in prag de disperare,va cer un ajutor din suflet..

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

aaaaa..si oana nu puteai sa-mi spui si tu mai devreme care sunt atributiunile unui assistent manager?ca mai..eu de proasta nu m-am prins..si m-au muncit sefii pe rupte cu tot cu facultate facuta la zi!deci s-ar putea ca infertiloemokids-ul asta sa aiba dreptate cu facultatea la distanta!
off..si mi-am mai luat si paruiala de la mama sa iau si note bune!cand puteam scapa doar cu o noapte de amor facuta la 18 ani!ce sa mai..sunt depasita rau!noroc cu voi ca mai aflu si eu ceva!
mai eu cred ca am trait degeaba!ia sa ma reprofilez..mai fac o facultate la distanta..ca asa poate-mi iese si un plod!
deci fetele-mai luminati-ma si pe mine!!ca ma stric la cap de tot si trebe sa-i fac fata si eu unui plod!care o iesi pe teava cat de curand si la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Imi fac incalzirea pe ziua de azi cu un citat si fac acest lucru pentru ca, sincer, chiar vreau s-o ajutam pe fata, mai ales ca mai avem pe forum si subiectul cu sinuciderea Corinei si mai glumim noi, ne mai hlizim, mai scoatem o bata virtuala, insa scopul nostru este de a da o mana de ajutor, nicidecum a o face pe fata sa intre in ceata si mai rau, deci citez:

"ca nici noaptea nu mai am somn si ma gandesc "frumoasa" mea viata de acum si de mai tarziu fara sa ma bucur de ceea ce este mai frumos pe pamant-de a fii mamica-...mi-as fii dorit sa mor si eu odata cu bebitul meu...si viata fara el mi se pare ...cred ca daca as afla la controlul ce urmeaza sa-l fac cel mai tarziu luna viitoare acea veste de care fug...mi-as dori sa mor..."

Un avort e crunt, am avut parte doar de unul spontan, insa stiu ce gol lasa in suflet.
Insa aici povestea a fost asa: un tip trecut de 30 de ani si insurat si cu bambinel acasa, a facut dragoste sincera si curata cu vecina de palier, FARA PREZERVATIV, iar natura a lucrat in defavoarea lor, iar un prunculet si-a inceput drumul spre viata. INAINTE de un avort, te gandesti ca vei regreta toata viata daca omori pruncul, insa DACA alegi ca asa e mai bine pentru toti, o faci. Din momentul in care o faci, trebuie sa ai taria sa treci peste asta, indiferent cat doare. Nu mai conteaza cine a gresit, nu mai conteaza acel "si daca...", nu mai conteaza ca preafericitii au fost neatenti cand s-au iubit. Daca vrei sa ramai sanatos la cap dupa un asemenea eveniment, trebuie sa pui punct acestui capitol, sa inveti lectia vietii/momentului si sa mergi mai departe. Aici eu as recomanda filmul cu viata Emei Hart, bine ar fi sa fie multe femei puternice ca ea pe lumea asta. A plecat singura in viata, cu un plod facut in urma unui semiviol, s-a chinuit enorm sa supravietuiasca, a trecut prin cateva casnicii mai mult sau mai putin reusite, dar la sfarsitul vietii a avut casa plina de copii si nepoti si o afacere proprie de succes, deci SE POATE.
Daca dupa acel eveniment nefericit cu copilul nedorit isi taia venele, am fi pierdut un mare film, asa s-a AMBITIONAT GAGICA si ne-a demonstrat ea ca BINILI INVINGE.

Apoi, dupa un astfel de avort,ca al fetei noastre, la primul control medical, niciun medic nu va putea pune diagnosticul de infertilitate, deci fata noastra poate sta linistita si cel mai bine si-ar face niste analize gen HIV, sifilis, secretie vaginala, papanicolau, deci chestii care tin de sanatatea unei femei.

Acum, problema DISPERARII. Aici tratamentul este urmatorul: se va trece, in opinia mea, la studiu intens si formarea unei educatii sexuale sanatoase, recomand dezvoltarea simtului umorului de calitate, caci simtul asta bate orice depresie si, nu in ultimul rand, o investitie serioasa in intelect, ca asta e averea cea mai importanta a unui om.

