc si mie
, sper sa vb la telefon candva...eu sunt tura 1 sapt asta
bytsi
eu test nu imi fac decat daca intarzie mai mult de 1 sapt. dar nu prea cred
, vineri ar cam fi termenul limita...
uratica , vrei bataita de la noi de nu mai dai pe aici...
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"
brunadria spune:
anamy , la multi ani intrusului!!
nadia, la multi ani si tie !!!
maddutz ,
bravo fetita productiva!!!doamne ajuta!!
mara, uratica, denissu, pe unde umblati??
brunadria spune:
enni , lasa ca trece timpul si imediat ne povestesti si tu despre nazdravaniite strumfilor tai...zici ca acuma erai gravi si iaca ti s mari puiutii!!
moniland , ce mai faci? cum te simti? ai grija de bebeline!!
criadema, te mai asteptam cu povesti!! ma distrez de minune. sunt tare draguti copilasii tai..
uratica spune:
-scriu repede repede si ma sutesc pana va trece supararea!ca sa nu aruncati cu rosii in mine!please!

hmm..deci saptamana asta a fost asa..cazu netul!
si binenteles ca m-am dus la fund fara voi!!am fost invitata la botez si am inceput sa plang la telefon si binenteles am refuzat invitatia!ca nu vreau sa-l eclipsez pe preot cu plansetele mele!
apoi am sunat peste tot sa vad unde pot face histeroscopie si nu se poate decat in iulie!si imi vine sa ma urc pe pereti..dar..promit sa imi revin!
deci..gagici..am descoperit ceva zilele astea-imunitatea mea sunteti voi!asa ca..sunteti indispensabile ptr mine!!sunteti ca aerul meu!
iar acum va pupacesc si ma apuc de citit din urma!sa recuperez..
apalina spune:
salut fetele ! sorry de absenta lunga dar sincer fara noutati si vesti bune ce sa fac aici ? sa va descurajez si pe voi ? acum sunt ceva vesti ,nu chiar bunicele dar acceptabile ,am repetat azi a 5-a oara nenorocitele alea de analize si la cj mi-a iesit de doua ori un rezultat aproape la fel fsh 15 si res[pectiv azi 16 ,asa ca dupa spusele dr as putea incerca un tratament .Sper sa-mi dea unda verde ca deja am inceput sa-mi pierd rabdarea .Am facut si inhibina b sa vad de ce zice toata lumea ca sunt la menopauza si spre norocul meu e buna rezerva ovariana ,acolo scrie ca la valori mai mari de 45 rezerva ovariana e in limite normale si eu am 150 ,deci cred ca e de bine .Saptamina viitoare vin din nou la cj la clinica sa vada si dr rezultatele si sper sa fac un pas inainte .Madutz bafta la intepat si mult noroc fetele care n-ati reusit nu va pierdeti speranbta ,va veni o zi cind vom fi fericite si noi ,va poop pe toate 

jovana spune:
Fetelor am reusit sa va pun niste poze cu Catalin, ca nu am mai deloc timp ca prichindelu mi-l ocupa pe tot.Mara te incurajez sa incerci si la Debrecen.Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.Sa dea D-zeu sa fiti toate cu 2 liniute. Asta e site-ul http://family.webshots.com/album/571681385ITPNFO Pupici
brunadria spune:
jovana,e superb catalin al tau!!!
sa traiti fericiti impreuna , sa va bucurati de el!!!
waw.. ce pofta de bebe mi a venit iar !!!acuma din ce in ce mai mult astept sa incep fiv ul sa am si eu bebe in burtica...
fetelor nu va pierdeti speranta!! o sa reusim!!!
enni , criadema , jovana
bebeii, sa va traiasca!!
uratica spune:
hmm.."ce mult timp" mi-a luat sa va citesc!ce liniste pe-aici..
linistea asta prevesteste vesti bune!!
hai madutzule!!!

bafta iubita!arata-ne ca se poate!!
jovana-ce frumos e prichindelul!imi place la nebunie barbita lui!
criadema-
tie si strumfilor!multumim ptr incurajari!
enni-draguta de tine..cu 2 bebici nu stiu cum mai reusesti sa intri sa ne sustii si pe noi!insa multumim!
anamy-distractie placuta!sa fii feriita-alaturi de o familie
implinita!![]()
lili-ufff..las fetita frumoasa ca trebuie sa reusim si noi! nu se poate altfel!
iaurtica-hai fetita cu un test pozitiv!!sparge gheata!!
apalina-ma bucur ca te mai vad pe aici!sper sa se rezolve toate si la tine si daca mai lipsesti asa mult macar sa ne dai vestea care o asteptam
!
naida-copilus frumos-tu iti faci probleme ca a mai trecut un an din viata ta?pai noi ce sa mai zicem?
uff..las mai fetita ca va fi bine luni-vei vedea!curaj gaina ca te tai!![]()
mara-
bruni-ma bucur ca te intelegi asa bine cu "pap-ul"!
asa sa te tina naravul!
tinem pumnii ptr examen iar apoi fuguta cu tine la bebei!
a..si nu ma uita cu biletele-please..cum nu am avut net-nu am gasit..
georgie-
-ptr frumusica cea noua din zalau!mult succes!sa ai parte de
cat mai curand!
turqoise,petruta,dedus,denissu,julia,moni,duia..fetelor
la toate si va asteptam cu drag!
uff..fete frumoase eu astept sa vina uratii..si apoi sa fac porcaria aia de histeroscopie!eu inca sper sa gasesc ptr luna asta!acum..cum o vrea Dzeu!
acum-noapte buna va urez fete dragi!
Ennni spune:
lume noua, lume noua ![]()
![]()
uratica bine ai revenit iubita, ne-ai lipsit sa stii.
jovana puiutul tau e o minunatie de copil. sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
bruni pai bineinteles ca veti reusi si voi, si exact cum spui tu, nu trebuie sa va pierdeti speranta, credeti in sansa voastra si va fi bine. Parca te si vad cu burtica rotunjoara, cu capul plin de idei cum sa aranjezi camera pt bebe, cerand sfaturi de la noi "veteranele" ![]()
![]()
, abia astept.
apalina ma bucur de vestile tale, deci sperante sunt, asteptam sa se concretizeze cu
sau 
.
tuturor
Eni
de Raymond si Roland (01.02.2009)
mara72 spune:
maddutzasta e cu siguranta fiv-ul norocos, vezi ca am cumparat conserve de ton sa vin in vizita la tine la spital la ET . Deci m-am pregatita temeinic
A cita zi de stimulare esti? hai ca scot agitatoarele sa ai o productie de cea mai buna calitate

jovana eu m-am indragostit iremediabil de cel mic, e dragalas foc.De la cine a mostenit gropita din barbita?
anamyla multi ani sotului tau, sa primeasca de ziua lui cel mai frumos cadou
Fetelor eu am reusit sa ma programez la debrecen, pe 8 septembrie asa ca incet incet ma indrept catre fiv 4 . Si sper eu ultimul ![]()
va pup pe toate