in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marknetx spune:

M.OANA,eu nu m-am suparat ptr niste bani!si nici nu m-am referit la faptul ca "m-au tras in piept"ele ci la faptul ca as fii platit alte servicii medicale pe care eu nu stiu!asta ma macina!nu doar niste bani aruncati!macar sa fii "aruncat"banii aia de pomana decat sa fi platit ceva ce nu am fost de acord sau ce nu am habar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

De ce sa se lamureasca?!?! Ca mi se pare normal sa stii cine e tatal copilului tau.. Sau poate o fi asta o chestie de babe, vorba Oanei...

Cel mai probabil m-ar interesa, macar daca e fericit, daca si-a gasit linistea..

Oana, vroiam sa cumpar pt fetitza numai haine roz cat mai sclipitoare, dar acum parca mi se sterpezesc dintii cand aud de roz

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

raluca-super tare paralela!
si..copilus-ca altcumva nu am cum sa-ti spun la anii astia!!tu te-ai gandit vreo clipa la copilul pe care il luati la plimbari cu voi?te-ai gandit vreo clipa ce e in sufletul lui?te-ai gandit ca mai are putin si va constientiza ce ai facut tu cu tati lui si te va uri o viata intreaga?te-ai gandit ca i-ai distrus copilaria?te-ai gandit ca vei avea o familie formata din 3 generatii diferite?sincer-sper ca vei realiza cat gresesti si ca te vei trezi la timp la realitate!gandeste-te daca iti doresti un astfel de tata ptr copilul tau!i-ai face una ca asta copilului ce ti-l doresti atat de mult?ai puterea sa-i daruiesti un astfel de tata?cum se va simti copilul tau cand ii vei spune ca are un frate vitreg?ca tati lui a mai iubit pe cineva inainte?sau..va face si el la fel!cine stie??
si..spune-ne daca poti in cateva cuvinte-cum vei avea grija de copil-de fapt de copii?ca vei avea 2-al lui si al tau!ce vei face cand ti se vor imbolnavi?cine te va ajuta?vrei sa spui ca le vei face singura pe toate,ptr ca esti ambitioasa?????sa fim seriosi!!
off Doamne-cat te vei cai peste cativa ani!cat iti vei dori sa ne fi ascultat pe noi niste habarniste care nu stiu cu ce se mananca dragostea!!daca ai sti cate vei pierde in viata astfel!
fata frumoasa-independenta ce ti-ai dobandit-o mutandu-te cu el-te orbeste!e un om trecut prin viata-stie cum sa faca un copil ce inca nu a devenit femeie in adevaratul sens al cuvantului-sa-si piarda capul,chiar daca asta inseamna sa se distruga singura!!asta nu e iubire-e egoism din partea lui!!se lauda cu tine ptr ca el nu mai are cu ce-nici cu familie,nici cu valori morale,cu nimic!dar..te-a gasit pe tine!o copilita-ce exact cum au zis fetele-isi plange de mila!de ce??crezi ca nu vei mai gasi pe altcineva??fata mea..sunt o gramada de barbati free care te asteapta!mai ales la anii astia!barbati care te vor respecta si iti vor oferi ceea ce meriti!si gandeste-te ca meriti mult mai mult decat un barbat fost insurat!!un barbat care mereu va face comparatii intre tine si fosta!si crede-ma ca la un moment dat -sper-se va maturiza si el si isi va da seama ca a gresit!si isi va dori o femeie alaturi-nu o copila!
aaa..si vroiam sa te intreb-si scuze indiscretia..e primul barbat din viata ta-dpdv sexual?sau ai mai avut si alte relatii?aici..ti-am dat o portita de salvare(esti fata desteapta si cred ca stii la ce ma refer!)!
si fetita-nu uita-noi nu incercam sa-ti facem rau!sa nu crezi acum ca suntem niste acrituri care sunt invidioase pe varsta ta sau pe faptul ca esti capabila de a fura sotii altora!nicidecum!sa nu crezi ca vei gasi aici femei care sa plece capul in fata ta ptr ca le e frica sau ptr ca se considera inferioare tie!din contra-nonsalanta si felul sfidator prin care tu crezi ca ne pui la punct-noua ni se pare aberant,copilaresc,naiv..din pacate nu ai nici un dram de maturitate..si sincer ne dam seama ca nu avem cu cine discuta!esti un copil..care a trecut prin multe-ce-i adevarat!dar esti inca un copil!!!!!!!!nu stii cu ce se mananca viata!iubita-traieste-ti copilaria!nu o lasa sa se spulbere!ca nimeni nu-ti va da anii pierduti inapoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Hei, daca corelezi cuvintele Ralucai cu tot ce indrug eu, ai sa vezi ca exista VIATA intre 2 oameni care au trait impreuna si dupa divort.
Eu inca ii cumpar sotiorului meu medicamentele pentru hiperprolactimie si il sun de 7 ori pe zi sa-l intreb daca le-a luat, am grija de parintii lui si administrez munca noastra, pentru ca nu vreau sa-l stiu pe drumuri, actualul se intalneste cu fostul si se ajuta ca fratii si TOATA LUMEA E FERICITA, inclusiv dom'soara, ca sunt prima persoana careia ii vreau binele, de dragul lui si de dragul familiei lui.
Poate te intrebi daca avocatii mei m-au sfatuit sa fac asta, ca am vazut ca avocatii vostri au incercat sa te convinga sa pastrezi sarcina, in ciuda incapatanarii tale, deci sunt persoane importante in viata voastra.
Eu, de meserie, adica in privinta unor studii facute asa cum am putut si eu, sunt avocat, dar nu unul care da sfaturi pro sau contra avort intr-o casnicie, ci unul care incearca sa faca in asa fel incat sa fie bine pentru toti, dupa cum alege fiecare s-o ia in viata.......