Ce am eu cu Columbeanca, in textul meu de aseara? Pai acest domn Columbeanu, in maretia gandirii lui "misto'easca" a creat o dorinta printre tinerele fete, cum ca daca pici in plasa unui libidinos cu pleata alba, devi regina peste noapte, te lafai in masini straine, iti pui genti in cap pe la Paris si poti sa scuipi cu seminte si sa-ti puta orice servitor angajat pe banii lui Mos Craciun asta.
OK, noaptea e neagra oricum si nu mai conteaza cine te atinge si inaltimea lui cand e in papuci de noapte si in budigai de lux, insa cat timp fatuca are doar ambalajul tanar, proaspat, roz, iar INTERIORUL ei este GOL, credeti-ma ca degeaba suna Mozardul intre pereti si degeaba sta Rembrandul pe pereti, ca nimeni nu vede si nu aude, doar daca sunt geamurile larg deschise, cat sa invidieze cei care au ochi si urechi.
Daca oamenii astia chiar se puteau bucura ei 2, in tacere, de opulenta lor, atunci credeti-ma ca ar fi tinut usile zavorate bine, insa ei cauta sa se hraneasca din invidia marei mase, tocmai dand peste nas poporului, care frustrat, nu face decat sa viseze si el la masinile si soferul domnisoarei.
Cu cat un om este mai mare si stie mai multe, cu atat el va fi mai retras de lume si se va feri sa pozeze in model pentru multime. Insa multimea cum nu are discernamant, se buluceste sa-si gaseasca modele in telenovele, in vietile manelistilor, in Columbeni etc, in exemplele care se ofera in schimbul unor sume de bani.....
Eeeee, dar in aceasta lume in care iti vinzi chilotii in fata publicului pentru cateva ore de audienta, vine si ziua falimentului, vine si ziua DNA-ului, ziua crizei financiare. Cand iei acestor oameni banetul, cu ce raman oare???? Cu disperare, cu vene taiate, cu o saracie crunta in care nu se mai pot adapta????

Si uite de aceea exista o vorba desteapta rau, care spune: INTELEPTUL E CEL MAI FERICIT PE LUMEA ASTA, DEOARECE LUI SOARTA POATE SA-I IA CEL MAI PUTIN.
Si mai e una care spune: DACA I-AI LASAT FIULUI TAU O BIBLIOTECA, ATUNCI I-AI LASAT TOTUL.

Asa ca, fata draga, investeste la acesti ani in intelectul tau, formeza-ti un caracter frumos, cugeta pe ce drumuri vrei s-o apuci in viata, invata sa fii responsabila, nu mai cauta vinovati pentru propriile greseli, fugi cat poti de disperari si de gauri negre, de depresii, fii deschisa la minte si mereu zambitoare si bine dispusa, gandeste frumos despre oameni, intampina-i cu un gand bun si nu purta pica nimanui, indiferent cate iti va fi dat sa vezi si sa auzi.

