in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..
Raspunsuri - Pagina 8
pisic77 spune:
Fetelor, i s-a explicat, i s-au dat exemple, daca este suficient de matura va incerca sa inteleaga ceva din experienta altor femei care nu au nici un motiv sa o urasca, sa o judece, sa-i ia banii. Nimeni nu ii vrea raul, toate fetele care i-au povestit cate ceva au facut-o incercand sa-i deschida ochii. Dar am senzatia ca ne pierdem timpul. Ea nu accepta decat puncte de vedere care ii sunt favorabile, nu vrea sa invete nimic. Vrea doar sa fie compatimita. Vrea sa se simta matura stand printre persoane mature si are impresia ca in felul acesta va avea mai multe lucruri in comun cu "iubi". Va creste si poate, daca va fi suficient de desteapta va privi lucrurile altfel. Pana atunci, indiferent ce ii vom spune noi, va incerca sa aiba viata unei alte femei, copilul unei alte femei, sotul unei alte femei si va realiza prea tarziu ca viata a trecut pe langa ea. Toata lumea a incercat sa-i spuna ca toate lucrurie se fac la timpul lor si e mai bine pentru ea sa-si traiasca tineretea, pentru ca poate va veni o vreme in care va regreta amarnic lucrurile pe care le-a pierdut si atunci cel acuzat pentru tineretea ei pierduta va fi exact cel pentru care zice ca baga mana in foc acum, iar copilul lui o va uri pentru ca i-a distrus caminul (acum e prea mic ca sa inteleaga ce se intampla, dar va veni vreme cand se vor schimba lucrurile si nu mai e mult pana atunci), iar ea va ajunge sa isi blameze sotul si un evetual copil pentru tineretea pierduta.
In afara de asta, faptul ca fosta sotie, vecina de bloc cu ea sta cu ea la cafea si confidente, mi se pare SF in conditiile date.
Asa ca fetelor, parerea mea este ca ne pierdem timpul......
Nu vrea sa invete.
Nu vrea sa inteleaga nimic din cea am incercat noi sa-i explicam
Nu vrea decat sa o compatimim, sa empatizam, sa plangem impreuna cu ea pentru ca la 18 ani e infertila, asta dupa ce a facut un avort acum cateva luni
Daca vrea sa inteleaga ceva, are suficiente pareri de care poate sa tina cont, dar parerea mea este ca nu vrea.......
M Oana spune:
Eeee, intr-o lume normala, adica un copil din prima casnicie intelept, un Don Juan cu scaunul la cap, o nevasta parasita total de dragul lelii, fata noastra ar fi privita ca o paria.
Ce ne facem insa daca in acest turn Babel, mama nu ii va intinde o mana intelegatoare niciodata, deoarece e prea plina de ambitiile ei, de faptul ca BLOCUL stie dandanaua si gura lumii e spurcata, prima sotie va pleca si ea ca Demi cea vesnic tanara spre un pustan de 18 anisori (care macar a fost desteapta si iese in lume si cu plozii si cu fostul si cu actualul, macar sunt toti fericiti, decat fiecare cu frustrarile si durerile lui, intr-o singuratate crunta), copilul care acum are 10 ani va spune intr-o zi "fuck you, dear father", iar toata lumea va trai in lumea lui, cea mult prea buna pentru ceilalti, in care au facut prea multe sacrificii ca sa fie bine, din punctul lor de vedere, tot ei fiind cei mereu dezamagiti, tristi, disperati........
Intr-o astfel de lume, rupta din cartea "Zbor deasupra unui cuib de cuci" sau din film, ca joaca excelent toate personajele si-n film, fata noastra e din "carte", nu se abate de la buchia romanului.
Si atunci uite cate vieti irosite fara rost, la care te uiti si nu poti afirma decat "PACAT DE DUMNEZEU........."......
claudia79 spune:
18 ani? jeezas eu la 18 ani ma mai jucam pe afara cu copiii deascuns. fraiera ce is.![]()
catalina2307 spune:
claudia - tu sau esti in stare de soc sau trimiti mesajele repetitiv .
Incerc sa mi te imaginez cu ochii iesiti din orbita apasand send in stare de soc.
claudia79 spune:
pfoai exact asa am facut Catalina. io cand am citit prima data am dedus vag ca a renuntat la sarcina tanara dar nu se deducea f clar cati ani are. oricum am fost ingrijorata de tonul depresiv.
18 ANIII.... how about niste comentarii, la medeleni, costinesti, banchete, sonete . da pe naiba, adimistrat firme, chestii...io pe ce lume am trait? mi-o pierit tot cheful de invatat.
M Oana spune:
Ma, a constatat mai la final ca fu fraiera in copilarie...
Dar din constatarea ei ma lovi si pe mine cu leuca o constatare,taman acu', cand mi se albira tamplele de atatea cautari ale vietii: io is fraiera, draga net-ule, ca ma apucai de citit la acele varste, la care acus te apuca disperarea precoce de infertilitaturi, cronicari care scriau despre vietile doamnelor si domnitelor din Evul mediu, ii citeam pe rusi si ma amuzam la povesti cu detectivi englezi, nu dau nume, ca nu vreau sa epatez si nici nu cred ca astfel as face vreo bibliografie pentru vreo tanara amatoare de romane culte.
Ma, dar macar ceva de Tudor Musatescu, usor, gen "Unchiul Andi, detectivul si nepotii sai", de s-ar citi sau preda pe forumuri si ziua de azi si tot ar fi mai multe chipuri fericite pe lumea asta si mai putine drame existentiale, poate si ceva frica de Dumnezeu, asa cum era in epocile noastre.........
Uite, ca ajunsai sa vorbesc si eu ca mama, desi nu credeam ca apuc ziua asta, e clar ca nu mai pot intelege generatia actuala, poate de la gravideala mi se trage, de la statutul asta sigur...... 

uratica spune:
uff..oana si gandeste-te ca ei sunt 3 pardon vor fi 4 generatii diferite!!!!!!!!!
don juan-30 si ceva de anisori saracutu
copila- 18 ani
copilu lu tata cu alta mama-10 ani
copilu lor-care acu e binenteles sub 0..
oare pe ce limba vor vorbi?ca ea nu se intelege cu mama ei..d-apoi cand se vor intalni toti cei mentionati,ce-o iesi?!![]()
hihi..si eu care ma rugam de mama la 18 ani sa ma lase mai mult afara..negociam orele de la ora 8 la 10
!
off Doamne!

mie chiar incepe sa-mi fie mila de fatuca asta!pacat de ea si de viata ei!
ellanik spune:
Gagici, sunteti distractive rrrraaauuu.Nu va mai zbateti ca nu aveti pentru cine.Mai bine ne vosbiti despre bebeii vostri sau alte chestii pamantene, reale si frumoase.Deja subiectul are muuult prea multe pagini si eu cred ca nu merita!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !