in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

mie sincer imi convine ca mai apar subiecte din astea din cand in cand. initial am intrat ca am crezut ca pot si eu s-o ajut cu 2 vorbe sa se simta un pic mai bine. da pan la urma ma ajuta ea pe mine sa imi ridic moralul ca is cam aiurea zilele astea. Deci, trebuie sa ii multumesc - Multumesc Marketnetx ca m-ai facut sa uit de problemele mele!
iti urez sa ne urasti destul de rau ca sa nu mai intri o cativa ani pe aici. Si sa fi retinut ceva ca tot ce s-a scris s-a scris cu intentia sa te ajute.
Distreaza-te si nu te marita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Stati ca in timp ce-mi priveam cartofii sfaraind in tigaie, ca si eu sunt persoana ocupata, nu frec menta pe forumuri toata ziulica erijandu-ma in stiutoare in toate cele, imi trecu alta ideea, de zici c-au dat in clocot ideile in capsorul meu azi, dar daca subiectul asta m-a atatat rau...

Pai mai e un unghi de vedere, ele mai sunt multe, dar mai e unul util pentru cine vrea sa priceapa dilema infertilitatii la 18 ani.
Explicatia e logica: daca domnul avea si el 18 anisori, amandoi colindau prin discoteci si se certau ca pe vremea noastra, cum ca a intarziat mai mult de sfertul academic si alte nimicuri de pe vremea cand nici nu se inventasera telefoanele mobile, ca din acea epoca provenim noi, cele care acum suntem lasate, ca suntem perimate....

Dar cum domnul nu se stie cat va mai fi viril, cum deja concurenta cea veche are un plod si trebuie sa egalam concurenta, se schimba si unghiul preocuparilor brusc si ajung copiii sa aiba problemele celor maturi, inainte de vreme si total gratuit.

Sunt si parti bune ale diferentei de varsta, dar astea mai nasparli trebuie asumate, asta-i viata cand te inhami la asemenea carute. Sa te inhami, apoi sa te plangi de consecinte nu prea merge, ori de inhami si iti asumi tot bagajul, ori treci la nivelul tau de varsta, cu probleme varstei tale si nu ale lui "iubi"....
Deci, exista solutii, tre' sa vezi insa de unde tai, ca sa iasa bine pentru toata lumea, desi spiritul egoist e mai la moda in zilele astea, insa eu nu-mi permit sa dau sfaturi egoiste, ca apoi sa fiu coautoare la alte optiuni proaste in viata cuiva.....

Si ar mai fi o explicatie a acestor cazuri, un fel de Cernobal de pe vremea noastra.....
Acest Cernobal actual se numeste "cazul Columbeanu", multe mamicutze la fetitele de 5 ani si 8 luni nu le mai citesc povesti cu printi si zane, ci povesti cu Monicutze si Irenei cu Irinele.....
Asta e must-ul noii generatii, noi nu putem intelege, de la perimare ni se trage.......
Dar, ma repet, mamele si fiicele care aleg acest drum, OK ,sa-l aleaga, sa se bucure de el, insa cand n-o iesi pasenta sa nu vina cu afirmatii gen "tara asta nu ma merita pe mine", ca deja mirosul e prea greu de dus pentru oamenii de bun simt din jur, care n-au nicio vina ca traiesc in aceeasi tara cu personajele de poveste.......

Maine poimaine ne trezim in scoli nu cu copilasi emo kids, ci cu infertilo kids, fete care umbla cu teste de ovulatie la brau si se plang ca nu se pozitiveaza nici in ziua 18, or fi deja infertile si ele....... YES, YES, COOL...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mei fata mosului ... aia cu testele de ovulatie la brau , mi-a dat finalul .. zau asa
io care azi eram praf .. ma rataceam intre birouri , nu stiam ce zi e , citeam despre Leiden+MTHFR ,atpo , si alte alea , suparare mare cu fertilitaturile astea ...

acum cand "am cetit" ce postasi matale am zis hait ... ca incepe sa ma distreze subiectul ... un singur of am .. o simt pe ralucuta , un pic incordata .. stai flexata bombonica , ca asta mica cu nume de metrix , nu da semne ca intelege ceva de la noi moliile ... asa ca nu te incorda ca se supara bbica

hai va lasa fata si mai trec sa citesc ce ne mai lamureste micuta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, sunteti de belea...
Eu zic sa-i "multamim" Marketiste.... a introdus un pic de animatie in vietile noastre "lanceze" si ne-a facut sa ne amintim de ce e bine si misto sa fii de varsta noastra si de generatia nostra " aia fara mobile si cu La Medeleni in traista"
Pupici

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Eu chiar nu ii inteleg disperarea. daca dragostea e atat de mare ce nevoie are asta mica sa mai faca un copil cand il poate creste pe cel gata facut?
si da...normal ca pustoaicele de azi au alte probleme. pai pe la 16 ani cand ceteam io de victoria lipan aia avea 7 copii (e drept ca ramasese cu 2)da in mod cert nu aflam din astfel de opere ce e infertilitatea, acum insa cand operele de capatai sunt revista ceao si cosmopolitan normal ca la 18 ani ai probleme existentiale de genul silicoane, infertilitate, etc...ca astea gen gramatica, facultate la zi finalizata la 23 de ani nu la 18, nu mai sunt probleme majore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ca stau in fata calculatorului si rad singura:))) Oana, cartofii tai aducatori de inspiratie m-au facut sa uit de suspiciunile de infectie urinara si dureri de burta si spate...

Georgi, pai zau, cum sunt cu hormonii la cote maxime, m-am zburlit de mama focului la aparitia acestei noi specii: pitzi cu instincte materne.

Desi, ar trebui sa empatizez cu fata! Acum o suta de ani, in adolescenta mea, cand inca nu eram majora mi s-a cam decis si mie soarta de infertila! De la nush ce peritonita facuta in copilaria timpurie mi s-a inflamat/infectat o trompa ( pe criteriul proximitatii) si fara sa-mi dau seama am ajuns la spital si hop-top m-au operat sa o scoata ca cica era de naspa. Cealalta nu a fost asa grav incat sa fie extirpata, ea numai s-a infundat pe vecie. Cine stie, daca eram mai destupata la minte si ma apucam de atunci de facut copii, poate se rezolva mai usor. Nu-mi mai puneam barbatu sa dea atatea probe prin Bucuresti si mai apoi in Budapesta..Si-a dezvoltat un fetis..cum intra intr-o clinica are erectie:))

Hai ca incep sa bat campii..na, sunt baba nebuna cu pungi!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gagici, eu sunt curioasa cine va deschide un capitol "In prag de disperare..." 2 (de genu..."...se intoarce" sau "reloaded" ) ca vad ca paginile se tot duc...

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

" Nu-mi mai puneam barbatu sa dea atatea probe prin Bucuresti si mai apoi in Budapesta..Si-a dezvoltat un fetis..cum intra intr-o clinica are erectie:)) "

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Ce e mai nasol e ca toata lumea ii da mandrei sfaturi, numa' mandra, in disperarea infertilitatii, a uitat sa mai intre pe forum si sa ne lamureasca si pe noi cum sta treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ellanik-daca ma mai gandesc mult ca fatuca asta are 18 ani..o sa deschid eu subiectul asta din nou!si daca nu reusesc curand sa am un bebe asa babaciune,acritura scoasa de la naftalina cum sunt..o sa deschid eu capitolul 2!da atunci sa ma ajutati frate!accept orice sfat!va zic de pe-acum!
oricum raluca,oana-toataaaaaaaaaa stima!

Mergi la inceput