Si stii de ce?
Pai eu in septembrie cica o sa aduc pe lume o fatuca. Iti imaginezi ca atunci cand tu vei avea 36 de anisori, cam cat avem noi, babetele care te cicalesc, fii'mea va avea 18 anisori? Iar la anisorii acestia, iti dai seama cu ce ispita se va confrunta bietul tau sotior de atunci????????????? Iti dai seama cate va trebui tu sa-i oferi, pentru a-ti pastra casnicia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mey, frumoaso uite, daca fata noastra tot nu prinde curaj (a zis ea pe prima pagina ca a prins curaj cand a fost bagata in seama, dar la cat de mult am casunat pe ea cu intelepciunea noastra si vechimea noastra pe lumea asta, iti dai seama ca am speriat rau bietul copil, desi zau daca suntem in tabere diferite din punctul meu de vedere, doar intr-o discutie directa din care mai invatam si noi cate ceva si poate si generatia noua), deci daca tot nu prinde ea curaj, zau daca nu vin si cu alte detalii ale job-ului ala, ca poate mai vine si ea cu completari, ca deh, secretara mea a zburat din firma prin 2003, deci multe s-au mai schimbat noaptea prin birouri, poate mai aflam si noi care e trendul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Oana, orice va oferi, nu va fi suficient. Sotiorul e obisnuit cu prospaturile......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai oana-eu am renuntat la locul de munca ca sa am timp sa ma tratez sa fac un plod!ca aia cu tot cu facultate mai aveau un pic si ma puneau sa sterg si pe jos!lucram 14 ore din 24,de visam seara numai contracte si alte cele!insa acum macar stiu cum sa ma angajez si cum sa si avansez!ptiii..sunt ramasa rau de tot in urma!
si nici eu nu am nimic cu copilita asta..chiar mi-e mila de ea ca de la varsta asta se incarca cu atatea griji si probleme in loc sa-si traiasca copilaria,adolescenta!
se daruieste unui barbat ce trece printr-o criza existentiala si care din pacate nu are nimic de oferit!e atat de egoist incat se agata de tineretea si naivitatea bietei copile!mi-e ciuda si am ceva cu el!nu cu ea!!l-as strange de gat!!e ok..vrei prospaturi..cauta frate femei de varsta ta-ce sunt coapte la minte!dar..nu distruge viata unui copil!!de fapt a doi copii!!ca si-asa de al treilea te-ai lepadat!!off Doamne..eu in locul mamei ei-i-as fi mancat ficatii respectivului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marknetx spune:

am citi cam in fiecare zi ce se scria...m-am pus si eu in locul vostru si am gasit ca poate aveti dreptate...asa ca am hotarat sa aman si cununia si o "programare la bebe".voi merge la control doar sa nu fie mai tarziu ceva grav.voi incepe sa investesc mai mult in cariera si in viata mea mai intai!apoi ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

exact. ai inteles foarte bine. suni muuuuult mai bine acuma. ma bucur ca ai intelepciunea sa primesti sfaturi. e un semn bun:))
sa stii ca se zice ca fericirea este un stomac bun si o memorie proasta.
trecutul poate fi lasat in urma si poti deveni un om mai bun, sa stii. sa nu cumva sa crezi ca daca ai facut un avort esti condamnata la o viata plina de frustrari si pareri de rau.
fa ce poti tu mai bine din viata asta care ai primit-o cadou si este un miracol. esti minunea mamei tale si te rog sa o asculti cand iti da un sfat bun.
ai grija de tine!

happiness is a choice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

exact. ai inteles foarte bine. suni muuuuult mai bine acuma. ma bucur ca ai intelepciunea sa primesti sfaturi. e un semn bun:))
sa stii ca se zice ca fericirea este un stomac bun si o memorie proasta.
trecutul poate fi lasat in urma si poti deveni un om mai bun, sa stii. sa nu cumva sa crezi ca daca ai facut un avort esti condamnata la o viata plina de frustrari si pareri de rau.
fa ce poti tu mai bine din viata asta care ai primit-o cadou si este un miracol. esti minunea mamei tale si te rog sa o asculti cand iti da un sfat bun.
ai grija de tine!

happiness is a choice

eu cu mama mea nu am mai vb de mult timp...este foarte ocupata cu viata ei...nu suna nici la sora mea nici nu vb cu mn.decat daca are nevoie ea de ceva in mod special

Mergi la inceput

am amanat toate planurile ptr un timp nedeterminat deoarece mi-am dat seama ca ma grabeam putin(putin mai mult)i-am spus si lui in seara asta ce decizie am luat si nu prea i-a convenit!m-a intrebat daca sunt sigura ca asta imi doresc si a spus ca-mi va respecta decizia.categoric urmata de o serie de intrebari"de ce?","cum?","ce s-a intamplat?"etc...

Mergi la inceput

cineva avea niste nedumeriri legate de nick-ul meu:
mark-o persoana semnificativa din viata mea
netx-de la reteaua de internet pe care am avut-o inainte de a pleca din tata!iar prin alipire am format marknetx

Mergi la inceput