Dar, desigur nu pot sa zic ca as detine intelepciunea absoluta, tot actualei iubite a fostului meu ii las acest titlu de glorie. Cand am fost sa ma prezint si s-o invat de unde se cumpara medicamentele pentru problema cu prolactina care duce la cancer hipofizar si care la el e deja instalat, replica ei de aur a fost: "Nu ma sperii tu pe mine cu asa ceva si sper sa ai DEMNITATEA sa te retragi din calea iubirii noastre, cu cat vei interveni tu mai mult, cu atat dragostea noastra va creste mai mult.......".

Desigur, eu vorbeam de mere, ea era cu gandul la pere, cam asa cum stam acum noi pe paliere diferite, in acelasi bloc, eu vorbesc, de dragul tau, dar tu arunci cu semnite pe la alte balcoane, ca ce se uita in ograda ta, de unde tu ai strigat de disperare, iar noi zau daca nu am incercat sa te luminam, desi cred ca tre' sa aplic chestia cu demnitatea din vorbele cele intelepte de mai sus, ca altfel cine stie ce mai colectionez in DEX-ul meu de perle adolescentine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

MOana esti persoana minunata! sper din suflet ca te simti mai bine!

MArketcum traieste-ti viata! si traieste-o frumos! dragostea e un lucru important dar nu la varsta asta! trebuie sa fii o persoana independenta cu prieteni, personalitate, mult mai mult decat un fizic frumos, sa te iubesti in primul rand pe tine ca sa poate sa se indragosteasca un barbat de calitate de tine. Altfel o sa ai numai dezamagiri si reeditari ale acestei povesti.

Mergi la inceput

"......macar sa fii "aruncat"banii aia de pomana decat sa fi platit ceva ce nu am fost de acord sau ce nu am habar".....

Scumpa mea, daca nu erai de acord cu avortul sau nu aveai habar ce se intampla in cabinetul unui doctor, cand o sarcina nu e dorita, atunci vorbim despre o fata ambitioasa, orgolioasa, care stie ce vrea in viata inca din tinerete???? Pai lamureste-ti daca dilema era legata de suma de bani care nu ai stiut unde ajunge sau procedura medicala, vezi cum iti stabilesti ideile, ca altfel incurci borcanasele......

Crede-ma, o fata/femeie care stie ce vrea, nu da vina pe nimeni pentru deciziile ei. La 18 ani cand avortezi, chiar daca o ai pe mama de mana, e ALEGEREA TA.
Nimeni nu decide in locul nostru, tocmai ca apoi sa avem pe cine sa dam vina. Nu a fost nici decizia iubitului, nici a mamei, nu era corpul lor, nici viata lor. Deja aveai destinul in manuta si SINGURA puteai hotari ce si cum, mai ales daca de la 16 ani ai 5 joburi si te descurci financiar.

Trebuie sa alegi: ori decide altcineva pentru tine si atunci vorbim despre un copil, ori decizi singura, esti responsabila si stim ca vorbim cu o femeie ambitioasa etc etc etc...

Clau mersic frumos, inca vomit, desi peste 2 zile facem 20 de saptamani, dar cat timp analizele sunt excelente, zau daca nu devine o placere sportul asta....
Si sa stii ca n-am fost toata viata atat de minunata, noroc ca m-au lovit la greu tot felul de nelovite si asa m-am decis pe unde s-o iau si cum sa gandesc, sa fie bine PENTRU TOATA LUMEA, acus om sunt si eu, sper sa-mi mai si iasa, pe ici, pe colo......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor, vad ca subiectul a devenit aproape existential...
Am citit ce s-a mai scris... Evident ca avem dreptate, dar asa ca sa nu se creada ca suntem babornite acre, as vrea sa fac o precizare.
Chiar daca viitorul tau sot a divortat si are un copil dintr-o casnicie anterioara, asta nu inseamna ca s-a terminat viata.
Este posibil ca el sa fie ok, copilul sa nu aiba nici o problema cu un frate vitreg, ba chiar sa-l iubeasca fff mult, tu sa fii fericita, fosta sotie sa-si refaca viata si sa faca inca un copil, etc....
Noi doar am vrut sa subliniem idea ca, disperarea ta la nici 18 ani de a avea acum, aici , un copil, ( cand inca nici nu sunteti casatoriti legal, nu ca ar fi f important ) este copilareasca, si ca merita sa mai astepti.
Doar ASTEAPTA inca un an sau eu stiu, inca un pic....

Mona
:)
3 IUI nereusite, ma pregatesc de trat cu menogon , pt IUI nr 4
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Din pacate subiectul e extrem de realist, desi sincer, puteam trai fara probleme si fara astfel de preocupari pe lume....

Eu ma crucesc din alta perspectiva. Cum am creierul relaxat ca am trecut de triplu test, am aruncat inca o privire pe partea de inceput editata de colega de suferinta si m-am ingrozit:
"buna mamici,bebici,tatici,bunici si aspirante la un ingeras!
de ceva vreme(un pic mai mult)va spionez si eu dar fara un curaj mai mare de a va scrie!desi as putea spune ca am fost langa voi intr-un mod mai indirect(fara a-mi simti prezenta)si am ras cu voi la intamplari fericite si am plans la povestile dureroase,m-am bucurat ptr proaspetele mamici care asteptau cu nerabdare un sufletel...desi nu credeam niciodata ca va veni si randul meu sa va spun durerea mea de pe sufletel,acum in fata calculatorului si dezamagita fiind de tot si de toate,incerc sa va dezvalui o parte din viata mea!!!"

Adica sunt copile de 18 anisori care in loc sa stea prin discoteci si sa-si vada de niste studii ,stau pe net, citesc la babe cum e cu infertilitatea si deja se ingrozesc ca sunt infertile, deoarece mama a decis in locul lor ca e mai bine fara plod la inceput de viata???
Pai noi, astea, scriitoarele pe forumuri, suntem adevarate telenoveliste, care fara voia noastra le speriem pe bietele fete cu probleme de femei apropiate de menopauza. Zici ca infertilitatea se ia de pe net....
Mama draga, aici vei gasi extrem de multa informatie, insa e nevoie sa stii sa cenzurezi ceea ce citesti, sa treci prin filtrul gandirii tale si al tiparului tau de viata. Tocmai, chestia cu facultatea facuta temeinic si la timp asta te invata: sa iei totul treptat, pe capitole, sa stii sa iei in piept examenele vietii, sa memorezi ceea ce e util, folositor, sa stii sa conspectezi, sa iti formezi un filtru al gandirii......

Eu, in locul tau n-as mai accesa cativa ani buni acest forum, deoarece, sincer, nu te ajuta la nimic la varsta ta. Esti la alta etapa a vietii, din fericire pentru tine.

Du-te si traieste-ti viata, fa-ti o cariera, cunoaste cum e cu barbatii, intelepteste-te si daca dupa 25-30 de ani ai probleme legate de infertilitate, treci pe aici, vei fi ajutata din plin si vei putea chiar tu sa ajuti alte suflete.

Pai eu in "occident" am vazut ca fetele vor copii dupa cariera, de unde ore moda cu copiii care fac copii, nu stiu? Nu-mi explic?

Nici in comunism nu mai suntem, sa turnam pentru partid plozi pana in 25 de ani, ca altfel se uita stramb societatea la noi......

Internetul asta e o adevarata cutie a Pandorei, nu se mai citesc clasicii, se citesc tot felul de informatii care te umplu de boli incurabile imaginare, de nu te vezi....
Si asta pentru ca discernamantul personal lipseste cu desavarsire, deci mai da examenul asta o data si sa vezi ce bine iti va prinde.....
Deocamdata la discernamant (merita cautat cuvantul in DEX, dar si in carti de psihologie) eu numai corijenta depistez si-i mare pacat, dar e tratabil, reteta e suuuuuuuper simpla, daca deschizi bine ochisorii la lectiile pe care ti le ofera viata si inveti din ele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui M Oana

Eu ma crucesc din alta perspectiva. Cum am creierul relaxat ca am trecut de triplu test, am aruncat inca o privire pe partea de inceput editata de colega de suferinta si m-am ingrozit:
"buna mamici,bebici,tatici,bunici si aspirante la un ingeras!
de ceva vreme(un pic mai mult)va spionez si eu dar fara un curaj mai mare de a va scrie!desi as putea spune ca am fost langa voi intr-un mod mai indirect(fara a-mi simti prezenta)si am ras cu voi la intamplari fericite si am plans la povestile dureroase,m-am bucurat ptr proaspetele mamici care asteptau cu nerabdare un sufletel...desi nu credeam niciodata ca va veni si randul meu sa va spun durerea mea de pe sufletel,acum in fata calculatorului si dezamagita fiind de tot si de toate,incerc sa va dezvalui o parte din viata mea!!!"

Adica sunt copile de 18 anisori care in loc sa stea prin discoteci si sa-si vada de niste studii ,stau pe net, citesc la babe cum e cu infertilitatea si deja se ingrozesc ca sunt infertile [...]

Good point! :degetzelul ridicat, cum a facut Cioroianu catre regele Spaniei:

Nu vreau sa va stric distractia, dar eu cred ca se vad din avion atzele roz bombon ale cusaturilor scenariului.

O *clona* inocenta, de-a noastra, dintre noi. :) Care bineinteles va nega.

Puteti continua, dar nu puneti la inima. :))

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Da Luca, dar dilema de aur este: cine e Don Juanul, sa fie Cioroianu, sa fie regele Spaniei, sa fie un infertil, care saracutzu, nu si-o fi facut nici propriul copil????

Bietul Balzac, scriitorul, nu ministrul sanatatii, ala fara "l", a decedat, insa COMEDIA UMANA este vie si savuroasa, mai ales pentru scriitori, ca in telenovele astea zau ca nu vreau decat rolul povestitorului sa-l joc, desi mai cobor uneori si la nivel de personaj, de voie, de nevoie........

Un forum in care sa se discute despre Comedia umana, oare ar fi citit de vreo adolescenta? Eu una m-as hrani ani la rand din umorul si spiritul acestui scriitor, ceea ce am si facut si zau daca mi-a daunat in viata. Nici DEX-ul nu m-a invatat, cate mi-a luminat omul asta.....
Oare sa-i multumesc mamei mele ca a pus acea carte in biblioteca sau sa ma felicit pe mine ca am gustat-o din plin........, pe cine sa dau vina.....

Mergi la inceput